Air Superiority játékmóddal jön a BF3: End Game

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Teherszállító légi járművekkel érkezik a Battlefield 3 ötödik, s egyben az utolsó DLC-je. A légi csapattársak könnyő páncélosokat és szakaszokat dobhatnak le a térképen, de visszatér a Capture the Flag játékmód is.

A NeoGAF fórumozói rátették a kezüket a Battlefield 3: End Game DLC-jével kapcsolatos első, kiszivárgott információkra. Azt már korábban is tudtuk, hogy a kiegészítőben két fő szállítására alkalmas terepmotorokat irányíthatunk, de a DLC még ennél is tovább megy.

Az expanzió négy hatalmas és változatos térképet kínál, melyek a nagy sebességű harcoknak kedveznek majd. Az Air Superiority játékmódban a vadászgépek kapják a főszerepet, élvezetes dogfightokban vehetünk részt. A hagyományos játékmódokban bevethetjük az új teherszállító helikoptereket, mellyel csapatokat és járműveket szállíthatunk, és tehetünk le a térképen bárhova, de főként stratégiailag fontos pontokra.

Gyors páncélozott AA-járművek is tiszteletét teszik a kiegészítőben - összesen három új járművet tartalmaz a csomag. Visszatér a Capture the Flag játékmód is, ahol a védekezés és a támadás kiemelt szerepet kap.

Az End Game DLC márciusban lát napvilágot, elsőként a prémium-előfizetéssel rendelkező PS3-as játékosok számára.

Frostbite 2 OS X-re is?

A DiCE legfrissebb állásajánlatai között szemezgetve feltűnt, hogy a svédek "Windows-alkalmazások OS X-re való portolásában jártas szakembereket" keresnek. A pályázó legyen "kreatív, elkötelezett és kommunikatív" is egyben. Lehetséges, hogy a jövőben Macen is tiszteletét teszi a Battlefield 3? Netán a Frostbite 2 engine-t vértezik fel OS X-támogatással? Hamarosan többet tudunk majd.
7.
7.
uhh, "bevethetjük az új teherszállító helikoptereket, mellyel csapatokat és járműveket szállíthatunk" <3
3.
3.
Donpedro
"négy hatalmas és változatos térképet kínál, melyek a nagy sebességű harcoknak kedveznek majd." <- Valahogy ez ellentmondásos számomra :/

Az Air Superiority-nek meg már ideje volt, örülhet a sok jetkocka :D
2.
2.
mrxten
" négy hatalmas és változatos térképet kínál " ezt már szeretem!
nem véletlenül a legjobb dlc eddig az armored kill
nagy térképek a legjobbak rengeteg járművel

várós a cucc
1.
1.
balesz93
Gyere, gyere Endgame!! Már nagyon várlak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...