Halo-kaliberű címen dolgozik a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft megkezdte a következő generációra való felkészülést, a kanadai fejlesztőcsapata Halo-kaliberű címet fejleszt, ami minden bizonnyal hatással lesz az új Xbox jövőjére is.

Noha hivatalosan nem hangzott el, hogy a Microsoft Game Studios vancouveri csapata következő generációs játékot fejleszt, aligha lehet másképp értelmezni a redmondiak törekvését. A fejlesztőstúdiót átnevezték, mostantól a Black Tusk Studios nevet viseli, és folyamatosan toboroz, hogy valami nagyot alkothasson - az év végéig megduplázná, vagyis 110 főre bővítené a létszámát.

A csapat vezetője, Mike Crump a Vancouver Sunnak árulta el, hogy a Microsoft következő nagy sorozatán dolgoznak; vadonatúj cím lesz, nem épít egyik korábbi játékra sem, Crump a következő Halónak nevezte a projektjüket. A Black Tusk honlapja szerint a céljuk, hogy olyan AAA-játékokat készítsenek, amik kitolják a Microsoft szórakoztatói platformjainak határait.

A vancouveri stúdióról májusban beszéltünk sokat, akkor a vezető grafikusuk életrajzából olvastunk arról, hogy hardcore kinectes lövöldén szorgoskodnak. Ez lenne az?

10.
10.
kopic
Nah erre kíváncsi leszek....
9.
9.
p3ti
Ah , miért arra a f*sra fejlesztenek :\ Nagyon remélem hogy lesz benne kinect támogatás , de ezzel ennyibe marad ...
8.
8.
Caine
#7: Én személy szerint ha meghallom vagy látom a kinect szót már rosszúl vagyok! :D
7.
7.
Scoo
"amik kitolják a Microsoft szórakoztatói platformjainak határait." - Tuti valami kinectes cucc lesz. Máris nem vagyok lelkes...
6.
6.
Caine
#2: Egyet értek veled!
5.
5.
Yami
#4: Mert nappal ki kell rakni a fényre, hogy este világítson? :D
4.
4.
randall13
hardcore kinect? ez kb olyan mint a napelemes zseblámpa
2.
2.
Gamelord
Elég esélyesnek tartom, hogy az új kinecthez ügyködnek végre valami használhatót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...