2,7 millió példányban kelt el a Mists of Pandaria

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 4.
  • Hír
Link másolása
Nesze nektek, vészmadarak! A World of Warcraft negyedik kiegészítője köszöni, jól van, s az első héten 2,7 millió példány talált gazdára belőle. Ennyit a szkeptikus elemzők félmilliós jóslatairól, s arról, hogy haldoklik minden idők legsikeresebb MMORPG-je. Tízmillió aktív játékos nem téved.

Nem kellett megvárnunk az Activision Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentését, hiszen a Blizzard jóvoltából már most befutott a Mists of Pandaria eladási mutatója. A World of Warcraft negyedik expanziójából 2,7 millió példány talált gazdára az első héten - ebbe a markáns számba beletartoznak a digitális és dobozos példányok is.

A fejlesztőcsapat jelenleg a megjelenés utáni tartalmakon dolgozik gőzerővel, hiszen nincs megállás a kiegészítő után sem. Számos új funkcióról a következő hetekben hull le a lepel. A Blizzard ezzel együtt megerősítette: az augusztusban bejelentett 9,1 millióról újra 10 millió fő fölé nőtt az aktív előfizetők száma.

A Blizzard tehát fityiszt mutatott az elemzőknek, a Lazard Capital Markets például arra vetemedett, hogy 600-700 ezer dobozos példányt jósolt a megjelenést követően. A legnagyobb jóindulattal is tévedtek, igaz, a Mists of Pandaria eladásai valóban visszaestek a Cataclysmhoz képest: a harmadik kiegészítőből 3,3 millió darabot adtak el már az első napon.

182.
182.
Toorey
Itt megnézhetitek, hogy mi is van World Of Warcraft Mists of Pandaria Collector's kiadásban ráadásul magyarul!
181.
181.
batmanlego
#179: Azért még mindig nem a lényegről beszélünk. Támadva lettem az első kommentem miatt pedig nem írtam semmi ilyet hogy szar a wow, fos a wow stb. Az hogy később azt írtam az a vita heve miatt volt. Egyébként a kommentedből is látszik hogy nem olvastad végig a kommenteket hogy én mmo-zok csak megint hát nem más mint az amikor a pap prédikál amikor nem is olvasta el a bibliát. Azért nézák rá mert géppel történő munkámvan (ritkán nézek rá csak tud, meg telefonról) és mert megvédem magam a nem jogos támadástól.
180.
180.
batmanlego
#178: Egyszerűen ez van. Van más dolog amire emlékeznem kel. Te ezt nem értheted kis krapek :P
179.
179.
Gamelord
#177: Azt nem értem, ha ennyi időd van, akkor miért nem keresel inkább 1 mmo rpg-t, ha már életed az nincs. Lehet hogy ez neked természetes, de mások nehezen értik meg, hogy miért nézegeted percenként ezt a cikket napokon át, hogy írt e neked valaki. Persze ha szerinted ez nem beteges, akkor gondolkozz el egy kicsit. És az a szomorú, hogy valószínűleg ezt sem fogod megérteni, hanem megint valami szánalmas szerinted vicces vagy trollkodásnak szánt kommentet fogsz írni, ahelyett hogy elgondolkodnál. És én ezt nem tudom megérteni.
178.
178.
Elyas
#175: hát biztos kurvanehéz emlékezni rá mert nagyon bonyolult neve van...
177.
177.
batmanlego
#176: Azt észrevettük hogy az agyad semmit se fogad be de szerintem a helyedbe nem mondanám hogy agyatlan vagy. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
176.
176.
Gamelord
#175: Te nagyon durván tolod. 7. oldalnál tartanak a kommentek, és ebből a fele a tied, le a kalappal, tied a nem hivatalos lvl 30000 nolife forever alone troll cím. Te jó ég...hogy lehet ennyit trollkodni, egyetlen egy cikken belül napokon át? Ezt az én agyam nem képes befogadni.
175.
175.
batmanlego
#174: Nem csak van más jobb játék aminek a nevét a fejemben tartom. Amúgy megadnám a battlenet accomat ha még meglenne, mert eladtam
174.
174.
Elyas
#173: naná hogy nem emlékeztél rá... nehéz olyanra emlékezni amit még nem láttál...nem igaz? :-)
173.
173.
batmanlego
#170: nem tudtam mert olyan szar a játék hogy nem emlékeztem rá
172.
172.
batmanlego
#171: gáz ha valaki ilyen későn reagál. biztos eddig sirdogáltál :D
171.
171.
TheNovaqt
#62: Hahaha élvezet téged visszaolvasni :D:D: Arról is lemaradtál gondolom, hogy az ijent azt ilyennek írjuk.. Na húzás vissza az általános iskolába.. van mit bepótolni.. utána majd talán jöhetsz ide vitatkozni.
170.
170.
TheNovaqt
#59: Ja és ha már a nyelvtan.. akkor az nem Northeder hanem Northrend..
Máskor inkább ne égesd be magadat :/
169.
169.
TheNovaqt
#53: Még mindig retard vagy :) Jöhetsz itt a nyelvtannal és a szóismétléssel, hiába vergődsz.. nincs értelmes érved a pandán kívül h miért szar :D
Ennyit tudsz sírni.. ha nem tetszik menj játszani a homokozóba.. ott biztos jól fogod érezni magad!
168.
168.
batmanlego
Grat. szép kommentek gyűltek össze hála nektek. Szánalmas az hogy törölték a blogomat mert válaszoltam a kommentekre. Grat. ennek az oldalnak is. Szép volt gamekapocs, igen nagyon értelmes az ha a gamekapocs bírja a wowot akkor (tudtommal ez olyan oldal ahol bárki véleménye elfogadható) az megszivassuk aki nem. Még egyszer grat. gamekapocs szép teljesítmény, máskor is nézni foglak titeket. Ez volt régen hogy ha nem szereti a gamekapocs a nintendot akkor arról nincs hír viszont a ps3 hírekből mindig van. Grat Grat Grat :)
167.
167.
Elyas
#164: beszél egy 31 éves(talán) aki még mindig hülyeséget beszél
166.
166.
Hardy
2,7 milliós eladás. te jó ég. :D
165.
165.
Pain
#161: Én nem arra mondtam, hogy nem szereted a wow-ot. Nem vagyunk egyformák. Viszont elolvastam azt a hosszú vitát, ezért mondtam. Viszont nem folytatom nem kell, hogy még egyszer elkezdődjön!
164.
164.
batmanlego
#162: Beszél egy tini akinek se agya,se fizikuma, se világnézete
163.
163.
Elyas
#162: jah ezt batmannek küldtem..
162.
162.
Elyas
#58: kérlek mr. agy mondj 3 olyan mmot játékot ahol minimum 10millió embernek szabják el az egészet...

2. Ha egy barátod segítségével jöttél csak rá az elvileg 31 éves fejeddel hogy pénzlehúzás akkor csak gratulálni tudok.... a 8 éve unokahugom is megmondja hogy havi 6-8 ezer forintot kiadni egy játékra baromság...

3. ha a kezdetektől játszottál vele akkor nem jössz rá egyik napról másikra hogy 5 évet hülyeséggel töltöttél hanem elmész törtözni... egyébkét gratulálok én már fél év után rájöttem hogy baromság havi ezreket fizetni ha törtözni is lehet...

Ergo a következtetéseim: te nem vagy 31 v. a leghülyébb felnőtt vagy akit eddig láttam/olvastam (a politikusok után) v. egyáltalán nem wowoztál vagy csak nincs fantáziád. a 4 közül nem tudom melyik így személyes ismeret iányában
161.
161.
batmanlego
#160: Miért barom az aki nem szereti a wowowt???
160.
160.
Pain
Na olvastam a kommenteket és csak 1 kérdésem lenne.
batmanlego és Sanyeszpaloc$, ti tényleg ennyire csőlátású, tudatlan barmok vagytok?
159.
159.
Sanyeszpaloc$
Viszlát
158.
158.
Trapyd
#157: Örülök, hogy jól érzitek magatok. A barátodnak javulást kívánok, mindenki másnak meg szép estét. Szevasztok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...