Mad Max-életjelek a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 14.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb életjeleket adott magáról a Mad Max játékváltozata, amiről ugyan mindenki tudja, hogy készül, de egyelőre a fejlesztők mégsem akarják hivatalosan is bemutatni. Az anyag a jövőre érkező filmet dolgozza fel.

Ezúttal három, kifejezetten friss és ropogós domainregisztráció alapján találgathatunk, a Warner Bros. április 10-én ugyanis levédette a MadMaxGame.com, MadMaxTheGame.com és a WorldGoneMadLegendOfMax.com weboldalak címét. Remélhetőleg hamarosan életet is lehel beléjük a kiadó.

A korábbi pletykák szerint a Just Cause-sorozatot is fejlesztő Avalanch Studios fejleszti a Mad Max-játékot, ami a 2014-ben mozikba kerülő, Tom Hardy főszereplésével készülő mozifilm alapján készül. Ha minden igaz, a Just Cause-hoz hasonlóan nyitott világú játékot kapunk, ami valószínűleg a következő generációs konzolokra jelenik majd meg.

6.
6.
Anno a borderlandsnek tok megorultem hogy vaaaaa vegre egy madmax hangulatu game.
Aztan nem.
De mar nagyon kene es amugy is uvolt hogy jatekot csinaljon belole valaki.
5.
5.
Jinbobo
Remélem nem cseszik el sem a filmet, sem a játékot. A Mad Max máig benne van a top 10 kedvenc filmjeim listájába. Bár az új mozi Gibson nélkül, már nem lesz a régi, de azért bizakodom a sikerben...
4.
4.
hedzsooo
...Mind a mai napig KEDVENC film, remélem nem cseszik el a játékot majd! :)
2.
2.
Peti887
Fúúú,de király lenne!! :) De miért kell ebből is re-maket csinálni?
1.
1.
DON GONDOCS
Végre csak elkészül a játék, remélem hozza a kötelező elvárható szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...