Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 5.
  • Toplista
Link másolása
Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.

A Medal of Honor: Warfighter első heti eredményei megkérdőjelezhetetlenek: az FPS menetrendszerűen letarolta a piacot, Magyarországon is a toplista élén nyitott. (Az már más kérdés: mi történik a következő hetekben?) A második helyet a FIFA 13 csípte meg, mögötte jön a Forza Horizon, az Euro Truck Simulator 2 és az új WoW-kiegészítő.

A Blizzard MMO-jának előfizetési kártyája a hatodik helyre csúszott le, közben a Guild Wars 2 a hetedik, a Battlefield 3 a nyolcadik lett. Őt a Diablo III követi a kilencedik helyen, végül LEGO Pirates of the Caribbean következik. A FIFA Manager 13 a huszonnegyedikként rajtolt. A teljes listát itt tudjátok átnézni!

  1. Medal of Honor: Warfighter
  2. FIFA 13
  3. Forza Horizon
  4. Euro Truck Simulator 2
  5. World of Warcraft: Mists of Pandaria
  6. World of Warcraft előfizetési kártya
  7. Guild Wars 2
  8. Battlefield 3
  9. Diablo III
  10. LEGO Pirates of the Caribbean
35.
35.
Jared
Jah a graf az jó benne de azt pont nem a Danger Close csinálta hanem a Frostbite 2 trololol .Meg azérr az EA nem hiszem ezért kicsinálná a céget :-(
34.
34.
Quent1n
#31: Pont ahhoz sok köze nincs a DC-nek, persze a látványterveket stb. ő hozták tető alá, de hát ez édeskevés.

A játékot még nem próbáltam, mert eddig semmi nem vett rá, hogy időt pazaroljak arra, hogy feltelepítsem. Nem látom mivel lenne ez több és jobb mint az elődje és mivel lenne jobb mint egy újabb CoD EA módra. Ha ilyen egy AAA kategóriás FPS 2012-ben akkor vannak gondok. Szerencsére azért a MoH-CoD pároson kívül vannak még FPS-ek. :)
33.
33.
odin2011
ja és az elején pedig úgyéreztem huhh gyerekek ez nem a 2010-es medal ez most télleg ütni fog ....de a végére a játék sajnos megöli maagát a hangula csökenéssel ,de etől függetlenül szerintem a pályák élvezhetőek csak azok is használnak néha olyan dolgokat ami egyideig jó de aztán uncsi pl a behatolás-os dolog ,de de töltelék pályákból se kéne annyi pl autós üldözés,vagy amikor csak lövünk egyet egyszerre és dől a nép.
32.
32.
odin2011
MOHWARFIGHTER=én megin hiányérzettel küzdöttem a végén pedig ....de lehet nagyok voltak az elvárásaim megin már nem tudom
31.
31.
piskóta
#30: bezárni nem fogják, mert hát a grafikája ill. a látvány világa mindenképpen elismerést érdemel, csak hát egy érdekfeszítőbb történetet kellett volna kitalálni hozzá
30.
30.
hl89x9
lehet tippelni hányadik helyre esik vissza a következő héten
vagy azt, hogy mikor zárják be a Danger Close-t :)
29.
29.
Jared
Mi folyik itt gyöngyösön?
28.
28.
robogo98
am fontos kösz de szerintem boxon egy picit kisebn pár mb-vel
27.
27.
robogo98
Egy boxot medig lehet böviteni pendrivevel?
26.
26.
peti1106
Nagy csalódás, tesztet láttam róla otherworld-ön. Lehúzták nagyon. Ne vegyétek szerintem!
25.
25.
Gotham123
legalább a zenéje jó :D
24.
24.
headhunter86
Úristen! Ennyire nincs igény a minőségre? Gondolom ha lenne egy felmérés kiderülne, hogy 12 és 16 évesek körében a legnépszerűbb...
22.
22.
Uhu123
#19: Nem azzal van a baj, hanem hogy egyből leszaroztad. Az egy dolog, hogy nem tetszik valami, de az nem jelenti azt, hogy szar. Csak ennyit akart mondani. Ergo a reakciód és a kifejezés-módodból következtetett arra, hogy 10 éves vagy.
21.
21.
Cuppak
Danger Close készíthetne egy NFS-t, ahogy megoldották a kocsis részeket, respect.
20.
20.
Onegesius
ac még nincs benne. na majd jövőhéten!
18.
18.
mestermagyar
#16: Az igaz van egy játékuk ahol van medkit, mentés, és löszer, az freddyd-szemmel már jobb mint az MOH ;)
16.
16.
Uhu123
Én pedig esküszöm, hogy szerettem volna szeretni a játékot és drukkoltam, hogy végre legyen egy jó MOH, de borzalmasan gyenge lett. A multi még egész tűrhető, a fegyver testreszabása pedig egyenesen zseniális és ötletes ahogy megoldották, az is jó pont, hogy nem csak amcsik meg oroszok vannak. De a Singleplayer... Esküszöm a City Interactive jobbat csinál. De a Multi is olyan esetlen, valahogy nem sikerült ezt összehozni sajnos. És itt nem arról van szó, hogy nekem nem tetszik, ez objektíven nézve is baromi gyenge lett. A WoW-ot sem szeretem, sőt... de elismerem, hogy remek játék.
15.
15.
robogo98
Akor még egyszer megkérdeném menyi MB egy dlc bf3 hoz boxon ??
14.
14.
Scorpion02
#8: és #10 már megint itt tartunk? :)
13.
13.
Mindenki aki ezekhez a hírekhez annyit ír, hogy szar a MOHW az csak egy rinyagép és egész nap maximum Barbie játékot játszik a telefonján. A többiek meg gyűjtik a tokeneket a nationsbe...szevasz!
11.
11.
Cuppak
1 Euróért örülök hogy megvettem, igaz hogy csak 2 hetet tudtam vele játszani :).
9.
9.
sunstreaker
hm. Diablo még mindig ott van a top 10 ben, az azért nem egyszerű
8.
8.
TBO0
#7: Két hulladékból valami jó? Nem tudom követni.. :D
7.
7.
dobiboy-18
Ha az új MoH-t és a BF3-at összegyúrnák,jó kis game születne!
4.
4.
Morzsi1
jaja, assassin's creed csak szerdán jött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...