Duncan Jones a Warcraft-film rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Duncan Jones rendezi a Warcraft-filmet, és az információkat maga is megerősítette a Twitter-csatornáján. A mozi 2015-ben mutatkozhat be a tervek szerint.

A Hold és a Forráskód című filmeket is jegyző Duncan Jones a Warcraft-film rendezője, ezt a Hollywood Reporter szellőztette meg, és Jones maga is megerősítette a Twitter-csatornáján a híreket: "A kesztyűt már régen ledobták: tudsz igazi filmet készíteni egy játék alapján? Mindig azt mondtam, ez lehetséges. Most meg is kell csinálnom!"

Mint ismert, a Warcraft világában játszódó mozit a pókemberes Sam Raimi rendezte volna, ő azonban kiszállt a projektből, hogy a márciusban debütáló Óz, a hatalmas című filmen dolgozhasson. A Warcraft-film egyébként egy 100 milliós projekt, a Legendary Picturesnél készül, a tervek szerint még idén elkezdődik a forgatás, és a premier 2015-ben esedékes. A forgatókönyvet az Charles Leavitt írta, aki korábban A megállíthatatlan, a K-Pax - A belső bolygó és a Véres gyémánt című filmeken is dolgozott.

16.
16.
dBLOOD
#15: Nem a történettel van baja sokaknak, hanem a forgatókönyvvel.
15.
15.
Simonus18
Ridley 130 millából varázsolta elénk a Prometheust, melynek mégha a storyját nem is csépik sokan, de a látványvilágában mégsem lehet belekötni, főleg hogy nagy részét próbálták reális eszközökkel kivitelezni. Nem hiszem, hogy nagy gond ez a 100...
14.
14.
Normen1976
A pénzt én is keveslem. Manapság egy igazán ütős látványt nehéz lesz odavarázsolni a váaszonra 100 millából, ráadásul 2015 elvárásaihoz mérten . A forgatókönyv tuti jó lesz, a magam részéről örülök a hírnek.
13.
13.
Edy92
Hiba "csak" 100 milla ha a rendezo oda teszi magat zsir lesz.
12.
12.
#8: miért menjenek a picsába? Ahogy a játék, úgy a filmkészítés sem egy hétig tart!
11.
11.
Folti1985
ez még akkor is kaszálni fog ha szar lesz :D de blizzard nem szeret szart kiadni a kezéből így nem lehet baj ezzel se
10.
10.
balint23h
Ha 3 részben feldolgoznák mondjuk a warcraft 3 sztoriját nem is lenne rossz, de ebben inkább nem is reménykedek.
9.
9.
Rayzax
nem merik elrontani.... nem merik!
8.
8.
markoci555
2015? elmentek ti a p*csába! :(
#1 K-pax és véres gyémánt jó filmek, a megállíthatatlant nem láttam, megnézem majd
6.
6.
Necreon
Emlékszem amikor 2009-ben olvastam még hasonlókat valamelyik gamer lap-ban, 2010 végére ígérve a filmet, majd 2011-ben olvastam hogy 2012-ben már láthatunk belőle valamit... én hiszem, ha látom. Mert lassan elnevezhetik WarCraft: Forever-nek, a Gears of War és a BioShock filmekkel együtt.
5.
5.
Zeroni
Nagyon jól hangzik, de kevés a lóvé.
4.
4.
anadrex
Ígéretes nevek. A Source code és a moon is emlékezetes film volt.
3.
3.
#1: igen, ennek én is nagyon örülök! bárcsak a film is Blizzard CGI lenne :)
2.
2.
LnB
Jobban örülök Jones-nak mint Sam Raimi-nek. A filmjei jók, de nincs sok. A 100millát keveslem kicsit, mehetne rá még +50millió. Remélem Jones rajongó, és minimum van 5db 90-es karija :D
1.
1.
felegyi
"A forgatókönyvet az Charles Leavitt írta, aki korábban A megállíthatatlan, a K-Pax - A belső bolygó és a Véres gyémánt című filmeken is dolgozott."

Alapművek... a forgatókönyvvel nem lesz gond! A többit meg a Blizzard majd intézi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...