Tomb Raider - fejlesztői naplón a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 8.
  • Videó
Link másolása
A múlt év végén nyilvánvalóvá vált: többjátékos porció is helyet kap a Tomb Raider-rebootban. A legújabb fejlesztői napló is a multit részletezi, és ami a legfontosabb: mozgásban is megcsodálhatjuk.

A Tomb Raider többjátékos részét az Eidos Montreal fejleszti, korábban már részleteztük a multi sajátosságait, de ezen felül számos érdekességgel szolgálnak a stúdió munkatársai. A fejtágítás mellett némi gameplay-morzsa is üti a markunkat.

A végleges játék márciusban jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

7.
7.
csoki0619
#1: Nem egy szint a ketto. Nem hiaba PS exluziv az Uncharted. Drake-nek a szemelyisege egyedi, e koncepcio es a korites egyedulallo, Az uj TR nekem egy kicsit hatasvadasznak tunik.Megprobaljak elvinni kommercialis iranyba, teletomkodni akcioval, script elemekkel, pedig a TR-t inkabb jellemzi a alapossag, es a logika. Persze ezt a multira ertem, mert ahogy elnezem ez inkabb lesz egy szimpla lovolde extrakkal megpakolva, mint egy tulelesrol szolo multi, aminek sokkal jobban orulnek,"orulnenek az emberek". Ha mar a sztorija ilyen akkor a multija is ilyen kellene h legyen, Remelem erted mire celzok ezzel, ne erts felre, nekem tetsznek az eddig latottak(a pudig probaja az eves), de nem szeretem az eroltetett dolgokat. Errol pedig leri az eroltetettseg.
5.
5.
eximmice
Nem értem minek ebbe multi,de hátha mutatnak valami újat és élvezhető,esetleg hosszú távon működő dolgot.Szerintem is inkább a storyra kéne rágyúrni még + 10 órát.Egy ilyen stílusú játékban ha odafigyelnek a részletekre akár egy rpg szintű programot is összedobhatnának.
3.
3.
goblinfing
#1: Jajaja! imádkoztam 1 uncharted portért pc-re de ez is megfelel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...