Diablo III - nem lesz team deathmatch

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 28.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard a minap kifejtette, hogy jelenlegi formájában biztosan nem kap helyet a Diablo III-ban a korábban tervezett team deathmatch játékmód, de egyszer, átalakítva újra szóba jöhet a megvalósítása.

A Diablo III team deathmatch játékmódját még a megjelenés előtt vágták ki a játék végleges változatából, utána azt ígérte a Blizzard, hogy néhány hónappal később letölthető kiegészítőként kiadja azt. A játék vezető dizájnere, Jay Wilson a Battle.neten megejtett bejegyzése szerint viszont erre végül nem kerül sor.

"A legnagyobb problémánk, hogy a team deathmatch játékmódunk nem képvisel olyan nagy hozzáadott értéket" - mondta Wilson, majd hozzátette, hogy a minősége sem olyan, amit a játékosok várnának tőlük, ráadásul nem illeszkedik a céljaikhoz a játék többi részét illetően. A Blizzard most a duel csatákon dolgozik, ez a tervek szerint a jövő év elején megjelenő 1.0.7-es peccsel együtt kerül bele az új Diablóba.

A team deathmatch viszont minden bizonnyal nem vész el, csak átalakul: a fejlesztők újra a tervezőasztalhoz ülnek, és valami más játékfajtát találnak ki helyette, amihez az eddig elért eredmények kiváló alapot szolgáltathatnak. Wilson mindenesetre leszögezte: akármi is legyen az, ingyenes frissítésként lát majd napvilágot, és nincs kizárva, hogy később konkrétan a team deathmatch is megvalósulhat.

14.
14.
Dark_Temptation
#13: köszi a válaszokat p3ti és xanatos0911 kicsit már én is kezdem unni így infernon kihívás az van csak drop nincs. pénzt meg nem fogok költeni rá ha már 1x megvettem a játékot :)
13.
13.
p3ti
#7: A wizardal 1 nagy gond van , ha megütik , megy aludni . Amennyiben nem férnek hozzá , akkor tarol mint az állat . Pl. Wizard / barbar páros nagyon szépen tud haladni , de ahogy xanatos kollega is leírta , az egész játék nem szól másról mint a farmolsz ameddig lehányod a képernyőt , vagy veszel goldot interneten , és akkor összedobod a cuccaidat . Én 32. paragonnál hagytam abba , mert már nem tudtam ránézni a játékra , mivel mást sem csináltunk mint a farm .... farm .... farm . A jéték igazából 2 végig játszás után megunható
12.
12.
Cuppak
#4 A Valve Dota 2-je rohadt jó, már több mint 70 órám van benne :D... Blizzardban már nem bízok, Valvera bízom.. már a béta is olyan mint 1 kész játék!
10.
10.
xanatos0911
#7: Wizard. Egyébként minden gearfüggő. A Diablo 3 arról szól, hogy ölj bele valamennyi pénzt a játékba, pl. vegyél goldot eur-ért vagy itemet. Aki több pénzt rak bele, annak lesznek jobb cuccai, egyébként kb lottó az egész, ha napi 12 órákat játszol hónapokon keresztül akkor kiesik talán 1 cucc amit eladsz és abból fel tudod gearelni a karaktered. Jelenleg a Barbarian és a Witch Doctor a két legjobb kaszt, ez azt jelenti, hogy őket lehet a legkevesebb pénzért hatékonnyá tenni: A hatékonyság másik oldala pedig a build. Ha össze-vissza rakod be a "f@sza" spelleket mindenféle rúnával, akkor lehet, hogy nagyon nem fog menni a dolog még millárdokat érő gearrel sem. Amit láthatsz a wizardnál: alacsonyabb mpl szinten egy hatékony Archon Wizard, vagy magasabb mpl-en egy CM/WW Permafrost Wizard. A CM/WW példálul azért néz ki jól, mert ha van bőven CHC-ed, akkor a Frost Nova instant bármikor ellőhető, ezért folyamatosan tudod fagyasztani a mobokat, ami azzal jár, hogy nem tudnak hozzád érni, sőt sok esetben még mozdulni sem tudnak, Te pedig csak lekaszabolod őket.
8.
8.
Adamknight
#7: Hát, én kb 3 hónapja játszottam, de akkor a mage-el az volt a baj, hogy magasabb nehézségi fokokon nagyon papír volt.
7.
7.
Dark_Temptation
ti mit gondoltok a kasztokról? nekem eddig demon hunterem van (60 paragon 3) és 1 monkom (20) havernál láttam a mage-t és mintha túl erős lenne a többihez képest. jól látom vagy csak szimplán hülyeségeket beszélek?
6.
6.
Bred
#4: Igen. És pereskedtek a néven és végül a Blizzard adja ki más néven. Azt hiszem Blizzard all star vagy mi.
5.
5.
rég dioztam, még mindig nincs PvP? lol?
4.
4.
Adamknight
#3: A Valve is fejleszt 1 Dota 2-t, de kb 1 fél éve volt hír, hogy a Blizzard is hozzákezdett fejleszteni egy saját Dota 2-t.
3.
3.
Cuppak
#2 Dota az 1 mod, A dota 2-t a valve fejleszti.
2.
2.
Lorthirash
a Blizzard DotA az StarCraft 2 kiegje után vagy azzal jön elvileg
1.
1.
Split
Valahogy sejtettem, hogy gebasz van a PvP-vel, de annyi baj legyen. Blizzard DotA jöhetne már inkább, arra is már mikor ellőtték a "soon" jelzőt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...