A jövő hónapban leállnak a PC-s Halo 2 szerverei

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Véget ér egy korszak a PC-s Halo-rajongók körében: a Microsoft megszünteti a Halo 2 online multiplayerét, hiszen már folyamatosan csökkent a játékosok száma. Persze LAN-on tovább élvezhetjük a többjátékos módot.

A Halo 2 mindmáig a legutolsó PC-re megjelent cím a sorozatban, amely két és fél évvel az xboxos megjelenés után debütált ezen a platformon - sokáig csak Windows Vistán volt hajlandó elindulni. 2007 májusa óta üzemeltek az online multiplayer szerverei, de minden mókának vége szakad egyszer.

Egészen pontosan február 15-én. A döntés nem jött váratlanul: a Halo Waypoint fejese, Jessica Shea elmondta, hogy évek óta figyelik a szerverek populációját, amely, úgy látszik, megállapodott 20 vagy annál kevesebb egyidejűleg jelenlévő játékosnál. Akik továbbra is a Halo 2 multijának szeretnének hódolni az említett időpont után, LAN-on keresztül megtehetik, de az online játéktól könnyes búcsút kell venniük.

Végérvényesen lezárult a PC-s Halo-korszak - már ha volt ilyen egyáltalán.

10.
10.
DON GONDOCS
Ez volt a legjobb része ez nem kérdés, a multija is túlmutat a 4 részén, Szép idők voltak. A negyedik rész fantasztikus de az már nem halo, a 3ben pedig nem volt anyi különbség mint az 1 és második közt
8.
8.
Zedz
Itt van PC-n a Counter-Strike mint örök fsp sláger! :')
7.
7.
Ooorky
#1: DirectX 10 kell neki, azért volt anno Vista exkluzív, minden gond nélkül fut Win 7-en is.
6.
6.
shooter1234
#4: Ja, emlékszem rá, valamit trükközni kellet vele hogy ne dobjon ki, nekem különben jó volt.
4.
4.
Dark_Temptation
#3: ami a játék feléig visz utána kidob. legalább is nálam.
3.
3.
shooter1234
#1: Van hozzá XP patch is (bár nem hivatalos). :)
1.
1.
Cuppak
persze hogy volt, még mindig rengetegen tolják halo 1-t :), a 2 csak vistán van úgy tudom szóval nem sok embernek volt lehetősége játszani vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...