Metal Gear Rising - kiborgok, nindzsák és pengék

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Videó
Link másolása
Újabb videótrióval jelentkezett a Plantinum Games a Metal Gear Rising: Revengeance-ről. A mai felhozatalban lesznek kiborgok, kiborgnindzsák, és persze Raiden magas frekvenciájú pengéjére is vetünk egy pillantást.

Ha nem tudtad volna, akkor most elmondjuk, hogy a játékhoz ingyenesen letölthetjük a Cyborg Ninja DLC-t, mely egy látványos, Gray Fox által ihletett öltözettel bővíti a Metal Gear Rising: Revengeance felhozatalát. A kiborgok mellett szó lesz Raiden magas frekvenciájú pengéjéről is, mely voltaképpen hétféle pengét takar.

A játék február 22-én jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
M.invisible
#6: Úgy értem ezt, hogy pl a DmC környezete azért sokkal kidolgozottabb, mint az MGR-é, és valószínűleg a 60fps oltárán álldozták fel ez utóbbiban a környezet kidolgozottságát.
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Hát majd a next-genbe megtalálod a számításaidat az interaktivitást illetően. A grafika pedig nem a legkidolgozottabb de illik a játékhoz. A harcban biztos lesz annyi lehetőség, hogy nem marad el a hasonló kaliberű játékoktól.
5.
5.
M.invisible
#4: Nem rossz-nem rossz, bár én a 60fps-t beálldoztam volna a fejlesztők helyében, cserébe a pályák textúrájának javításáért, plussz azért, hogy több életet leheljenek a környezetbe. Bár statikusnak nem mondható a demoban szereplő pálya lévén, hogy sok tereptárgy szétvágható, de ha pl megnézel egy-egy fát, pocsékul néznek ki. Valamint a vagdosást megoldhatták volna úgy is, hogy ne csak a tárgyak "kaszniát" lehessen szabdalni, hanem az adott tárgyaknál egy-egy vágás esetén annak darabjai is potyogjanak. Pl fa esetén szilánkok, vagy egy auto esetén a motor, vagy az ülés részei. Így kicsit olyan, mintha minden kartonból lenne.
A harcrendszer nem rossz, bár véleményem szerint a "parry" (gy.k.: hárítás), túlságosan is nagy előnyt tud adni, ha rendesen elsajátítottad! Mondhatni akár érinthetetlen is lehetsz. Fegyverek terén a demo csak az alap kardot kínála (gránátot és rakétavetőt kivéve), de szerintem kár, hogy nem lehet majd a kardokat real time-harc közben váltogatni! Akármekkora Bayonetta fan is vagyok, és szeretem a Platinum játékait úgy gondolom, hogy DmC fellülmúlja ezt, persze szigorúan demo alapján mondom!
4.
4.
DevilGamer
Én játszottam a demo-val és nagyon jó, meg kell hogy mondjam, nagyon jó a harcrendszer ámbár a kombókat nem tudtam olyan könnyen megjegyezni, de viszont tetszik a ninja képesség amit én gyors futásnak használtam. De ez már kicsit Spoileres lett, bocsánat.
2.
2.
deviques
Nagy kár, hogy egyszerre jelenik meg a Persona 4 Golden-nel. :(
1.
1.
Alaude
most akkor 19-én jelenik meg ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...