Resident Evil: Revelations - fertőzés és védekezés

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 4.
  • Videó
Link másolása
A Capcom horrorjátékának HD-verziójában is nagy szerepet kap a vírus, hasonlóan a sorozat többi részéhez. A fertőzött szörnyetegek ellen számos taktikát kell a fejünkben tartani. Erről szól az új fejlesztői napló.

Mint az összes eddigi Resident Evil, a Revelations is a vírusfertőzésről szól. Védekezni ellene nem könnyű, ha felénk lopakodik egy mutáns zombi, csak a fegyverünk jöhet szóba, semmint a humanitárius eszközök. A Capcom a félelem szóval dobálózik, a fejlesztői naplóban viszont kőkemény akciót látunk. Ez lenne a "visszatérés a gyökerekhez"?

A Resident Evil: Revelations HD május 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, de előtte még a demónak örülhetünk.

10.
10.
Tyler89
Szégyen és gyalázat, de nekem a 6. volt az első Resi, amivel játszottam és nagyon tetszett. Mondjuk zombiknak jobban örültem volna, mint ilyen mutáns lényeknek, de sebaj... Az élvezeti faktorhoz az is hozzá tartozott, hogy az egész játékot coop-ban nyomtam le. Aztán jött az 5. Még most most is tart a platinázási folyamat... Az nekem konkrétan jobban bejött. Emblem vadászat, kincskeresés, fegyver tuningolás, stb.
Szóval ezt is előrendeltem. A DS verziótól mennyiben fog eltérni? Vagy ha ugyanaz, csak HD-ben, akkor azt kérdezném, hogy ebben is van/lesz emblem, kincs, fegyver-fejlesztés, vagy inkább a 6. részre jellemző skill pont gyűjtés? Esetleg egyik sem, mert ez csak amolyan "lebutított" kiegészítő-féleség?
9.
9.
Hondoro
Koszonjuk GK :))
Amugy nem ez a a RE amit a legobb uj resznek harangoztak be? Nem ertem akkor a negativitast a cikkben
8.
8.
bodortamas1
#7: Imám meghallgattatott :D

Szóval, én is láttam már végigjátszást a Revelationsról, nekem nagyon bejött. Mondjuk a sztori harmat gyenge, de a többi dolog a helyén van. Meg elég sokat újítanak, fejlesztgetnek rajta így is, szóval nekem nem lesz bajom vele.
7.
7.
K2 The Highest
Na, akkor ezentúl mindenki a játékkal kapcsolatban írjon, vagy maradjon csöndben. Köszike...
6.
6.
Gora
Nem ítélkeznék kipróbálás előtt. Amúgy meg ha ha nem olyan lesz mint az operaction racoon city ak megnyugszok :D. De unalom űzônek a fanoknak és nem fanoknak is jó lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...