PC-re is jöhet a Metal Gear Solid: Ground Zeroes

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Konami még nem erősítette meg hivatalosan, egy brit üzletnél már előrendelhető a Metal Gear Solid: Ground Zeroes számítógépes változata. Korábban a konzolos verziókról hallottunk, de a windowsos megjelenésre is sokan tippeltek, miután az első demót PC-n mutatták be.

Hétfő délelőtti pletykálkodás: úgy hírlik, PC-re is megjelenik a Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Hideo Kojima fejlesztőcsapata és a Konami ugyan még nem tettek hivatalos bejelentést a ügyben, a Zavvi nevű brit áruház honlapján már előrendelhető a játék számítógépes verziója, ráadásul a cikk megírásának pillanatában még mindig nem vették le a hirdetést.

A hivatalos álláspont alapján a Metal Gear Solid új része PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik, de a találgatások szerint valószínű a PC-s változat is, mivel a játék első demóját egy számítógépen mutatták be nemrég. Akárhogy is, hosszú ideje ez lenne az első Kojima-produkció, ami Windowson is tiszteletét teszi, miután a korábbi tervekkel ellentétben a Metal Gear Rising is marad konzol-exkluzív.

10.
10.
DON GONDOCS
#7: Aki akarja úgyis megveszi, valahogy úgyis hozzájut ha akar, meg aztán minden platformon van warez. no comment
9.
9.
DON GONDOCS
Nem veszítenek vele semmit ha ez csak fake.
7.
7.
Neo1989
#5: Lehet de nem biztos , ugyanakkor nem mindenkinek van konzolja . De nem azért hogy most veszekedjek . Am azért ne általánosítsunk .
5.
5.
anonymus26
ugyan minek úgyis csak le warezolják...
4.
4.
crytek
"For the PC version, we will contemplate making it or not once we reach this goal of completing the PS3 and 360 versions." Korekado added that, should a PC version even happen, it would launch after the Xbox 360 and PS3 versions carve out their spot on store shelves on February 19, 2013.

(joystiq, IGN)
2.
2.
kivenoko
Jaa majd ez is úgy jön mint a Rising -.-'''
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...