The Last Guardian - a Sony Santa Monica nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 15.
  • Hír
Link másolása
A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida félreérthető interjút adott tavaly a Wired magazinnak, melyben kifejtette, hogy több Sony-stúdió is közreműködik a játék fejlesztésében. A God of War fejlesztői cáfolnak.

Félreérhető volt Shuhei Yoshida tavalyi interjúja, melyben megemlíti, hogy a The Last Guardian fejlesztésében több belsős stúdió is közreműködik. A fejlesztést nemrégiben hírbehozták a Sony Santa Monicával is, viszont Tim Moss, a csapat technológiai igazgatója szerint a pletykák hamisak, semmi közük a munkálatokhoz.

"Amennyire én tudom, nem segítünk a The Last Guardian munkálataiban" - szögezte le Moss. Az egyetlen módja a közreműködésnek, a technológia megosztása a Sony stúdiók között, szóval valakik valamit nagyon félreértelmeztek.

Ugyanígy látja a helyzetet Moss kollégája, Christer Ericson is, aki szerint a különböző first-party stúdiók nem feltétlenül dolgoznak aktívan együtt, de ez nem azt jelenti, hogy nem is kommunikálnak egymással. "Évente többször meg szoktuk látogatni egymást, ahol megosztjuk egymással az ötleteinket" - mondta Ericson.

A The Last Guardian felől jó ideje nem hallottunk - a pletykák szerint még az is elképzelhető, hogy időközben a PlayStation 4 lett a fejlesztés célplatformja.

10.
10.
Jani379
Szerintem anyagilag nem lesz sikeres, ez egy presztizscím a SONY konzolján. Azaz mi ilyet is tudunk, a mi konzolunkon a sok lövölde mellett ilyen címek is jelennek meg. Lesz egy réteg (remélhetőleg nagy) aki megjelenésekor megveszi ezt a művet. Én köztük leszek.
9.
9.
shatterhand
#6: Az első kettő az volt. Ezt már otthagyta Ueda is. Van egy rizsa,higy ilyen olyan posztban még felügyeli, de ha ő otthagyta akkor már lemondott róla.
Sztem túl nagy volt az álom és nem tudta a felénél,hogy mi lesz belőle. Alkotói válságba került (sztem!).

van olyan,hogy vmihez idő kell, de azt nem szabad összekeverni mikor vmi nem akar egyszerűen elkészülni. Sose jönnek ujabb képek, videók, csak hírek,hogy otthagyják, meg hogy majd majd jön. max payne3nál sokáig volt csak 3kép össz vissz a neten. De 3év után csak kijött (meg elötte fél évvel már videókon is életjelt adott magáról), de ez a LG már lélegeztetőgépen van szinte.

Nem irigylem azt az embert aki majd ezt fogja bejelenteni egy ps4en. Átaludtak egy generációt vagy mi?
8.
8.
Cseszneki
Ebből szerintem bukta lesz
7.
7.
trion96
#6: Én is ebben bízok. Legyen mestermű és jöjjön ps3-ra (is)
6.
6.
bence51
#4: Ez már nem csak egy játék barátom, ez igazi művészet ahogy az ICO v. a SOTC. A műveknek pedig sosem segített a kapkodás. Hagyjuk, hagy legyen csak egy olyan alkotás amit évtizedekig emlegetnek majd. Remélem...
5.
5.
GodGamer
Ennyi tökölés után már inkább legyen ps4-es cím, a grandiózus látványvilág miatt még jót is tenne.
4.
4.
shatterhand
Lőjék már le ezt az izét. Ekkora tökölés sosem használ egy játéknak.
3.
3.
Jared
Nekem a képek alapján tetszik a játék :) azt meg leszarom hogy ki hogy segít a munkálatokban
2.
2.
kanos005
hmm :d aztán olyan lesz ez is mint az új " alienes " játék....még a kiadó se fogja tudni hogy ki csinálta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...