Sprinkfield - magyar fejlesztésű játék iOS-re

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar Webstar Csoport puzzle-játékot fejlesztett iOS-re: a Sprinkfieldben Walter földjeit kell meglocsolnunk, és nem kevesebb, mint 130 pályán bizonyíthatjuk a rátermettségünket.

A Sprinkfieldben Walter földjeit kell meglocsolni különböző szabályok szerint, az egyszerűnek tűnő tevékenységet nyolc játékelem nehezíti. Két játékmód áll majd a rendelkezésünkre: a Puzzle játékfajtában "nehéz megtalálni a megoldást", míg a Fullfieldben "végtelen mennyiségű locsolód van", ami könnyítés, de a legjobb megoldás megtalálása így is kihívás.


A játékban 16 achievement társaságában 130 különböző pálya érhető el: az ingyenes verzió Puzzle módjában 20, a Fullfieldben pedig 10 szint játszható végig, a 1.79 euróba teljes változathoz pedig játékmódonként további 50-50 pálya jár.


A Sprinkfield tegnap óta tölthető le; a játéknak iPadre és iPhone-ra optimalizált változata is létezik, sőt a készítők külön figyeltek az iPhone 4 és az iPhone 5 felbontásbeli különbségeire is.

2.
2.
AbsurdShark
Erről a játékról sem jelent meg volna cikk a GK-n, ha nem magyar lenne. Szomorú hogy itt tartanak (ide jutottak) a magyar fejlesztők. Még az egykor viszonylag nagy címeket kreáló Digital Reality is csak kissebb címeket kreál mostanában (a Sine Mora jópofa volt, de azt ne mondja senki hogy tripla A-s cím). A Black Hole Entertainment is ígéretes fejlesztőcég volt, és az Ubisoftnak köszönhetően kimúltak. Szomorú.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...