Assassin's Creed - kooperatív pletykák

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Nem először, és valószínűleg nem utoljára, de újra szóba került, hogy kooperatív módot kap az Assassin's Creed. Az már biztos, hogy a Ubisoft marketingesei elkezdték felmérni a terepet.

Megjelent az Assassin's Creed III, holnap az európai Wii U-s verzió is befut, de ne gondoljuk, hogy a sorozatnak vége! A Ubisoft szokásához híven kérdőíveken keresztül méri fel a terepet a következő epizód előtt, amit persze a sajtó az ő szokásához híven azonnal közzé is tett az interneten.

A The Gaming Liberty értesülései szerint a kiadó az Assassin's Creed III kiértékeltetése mellett a sorozat jövőjét is firtatta. Azt kérdezte a játékosoktól, hogy érdekelné-e még őket Desmond, vagy szeretnék-e, hogy visszatérne Connor, és úgy általában: legyen-e még Függetlenségi Háború az Assassin's Creedben.

Érdekes, hogy a Ubisoft a régóta pletykált kooperatív módra is rákérdez, egészen konkrétan arra kíváncsi, hogy szeretné-e a játékos, ha "egyjátékos módban bármikor csatlakozhatna hozzá egy barátja segíteni". Szintén kardinális kérdés: megvennénk-e az új Assassin's Creedet, ha jövőre érkezne, és a legjobb, hogy a Ubisoft még az Uncharted 3-ról is megkérdezi a játékosokat.

Utóbbi kérdésekről képes bizonyítékunk is van, ám mielőtt egy 2013-ban megjelenő, kooperatív móddal támogatott Uncharted-klón rajzolódna ki a lelki szemeitek előtt, jusson eszetekbe: mindez csupán puhatolózás, nem pedig bejelentés!

6.
6.
BT-dA-DeStrOyeR
Nem tudjátok,Complete Edition mikor lesz?
(Az összes AC meglehet venni egybe)
4.
4.
adam6751
Én megvenném a következő évben.De csak azért mert AC fan lettem :P
3.
3.
ptmilan
#2: Igen, az AC sorozat pont az, aminek nem szabadna évente megjelennie. :-) Reméljük nem jutnak oda ők is, mint a CoD széria...
2.
2.
AkosTorok88
Mi az hogy megvenné-e? Jó hogy meg a gond az hogy cseppet se örülnék ha évente raknák memetrend szerűen elénk még ki se jött az egyik már a másikról beszélünk(ok hogy csak puhatolózunk de akkor is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...