Splinter Cell: Blacklist - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 26.
  • Hír
A Ubisoft bejelentette a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadását, amelyben egy Paladin nevű távirányítású repülőgépet tehetnek magukévá a rajongók, a hangzatos ingame extrákról már nem is beszélve.

A frissen bejelentett Splinter Cell: Blacklist - Collector's Edition tartalmaz majd egy Paladin nevű távirányítású repülőgépmodellt, de itt még nem áll meg az extra finomságok sora. Az alapjáték mellett a Billionaire’s Yacht című kooperatív térképnek örülhetünk, illetve az Upper Echelon Packnak, amely tartalmazza a Dead Coast co-op térképet, az aranyfényű Sonar Gogglest, valamint az Upper Echelon-öltözetet.

Ami a kézzel fogható bónuszokat illeti. egy képregény és egy poszter is bekerült a csomagba, de az igazi éke egyértelműen a Paladin lesz. Ennek másával közlekedik Sam és csapata két misszió között - a kétmotoros repcsi egyfajta ingame főhadiszállásként működik. A replikája is bitang jól néz ki.

A Splinter Cell: Blacklist - Collector's Editionért 170 dollárt kell leszurkolnunk - Xbox 360-as és PS3-as verziót is vásárolhatunk belőle.

12.
karneol81
Hali! Szerintem teljesen korrekt ár akár USA-ban, akár UK-ban. Hamar el fog fogyni.
10.
p3ti
169,9 dollárt atya isten
9.
JcGross
#6: Biztos lesz valami PC-re is. Engem a repülő nem nagyon érdekel, inkább a bonus content és a grafikus novella ami megfog. Ha lesz egy olyan verzió PC-re ami ezeket tartalmazza a repülőt meg nem, akkor arra befizetnék.
8.
markoci555
hogy lehet ennyit költeni egy ilyen sz*rra....
6.
Game Fan
#1: Nekem is tetszenek a gyűjtői kiadások de amikor meglátom, hogy csak PS3 és XBOX360-as verzió van elmegy a kedvem az egésztől :( és sajnos ez kb. minden játéknál így van... :(
5.
mestermagyar
#1: Amelyik repül? Annyira nem lennék biztos. Az kitehet azért egyn 70 dolcsit.
4.
Gamerdavid
Ez nagyon faxa. Sok cucc.
1.
strike19
Tetszenek ezek a gyüjtői kiadások ,de amikor meglátom hogy milyen drága elmegy a kedvem tőlük.Szerintetek egy ilyen repülő gépért olcsobban lehet hozzá jutni külön?Minőségibb?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...