Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Link másolása
Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

És a Konzolok Szervize bizony alacsonyan tartja az EA-játékok árait, a srácok közel húsz címet akcióztak le úgy, hogy az új árak kedvesek legyenek a gamerek pénztárcájának. Mondjuk!

A felhozatalban szerepelnek a Need for Speed-sorozat utóbbi években megjelent epizódjai (Xbox 360-ra a Most Wanted 4990 forintot kóstál, ami azért nem rossz vétel), és ha teljes áron nem is, 4490 forintért már mindenképpen fontolóra kell venni a Medal of Honor: Warfighter beszerzését is. A Syndicate méltatlanul szorult háttérbe, ha van 2990 forintod, fuss vele egy kört, és persze a FIFA 13-ról se feledkezzünk meg: 9490 forintért bűn kihagyni a PS3-as változatot!

Mindez persze csak a lista töredéke, a további akciókért ide kattints!

11.
11.
dBLOOD
Hatalmas sz*rban van az EA, évek óta épp' csak fenntartja magát, a részvényeik igen gyengék. Kib*szták a fejest, most új van, kitalált egy másik stratégiát, annak a része ez.
10.
10.
Rakottkrumpli
Nah ha ennyibe kerülnének az EA játékok megjelenéskor, majdnem annyiért kapnánk meg azokat, amennyit érnek...
9.
9.
aordog
Media Markt: " Mert hülye azért nem vagyok"
Nem szabad ott jätékot venni, ezt írtäk lentebb!
A jätêkok sokszor 2 x äron vannak eladva...
Consolcorner, platinumshop, konzolviläg, konzolok szervize...
Ezeket érdemes nézni, ja és persze valami itt, valami a mäsikba kedvezöbb! Egy biztos! Jätékot csak ilyen boltokban szabad venni!
Régebben ên is vettem a Mediaban, de eläraztäk a jätêkot! 3500 volt egy 13500- as jäték:)
Vannak ilyenek, de ritka!
Még egy hasznos dolog: az Ärgép is felejtös, mert ott nem szerepel az a bolt, ami éppen neked kell!
8.
8.
Neurotic
#7: Itt írtam lentebb, hogy amazonon 10 dolcsi volt nem rég ;)
7.
7.
MoRT2195
Én a FIFA 13-at 4000ft-ért vettem PC-re december 22-én CD kulcs formájában a hardverapro.hu -n, na ez az ami tényleg megérte. 4000ft-ért azóta sem látom sehol... :)
6.
6.
Quent1n
#5: Aki ilyen helyen vesz gammát meg is érdemli. :) Sokszor ki lett tárgyalva, hogy ők nem tudják és nem is akarják annyiért adni mint a sarki (sokszor mutyis) konzolboltok :)
5.
5.
kanos005
#2: hát nem tegnap elmentem Media Markba és 15 volt....pedig tényleg az új lesz újjan 12...(akciós helyen ha előrendelsz!)
4.
4.
Quent1n
Sántít a szöveg mert máshol is akciósak ám az EA címek... De hát fizetett reklám végülis érthető :)
3.
3.
Neurotic
Amazonon pár napja a Fifa 13 pc-s verziója 9.99$ volt. Na az nem volt rossz vétel. Még én is elkondolkoztam a megvételén, pedig nem vagyok egy nagy Fifa rajongó.

Egyébként miért ne érné meg nekik? Aki teljes áron meg akarta venni a játékot az már megvette. Most azoktól is behúznak egy csomó pénzt akik a teljes áron nem vették volna meg soha.
2.
2.
Grabowsky30+
Fifa13 pár hónappal a 14 megjelenése előtt 9500ért szerintem nem egy nagy vétel!
1.
1.
aordog
Felmerül egy kérdés?
Nekik így most mi a hasznuk, mert gondolom van!
Ha, mondjuk ezt a megjelenés utän kb. 2 honapra rä szervezik azt mondom le a kalappal!
Nem akarok itt mäs üzlettel példäzni, de az NFS, räadäsul a limited edition vältozat mär februärban 6 ezerért hazaviheto volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...