Assassin's Creed III - betesz a mentésnek a DLC

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A letölthető az Assassin's Creed III Hidden Secrets című DLC-je, a játékosok egy része viszont arra panaszkodik, hogy eltűntek a mentéseik a telepítés után. A Ubisoft szerint ritka esetről van szó, de dolgozik a javításon.

A hiba a PS3-on és Xbox 360-on játszókat érinti, a játékosok arra panaszkodnak, hogy vagy a főküldetésekhez, vagy a mellékküldetésekhez kapcsolódó eredményeik vesztek el a Hidden Secrets DLC letöltése után. A Ubisoft a hivatalos fórumán igyekezett megnyugtatni a jónépet, Gabe Graziani közösségi menedzser már tippet is adott, hogyan lehet elkerülni a bajt.

Elmondta, a Ubisoftnál már tudják, hogyan előidézni a hibát, így a javításon is gőzerővel dolgoznak. Állítása szerint a bug csak a felhasználók egy kis részét érinti, de ettől függetlenül nagyon komolyan veszik a problémát. Graziani szerint a lényeg, hogy az adatvesztés akkor áll be, mikor a játékosok a DLC letöltése közben próbálnak mentett állást betölteni, ezért azt javasolja, hogy ezzel senki ne próbálkozzon. Bármit csinálhattok, úgy játszotok, ahogy jól esik, de ne töltsetek be mentett állást ilyenkor!

A Hidden Secrets DLC egyébként a héten vált letölthetővé a Season Passt használó játékosok számára, a többiek, illetve a Wii U-tulajok december 11-én tehetik magukévá az egyebek mellett három küldetést tartalmazó kiegészítőt.

13.
13.
Simonus18
Hát ahhoz képest, hogy a AC1 és 2-nek milyen potenciális storyja volt, agyateldobó, ez a III csak kisöccse ezeknek a részeknek, látszik hogy néhány komoly tagot lecseréltek vagy mi is volt a szitu az Ubi-nál...
9.
9.
BT-dA-DeStrOyeR
Most akarom majd beszerezni szülinapom alkalmából :DDD
8.
8.
KASBEJ
PC-re van már Season Pass, vagy mikor lesz?
7.
7.
Jared
Huuu ha ez a barátommal is előfordult volna akkor sztem elvágta volna az ereit xd mert amióta kijött az AC3-om(ps3-on tolja) azóta csak azzal játszik :)))))
6.
6.
robi009
#5 ha ez tényleg ígyvan , akkor akármennyire szeretem az ubit ,de nyeljék le keresztbe a bálna fa*zát
4.
4.
Cooper911
Valami ilyesmi votl az AC2 vel is nem?
Azért a huszonegyedik században ez eléggé epic fail.
Anno a folyamatos netkapcsolat erőltetése helyett inkább csináltak volna egy felhőt ami online eltárolja a játékállásokat pl mint a legtöbb steames játék.
3.
3.
Onegesius
szeretem a ubisoftot, de ez a dlc egy kibaszás azokkal szemben, akik "extretartalom" néven már előrendelték őket. nekem pl. ennek a dlc-nek a fele megvan, és nem akarok még 5000 ft-t kiadni 1 db. küldetésért, meg egy multi karakterért

ba..ák meg!
1.
1.
Necreon
Pre order bonus for additional fees, nesze nektek ˇˇ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...