Black Ops II - tényleg jön a DLC, itt az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 9.
  • Videó
Link másolása
Igazak a voltak a korábbi pletykák, január végén jelenik meg a Call of Duty: Black Ops II első letölthető kiegészítője, a Revolution az új pályák mellett egy fegyvert és egy játékmódot is hozzátesz a multiplayerhez.

A Revolution először Xbox 360-on teszi tiszteletét január 29-én, majd várhatóan egy hónappal később megérkezik PC-re és PS3-ra is; az Activision 1200 Microsoft Pontot kér érte, a Season Pass-tulajoknak ingyenes a csomag.

Minden korábban kiszivárgott infó igaz volt, a DLC-be öt új pálya (Hydro, Grind, Downhill, Mirage és a zombis Die Rise) került, ezt egészíti ki "a sorozat történetében először" egy fegyver, a Peacekeeper, valamint kapunk egy új játékmódot is: a Turnedben maguk a játékosok is zombivá válhatnak.

8.
8.
#PSR#
nekem megvan a BO2 PS3-ra és szerintetrek ez a DLC ingyen lessz??amugy meg sztem marha nagy hülyeség hogy ps3-ra és PC-re csak késöbb jön ki!Rohadjon meg aki ezt a késést kitalálta!!!!(köhögés)
6.
6.
Scoo
#5: négy sima multi, egy új zombis pálya és egy új zombis mód.
5.
5.
Jared
Ha zombis lesz ak talán megveszem de ha multis szar akk ott rohadjon meg ahol van :)))9
3.
3.
Scoo
Nekem nagyon tetszik. Végre egy pálya ami a játék közben változik (és nem csak annyit, hogy felemelnek egy konténert), a zombis pálya is jónak tűnik, az új zombis mód pedig tuti nagy fun lesz.
2.
2.
DON GONDOCS
Te jó isten hogy mernek 5 új pályát kihozni. Mi marad későbbre :)
1.
1.
shooter1234
Régerbben volt olyasmiről szó hogy a BO1 kap majd egy olyan dlc -t amiben 2. v.h. -s fegyverek lesznek (CoDWaW fegyverei asszem) és ez elmaradt, bár lehet hogy csak pletyka szinten merült fel ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...