Sniper Elite V2 - megnyesték a Wii U-s verziót

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 28.
  • Hír
Link másolása
A napokban került a boltokba a Sniper Elite V2 Wii U-s verziója, ám több játékos szóvá tette, hogy hiányzik belőle az online kooperatív mód, holott korábban semmilyen hivatalos megerősítést nem történt.

Kooperatív mód nélkül került a boltokba a Sniper Elite V2 Nintendo Wii U-s változata. A Miiiverse- és Twitter-felhasználók közül többen panaszkodtak arra, hogy ebből a verzióból kimaradt a Kill Tally, a Bombing Run és az Overwatch mód, melyek a PC-s, az Xbox 360-as és PS3-as portokban benne foglaltatnak.

A fejlesztők csupán annyit nyilatkoztak korábban, hogy a Wii U-s változat nem tartalmaz majd online kompetitív módot és semmilyen DLC-t nem terveznek ezen a platformon. A kooperatív móka mellőzéséről egy szó sem esett. Sajnos, az sem fordulhat elő, hogy később egy letölthető tartalom keretében pótolják a kivágott részeket.

A hír annak ellenére érte váratlanul a rajongókat, hogy a februári bejelentés után gyakorlatilag nulla marketinggel került a boltokba május 24-én, a kommunikáció hiánya így félreértéseket szült.

11.
11.
nomcsa
#4: azért én is kiakadnék kicsit ha megveszek egy játékot aztán kiderül hogy nincs benne co-op ami nagyjából alap kéne hogy legyen.. sok játékot pl a co op mód miatt vásároltam meg. mintha a codból kivennék a multit, minden előzetes bejelentés nélkül.
10.
10.
aordog
Nem érted!?
Itt senki nem is fogja megmagyaräzni neked, hogy miêrt jobb, de én leírom, hogy nekem miért jobb:
A kisfiam 10 honapos és napközbe vele vagyok elfoglalva. PC- n nem birok jätszani, mert ö is akarja a billentyüt nyomkodni:) De a WII U- val tudok räfigyelni:) Nekem nem kell a TV hozzä
(egyenlöre). Így este is tudom még az ägyba is nyomni, mert a gyerek nyugodtan alszik. Volt 360 - am az elejétöl fogva, de Wii U- t akartam helyette! 55 eredeti jätékkal adtam el, hatalmas élmény volt! Ez viszont hatalmasabb!!!!
8.
8.
x-Jons-x
Ez az egész wii-u egy baromság! Nem értem miért lenne jobb 2 képernyőt bámulni mint 2-t?!
7.
7.
Panda HUN
#1: Ezzel most egy picit mellé lőttél. A coop része nagyon szórakoztató, pont tegnap kezdtük el a cimbivel az overwatch pályákat (miután befejeztük az co-op kampányt), van egy különleges hangulata annak mikor az egyikünk lent a harctéren csinálja a feladatot és a másik a magasból "vigyáz rá" a mesterlövész puskával. A többi mód majd ezután fog következni, de szerintem- az eddigiekből kiindulva- azok is szórakoztatóak lesznek.
5.
5.
JackBauer
#4: miért örüljenek, hogy kivágnak egy részt ami a többi platformon szerepel és itt nem?
4.
4.
atesz89
Az hogy 2012 -ben egyik legjobb játék szerintem és most ezt ők is megkapják. Kár lett volna akár melyik platformot kihagyni. Azt most meg megy a sírás a kiegészítőért. Mikor még a játék is épp h megjelent már a kieg-et kérik.
3.
3.
aordog
Mi az, hogy örüljenek? Fejtsd ki, hogy mire célzol?!
2.
2.
atesz89
Szerintem örüljenek h megkapták Wii-s változatot. Mert nem egy rossz játék. Akit érdekel itt egy magyar közösség. Én velük nyomom a v2-t is meg a nazi zombie-t is.
http://snipereliteonline.hu/
1.
1.
DON GONDOCS
Az legyen a legkisebb gond hogy hiányzik a coop. Lehet nem véletlenül hagyták ki ezt a lehetőséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...