CryEngine 3 - prezentáció az új képességekről

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 28.
  • Videó
Link másolása
A Crytek nemrégiben rendezte meg a Crysis 3 Community Dayt, ahol terítékre került a shootert hajtó engine is. Az új prezentációból kiderül, hogy milyen új fícsöröknek örülhetünk amellett, hogy a moddereknek is kedveznek.

A minap megrendezésre került Crysis 3 Community Dayen Sean Tracy beszélt egy sort a CryEngine 3 új grafikai funkcióiról, melyek a közelgő FPS-ben is tiszteletüket teszik. A grafikabuzik bizonyára tobzódnak majd a szép és ízes szakszavakban, hovatovább a modderek számára is jó szolgálatot tesz a friss SDK, amit a megjelenés után letölthetnek az érdeklődők.

Tracy egyébként maga is modderként kezdte, mielőtt a németek felfigyeltek rá - az ő nevéhez fűződik a Crysis 1-hez készült Mechwarrior: Living Legends mod.

Már az első kiszivárgott információk óta sejtettük, hogy miként fest majd a Crysis 3 borítója, nos, a németek nem okoztak meglepetést a végleges alkotással:

21.
21.
Pipi67
Én személy szerint meg vagyok elégedve nagyon is a cr2-vel.neten is játszom és király,persze mindaddig amig nem jön be hacker.Tökéletes fegyverek,jó játékmenet és kiváló grafika singleben és multiban is.Lejátszottam a 4-ik nehézségi szinten is,ne mondjam meg is izzasztott eléggé.De ha az ember kihasználja a nano ruha előnyeit akkor nem is annyira nehéz.Ami kicsit hiányzik a a szabadság,ami a cr1-ben megvolt.
A múltkor feltelepítettem a cr1-et és hiányzott a cr2-ből a fegyverek ereje,abba is hagytam gyorsan.Kukoricapuska volt egy cr2 scar mellett.
Ez a cr3 már így is lenyűgöz,szerintem jobb lesz mindegyiknél.Grafikai szempontból biztosan.A többi kiderül nemsokára.
20.
20.
traumraise
Most toltam a demoval 2-3 órát pc-n full grafon....a látvány már most is lenyűgöző de maga a játék is elég jól egyben van. Szerintem elég jó lesz a multija ha nem lesznek hackerek. Engemeddig jobban megfogott mint a 2. Persze én itt kizárólag multiról beszélek.
19.
19.
Hubert Cumberdale
#15: Aszondod nem lehet a cryengine-el rpg-t csinálni? Nekik akkor erről elfelejtettek szólni :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o_pNhUILfj0
18.
18.
Pain
#15: Robbanások, nem rpg-hez illő? Láttál te már mágia használatot egy rpg-ben?
17.
17.
Dreadlox
nekem a 2 tetszett,igaz nem volt egy világmegváltó fps, de el lehetett benne baromkodni. csak a végefelé nekem már nem tetszett ez az ufóvadászatos dolog, mertaz 1 részben oké jó legyöztük a boss-tde itt már erőltetettnek véltem kicsitkiváncsi leszek a 3 mit nyujt
15.
15.
mestermagyar
#13: Te játszottad a crysis 3-at?! Tehát szar? Pls a cd-t megvehetem? Tudni akarom.
RPG? Már inkább az elder scrolls következö részét meghajtó motorával. Itt jórészt amúgy is fegyverek vannak, és robbanások(2 dolog, ami kinézetben biztos nem rpg-hez illö). Azért egy stalkerhez elmenne.
14.
14.
eddy22
Még jó, hogy valami gagyi mobiltelefonnal rögzítették a vidót.
13.
13.
_Tappancs_
Ezt a játékot szerintem nem szabad komolyan venni. Viszont a grafikai techdemonak tökéletes.Én azt várom,hogy valaki fogja azt a motort és csináljon belőle egy rpg-t vagy a crysis3-tól tartalmasabb fps-t.De valakiért nem kell a népnek, ha meg használják elmarad a crysis 3 grafikájától.. Valahol valami nem klappol.
12.
12.
mestermagyar
#11: Úgy van. Ott annyi új dolog van mindig, hogy nem is tudod, farcry-e ez, amíg a nevét meg nem látod.
Crysisnál meg mit lehetne egyáltalán? Minden x poligonnal több lett, ragyog a nap a szemünkbe... COD-szerüen folytatják a kampány módot, a multi továbbra is ugyanott zajlik. Miben más egy crysis 2-nél? Több a növény ugyanazokon a helyszíneken, és gondolom még több, a játék linearitást segítendö, óriási betontöredezettsége lesz az aszfaltnak. Talán picit nagyobb téren "taktikázhatsz".
11.
11.
kivenoko
#6: FC3-at megérte és kellett is "hájpolni", mivel sokkal több mindenre fogékonyabb a játék, mint ez lesz. Kapunk egy íjat, meg pár új pályát és persze a hí-res grafikát...
10.
10.
adriano28
hát én a crysis 2-t rettenetesen vártam és nagyot csalódtam benne.. remélem a 3 jobb lesz!
8.
8.
dBLOOD
7.
7.
Tokodboy
#3: Azért kapott az új számozást, mert a konzolokat is támogatja.
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: 1 másodpercig sem szól a vidi az íjról :D (na jó addig igen, mert kb 1 másodpercig látható benne) sem a hír nem szól róla, szóval WUT??

#4: Szerintem meg szinte alig hájpolják. Most hasonlítsuk már hozzá egy FC3-hoz, amiről minden 5. percben jött új videó, vagy kép, vagy valami.
5.
5.
TJJJ
Mennyit lehet sztárolni már azt az istenverte íjat, mintha másról nem is szólna az egész. :D
4.
4.
Lizard0828
szép, meg jó csak már kicsit uncsi ez a nagy hypeolás!
3.
3.
Hubert Cumberdale
Zsír vidi. Csak azt csodálom amúgy, hogy nem Cryengine 4 már a neve. A Cryengine 2, mikor ennyi újítást kapott, új számozás is járt mellé :D
2.
2.
ragdoll
kiváncsi leszek erre mit tudnak manapság kihozni egy játékból,remélem nem sokkal több vasra lessz szükség a futtatására mint amilyen a 2 volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...