Wii U-ra is megjelenik a Sniper Elite V2

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A 505 Games hivatalosan is bejelentette, hogy Nintendo Wii U-ra is elkészül a Sniper Elite V2. Túl sok konkrétum még nem áll rendelkezésünkre a porttal kapcsolatban, de a játékélmény újszerű lesz a készítők szerint.

A Sniper Elite V2 Wii U-s változata még a hivatalos bejelentés előtt lebukott, az online áruházakban annak rendje és módja szerint idő előrendelhetővé vált a játék. A 505 Games és a Rebellion a minap erősítette meg hivatalosan is, hogy a Nintendo konzoljára is készül egy változat a második világháborús címből.

Túl sok konkrétum még nem áll a rendelkezésünkre, annyit mondtak mindössze a készítők, hogy a Wii U GamePadje mélyebb taktikai lehetőségeket és nagyobb rugalmasságot hordoz magában, így a játékélmény is újszerű lehet a platformon. A tabletkontroller kijelzőjén megjelölhetjük az ellenfeleket, követhetjük a mozgásukat és a bombák robbanásának hatósugarát is láthatjuk rajta, mindezt úgy, hogy egyszer sem kell kiszállnunk a játékból.

A Sniper Elite V2 tavasszal jelenik meg Wii U-ra.

6.
6.
Belerofon
#4: Jó lesz ez vájúra.
4.
4.
Giggsy
Szarból nem lehet tortát sütni. A játék maga alapjaiban volt egy hulladék, ezen még a legzseniálisabb portolási munka sem lehet képes változtatni.
2.
2.
DON GONDOCS
eza tablet kontroller pont tökéletes a játékhoz, legalább a felesleges hud elemek lekerülnek a képernyőről. Várok már egy jókis akció kaland játékot a wii-ura
1.
1.
ViktorG
Nem is néz ki rosszul :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...