Crysis 3 - a tökéletes fegyver

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 31.
  • Videó
Link másolása
Ugyan már mindenki a multiplayer bétát tolja, nem árt vetni egy pillantást a Crysis 3 hét csodája-videósorozat legújabb epizódjára. Az ötödik rész "a tökéletes fegyver" címet kapta - a megtisztelő név birtokosai mi vagyunk.

Minden napra jut némi látnivaló a német Crytek boszorkánykonyhájában lassan testet öltő shooterről. A játék hét csodáját taglaló videósorozat nem is próbál meg művésziesen hatni, egyértelműen az akcióé a főszerep. A "tökéletes fegyver" című epizódban különböző mordályokat vetünk be a cél érdekében - unalomnak tehát nyoma sincs. A Crysis 3 február 22-én jelenik meg. Köszönjük, xNomadx!

16.
16.
shatterhand
#13: Engem egyszer se dobott le. Igaz lassú is a netem.
15.
15.
idióta
Ennek a videónak köszönhetően töltöttem le a bétát pc-re.
Nekem semmi gondom nincs vele, tetszik a gamma, pár szintlépéssel már egész jól el lehet boldogulni.
Várós lett a játék!
14.
14.
RionSwerd
#13: Xbox-on is Crysis 2 ledobált mindenkit akivel játszogattam anno .
Mindíg Skyline mapon .
Ez az egy baja volt Crysis 2-nek és úgylátszik örökletes betegség .
13.
13.
Kenny88
PS3-on próbáltam. 5-ből 5-ször ledobott játék közben. Van, hogy fél perc, van hogy 2 perc, de MINDIG kidobott. Pedig nem szar a netem. Ez még tényleg nagyon béta.
12.
12.
tetkoo
Srácok csak nekem tűnt föl vagy tényleg nem akart a shotgun-ból kifogyni a lőszer? De ennek ellenére baromi állat videó lett!!!
11.
11.
shatterhand
#6: persze. Ha a hangyákat látnám a fűszálakon akkor se egy nagy eresztés. Ahhoz értenek hogy tudják megpakolni a képernyőt azt annyi. A multija semmivel sem izgalmasabb mint pl FC3-é.
BF3 is fényévekre van. Killzone2-3 még multiban is szebb (még ha kevesebb is a poligon). Halo meg alapból élvezetesebb. CoD meg szitok ide vagy oda pörgősebb és élvezetesebb.

Ez egy üres maszlagos fps. Semmi több.
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: Magyarul béna voltál és ezért a játék a szar :D
9.
9.
KőbányaKispest
Hát igen, az a shtotgun az egy vicc. Multiba is rengetegen használják és iszonyat damage-e van neki, nem értem, ezt hogy gondolták. Egy ember egyetlen lövés! Míg egy gépfegyverrel egy tár sem elég. Sőt, a legviccesebb ebben a játékban az, ha TE veszed észre előbb az ellent és TE lelövöd őt először, akkor TE halsz meg, mert ő lábon lő, vagy körbe és meghaltál.
Amúgy olvastam, a killcam spectre az bugos, tehát nem pontosan úgy lő le téged, ahogy valójában lelőtt. Mondom, ez egy vicc. Ha szerencséd van. akkor meghal mert pont fejbe lőtted, de tuti halál, ha te veszed észre. + Rengetegszer lőttek le úgy, hogy én lövöm X-et, természetesen nem döglik meg, pedig tár benne van és meghalok, de nem X lőtt le, hanem egy sniper a pálya másik oldalán fejbe 2 lövésből! Ezt egy CS-be meg is érteném ,de egy Crysis3-ba? Az vagy lowon játszik 100 fps-el, vagy ultra izom állat gépe van és mediumon nyomja, csak hogy meglegyen a 3500 pont egy meccsen.
8.
8.
Lorthirash
Nem tudom nekem nagyon jól fut 60fps alá nem megy i7 3770k 7950 dc2 8gb rammal
6.
6.
traumraise
#4: igen... ez nagyon így van és ezért is írtam már többször is, hogy a mai konzolok már 2 éve is kevesek voltak, nemhogy ma. ezért sem értem azokat akik el vannak ájulva egy egy konzolos címtől és azt szajkózzák, hogy a konzolokban még van potenciál....hol vannak azok ehhez? amúgy a pc-men asus gtx 670-nel, i7 2600-al, 8gb rammal kb így néz ki mint a videóban (multi bétája). Egy nagy különbség van mindig az ilyen videók és a valós játék között, az pedig a futás egyenletessége és folyamatossága, az ilyen trailer videókban olyan mintha 1000 fps-sel menne, szerintem feljavítják valamilyen videószerkesztővel....így ilyen folyamatosan tényleg senkinek sem fog futni de látványra adni fogja ezt szerintem.
5.
5.
Lorthirash
#4: Én gyanítom hogy mind az új xbox meg a z új ps is úgy lesz megcsinálva hogy futassa a régi konzolok játékait legalább is ez lenne logikus szerintem én nekem Pc-m van de az új konzolra (xboxra) sztem beruházok
4.
4.
gg01
Mindezzel már csak annyi a probléma, hogy a játék végül közel sem fog így kinézni mint a videóban! Esetleg v.mi milliós kategóriájú pc-n nézhet így ki, de konzolon sajnos köze nem lesz ehhez a látványhoz. Betával már játszottam ps3-on, remek a hangulat megnyerő a látvány és a játékmenet is (multiplayer, nem single) de messze van ettől a kinézettől. Ez persze nem a programozók hibája sajnos kezd elfogyni a konzol ereje, bár jó csapattal igen komoly dolgokat meg lehet oldani azon a hardveren is lásd Uncharted 3 vagy Last of Us. Én nagyon bírnám ha kiadnák ezt a játékot később next gen ps-re is! Na azon így futhatna játék közben mint itt a videóban.
3.
3.
traumraise
Beszarás....jobb mint egy film. Én sose tolom singleplayerekkel, csak a multikkal de ennek a singléje fantasztikus.
2.
2.
princeps27
nemtudom hogy elsütötték-e már ezt a poént de hatalmas :D
1.
1.
Lacek896
Nagyon tetszik ez az új típusú alien. És ha jól látom még irányíthatjuk is őket. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...