Xbox One - rekordszámú előrendelés

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Biznisz
Link másolása
A vegyes fogadtatás ellenére az Egyesült Királyságban rekordszámú Xbox One-t rendeltek elő. Ennyien még soha nem érdeklődtek egy konzol iránt a Blockbuster áruház 24 éves fennállása alatt. Meglepetés?

Habár a szaksajtó és a játékos vegyes érzelmekkel fogadták a Microsoft múlthéten bejelentett konzolját, ám ez nem jelenti azt, hogy a vásárlókedv is elapad. Röviddel az Xbox One leleplezése után az angol Blockbuster áruház bejelentette, hogy a konzol minden eddigi előrendelői rekordot megdöntött a cég 24 éves történetében.

Pontos számok nincsenek, s messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni a brit régió alapján, ám biztosra vesszük, hogy az eladások szépen muzsikálnak majd. Kíváncsiak vagyunk, hogy világszerte hányan rendelték elő az Xbox One-t, ám ahhoz meg kell várnunk a Microsoft hivatalos közleményét.

A Blockbuster illetékesei bizakodnak: a PlayStation 4 E3-as leleplezése után a következő néhány hónap izgalmas időszak lesz a cég alkalmazottainak és ügyfeleinek körében. Újabb részletekre derül fény az Xbox One-ról és a PS4-ről, s ha a játékosokat is elkápráztatják, további rekordok születhetnek.

Az Xbox Wire értesülései szerint különböző csatornákon összesen 8,45 millióan nézték az Xbox One leleplezését május 21-én. Köszi, DON GONDOCS!

62.
62.
kamgecam
#59: Jogos,valóban túlzásba estem,ami azért lehet mert egyszerűen
nem tudom megérteni hogy miért kell védeni a Microsoft (szerintem)
elbaltázott lépését.Inkább egyfajta csalódottság volt bennem de nem akartam
megbántani senkit,és nem gondolom azt hogy akinek tetszik az Xbox One az
pofátlan suttyó lenne.
Nagyon örülnék neki ha az Ea3-on kiderülne hogy tévedtem!
Nem fikáztam le egy konzolt sem,csak az ms irányvonala ami elszomorít.
61.
61.
Belerofon
#57: "hogy nem ez az az út amit játékosként elképzeltünk,és elképzelünk a jövőben."

Ez az egyetlen amire helyeselni tudok,mert ezt én is így érzem.Viszont még közel sem derültek ki több infók a gépről,vagy még nem lett megerősítve bizonyos mostani negatív pletykák és a játékokról sem tudunk absolute semmit,így én egyelőre még várok a végleges döntéssel,vagyis azzal,hogy a polcomra kerülhet-e egy ilyen vas a jövőben.
59.
59.
Yami
#57: Olyan szép objektíven indultál neki ennek a kommentnek, komolyan tetszett, nem értem a végén miért kellett így elrontanod. Ugyanis kifejtetted, hogy mindenkinek joga van véleményt formálni és megvédeni azt és ez nagyon igaz.
Majd ezután kijelentetted, hogy aki nem ért egyet azzal, hogy az Xbox One szar, az mind pofátlan suttyó.
Így egy kicsit álszent lett az egész mivel a komment végére felvetted azt a szerepet amit az elején még elítéltél.
Most komolyan, miért kellett ezt? Miért nem látjátok, hogy anélkül is kifejezhetitek egy konzol iránti rajongásotok, hogy élből le kellene fikáznotok az összes többit?
58.
58.
akifourteen
Greenberg az E3-rol : Megigerjuk,hogy kizarolag a jatekokrol lessz szo es a gep specifikacioi is nyilvanossagra kerulnek, tovabba az interjuban voltak kerdesek is a gep mukodtetesevel kapcsolatban ezekre ez volt a valasza: Mivel nagyon sok negativ visszajelzest kaptunk az uj xbox mukodesevel kapcsoltban megprobaljuk orvosolni ezeket. Konkretan? Hangzott el a kerdes : konkretan a kinectet lehessen kulon kikapcsolni,hogy ne erezzek azt ,hogy figyelve vannak, tovabba a 15 exclusive jatekrol amit megigertek es mennyi lessz abbol a kinectes jatek ? Megigerhetem,hogy max 1-2 de tobb nem. Es ezzel fejezodod be az interju: megigerhetem,hogy olyan elmenybe lessz reszuk az E3-on ,hogy sokaig nem fognak elfeledkezni rola. Remeljuk pozitiv ertelemben.
57.
57.
kamgecam
Huh,most olvastam el itt a kommenteket és kirázott a hideg,egyes magukat intelligensnek gondoló(nem írom ki,még a végén a személyeskedés vádjával fenyegetnének meg)emberke osztja az észt.
Ami nem is lenne olyan nagy probléma viszont a stílus amit képviselnek elfogadhatatlan,mint valami kommunista propaganda.
(Mintha észak-Koreába lennénk)

Ha valaki rossz szót mer mondani az microsoftra,az rögtön, vagy ps fanboy,vagy
szellemi fogyatékos.Ha pl a pc-t preferlálod jobban,vagy a nintendót,netán a playstation-t akkor fanboy vagy és nem ér semmit a véleményed.

(Szinte mér félni kell ha hardcore játékosként valamelyik konzolhoz,pc-hez jobban húzz a szívem!Ne szégyelljük ezt,hanem legyünk rá büszkék és örüljünk neki,akárki akármit mond.Ettől még el lehet fogadni a másik játékos "szíve választottját"!:D)

Ha viszont valaki ms "párti"ami még egyáltalán nem baj sőt szép és jó,viszont véres-szájjal fikázza a másik embert miközben fröcsög a nyála a billentyűzetéről,az teljesen normális és elfogadható hiszen a microsoftról beszélünk,beszélnek...
(nem pont erre az alfajra mondjuk negatív értelemben azt hogy fanboy?lol.):D

Nem látják a fától az erdőt,a ms logotól az eddigi tényeket,képtelenek elfogadni hogy bizony az emberek többsége nincs megelégedve az xboxone konferenciáján látottakkal,hogy esnek lefelé az ms részvényei,és az egész világháló fel van háborodva attól amit ezen a bemutatón a képünkbe toltak.(köztük leginkább a boldog xbox360 tulajok!)

Elképesztő!
Pofa kell ahhoz hogy valaki ezek után még védelmére kelljen az ms-nek(nem mintha annak olyan nagyon szüksége lenne rá...........bár ki tudja?)
és meghazudtolva a valóságot belehazudjon a pofánkbaahelyett hogy összefognánk a gamer fórumokon(ahogyan a külföldi gamer-társadalom teszi ezt)és ezzel tudtára adnánk mi is a microsoftnak,de leginkább egymásnak hogy nem ez az az út amit játékosként elképzeltünk,és elképzelünk a jövőben.
"Reménykedhetünk" az Ea3-ig,de az eddigiek alapján,szabad,
(néha:D) gondolkodó emberként,és mint potenciális vásárló,egy nagy nemmel(NO)válaszolok az új Watercooler-re!



56.
56.
PrimYaz00
#54: mit a kitalációt? meghagyom másnak :) úgy is csak te meg 1-2 ember bízik a semmiben
54.
54.
Yami
#52: Cáfolj meg, ha tudsz. Én csak örülök ha valami újat tanulok. :)
53.
53.
azureknight0715
Sok a hülye. Szerintem egy hatalmas folyékony halmazállapotú széklet lesz az új xbox. Najó ezt csak a xbososoknak írtam, mert látom mennyire megy a harci szellem:DAkik megrendelték az idióta manipulált sötét egyének, vagy gazdagok. Félre ne értsétek aki ps-t rendelte elő az is az. Alig tudunk valamit az új konzolokról szal én megvárnám a végeredményeket. Az viszont tény hogy a microsoft hatalmasat hibázott ezzel az egész dologgal kb minden negítvum amit mondtak. Az egyetlen ütőkártyájuk az hogy 15 exkluzív játék lesz amiről nem tudunk semmit:D Röhej... Én a sonyra fogadok, hiába, a japánok még mindig jobbak.
52.
52.
PrimYaz00
#51: szerintem is én találok ki itt mindent nem is te :) de sebaj te vagy a legokosabb és a legszebb, csak aztán ki ne hagyj 1 kommentet se amibe az xboxot vagy a microsoftot fikázzák
51.
51.
Yami
#49: Ha lennének racionális érveid, akkor nem kellene nekem esned és személyeskedéssel védened az álláspontod.

"semmit nem kell fizetnem és cserébe 300 000 szerver fog dolgozni csak azon, hogy kiszolgáljon engem..."
Ennek én a helyedben utánaszámolnék.

"hát persze azért is volt olyan fejlett, hogy nem lehetett 1 videót se megnézni"
Ennek is utána kellene nézned.

Nyomod itt a hülyeséget, vered magad olyan dolgokra amiknek utána sem néztél és ezek után én vagyok a fanboy?
Kérlek ha legközelebb válaszolsz valami kis intellektust erőltess magadra.
50.
50.
PrimYaz00
#43: te is 1 szép példány vagy :)
49.
49.
PrimYaz00
#42: látom annyi agyad sincs, hogy kikövetkeztesd azt a részt a 360ról mondtam-.- jaj már megint ez a tipikus normálatlan xbox fan szöveg csak 800 ft kell fizetnem, képzeld más konzolon csak, hmmm... semmit nem kell fizetnem és cserébe 300 000 szerver fog dolgozni csak azon, hogy kiszolgáljon engem... "Már jelenleg is jobb az online rész" ez jó vicc volt, mehetsz is a showder klubba : ) " Xbox volt az első konzol ami online szolgáltatásokat nyújtott" hát persze azért is volt olyan fejlett, hogy nem lehetett 1 videót se megnézni (a microsoft tipikusan az a cég aki mindenkit meg akar előzni mindenben, még ha szar is), te vagy itt a box/microsoft imádó, 1 szóval se említettem a sony-t te fanatikus... persze a kinekt olyan szuper lesz, mint a mostani (annak is ilyen gyönyörű reklámot csináltak) és persze mindenki arról fog ihletet meríteni... mondom itt max te vagy a fanboy te szerencsétlen nem veszed észre magad? mindenkire ráírsz akinek nem tetszik a box és látja, hogy mit művel a microsoft, szerintem nézzél tükörbe néha
48.
48.
Yami
#45: Te jó ég, megvilágosodtam! Igazad van, már mélységesen bánom, hogy nem hagytam, hogy kedved szerint fikázz le mindent és mindenkit aki nem azt a márkát vásárolja mint te és mindezt hülyeségekkel... öhm akarom mondani szilárd tényekkel támasztottad alá. Őszinte bocsánatkérésem remélem elfogadod, vedd figyelembe, hogy önálló akarattal nem rendelkezem és tetteimet csak ama szociális nyomás késztette, melyet te "magyar mentális" névvel illettél. Most már látom, hogy te csak játékostársi szeretetből állítottad azt, hogy az Xbox-nak 90%-os a meghibásodási aránya és minden ismerősödnek legalább 30 Xboxot kellett vennie emiatt mert köztudott, hogy az Ms nem biztosít garanciális szervizt.
47.
47.
greenmelon
#38: Igen, elég parádés mikor rácáfolnak a hülyeségeikre, akkor keresnek valami másik indokot, hogy fikázhassák ugyanazt.
46.
46.
greenmelon
#45: Falcon barátom, sokadjára bizonyítod be, hogy gyökér vagy, ne ronts a helyzeteden. :D
45.
45.
Falcon
#39: kezdetben én is leírtam ezeket a személyes tapasztalataimmal kiegészítve de csak azért hogy a többi gémer jobban képben legyen a dolgokról de mindig jön valaki aki csak veszekedni akar mint yami..... ez sajnos a magyar mentalitás
egyébként meg az általad említett hibákkal amik már bizonyítót tény a ms is beismerte őket és így is el tudta adni a konzolokat 2005ben ezt a box ot is el fogja adni ugyanúgy hiába vér gagyi meg lehúzás az egész
43.
43.
Yami
#40: Ugye tudod, hogy az előrendelést vissza lehet mondani?

#41: Ha a környezetben hozzád hasonlók élnek akkor én az utóbbira szavaznék.
42.
42.
Yami
#39: Honnan tudod, hogy az Xbox One konzolok fele rossz lesz mikor megjelenik? Láttad az üveggömbödben? Az online részért fizetni kell kemény havi 800Ft-ot cserébe 300 000 szerver fog dolgozni csak azon, hogy kiszolgáljon téged. Már jelenleg is jobb az online rész az ingyenes PSN-nél, és egyre csak fejlesztik. Az első évben 15 exclusive cím fog megjelenni melyből 8 új lesz (lehet nyomni, hogy az mind Kinect Sports meg ilyenek lesz, de igazából még senki nem tud semmit erről, szóval fölösleges vele dobálózni).
"az internet használatáig is mostanában jutottak el"
Te olyan vicces vagy, remélem nem fogom megbántani a Sony imádó kis lelkedet ha elárulom, hogy a Microsoft Xbox volt az első konzol ami online szolgáltatásokat nyújtott. A Kinect 2 meg elvileg minden olyan téren javult amiért eddig fikázták és még a Sony is ihletet merített belőle az új PS Eye-hoz, úgyhogy én nem fikáznám a helyedben, mert visszafelé sülhet el.
A hozzászólásod csupán bullshit és mindössze azt mutatja, hogy mennyire egy tudatlan és elvakult fanboy vagy.
41.
41.
PrimYaz00
elszoktam gondolkozni néha, hogy a földön élek vagy 1 állatkertben?
40.
40.
samatagrav09
Akik előrendelték azok hülyék indok:
1 nem tudunk árat
2 nem tudunk róla még fontos dolgokat
3 nem tudunk róla játékfelhozatalt
4 szinte SEMMIT nem tudunk róla
5 SEMMI sem biztos
39.
39.
PrimYaz00
#38: miért szerinted nem volt rossz amit eddig bemutattak? és mond, mi az ha nem idiotizmus amikor 1 olyan konzolt vesz az ember, ahol a kiadás idején kb a fele rossz volt a kiadott konzoloknak, ahol fizetős az online játék, nincs kb semmi exkluzív cím, az internet használatáig is mostanában jutottak el és a kinect egyszerűen minősíthetetlen... ez csupán marketing és azt mutatja, hogy mennyi embert lehet megvezetni...
38.
38.
Yami
Vicces ahogy a PS fanboyok mindent meg tudnak magyarázni. Eddig ment az "úgysem fogja senki sem megvenni". Most, hogy ez megdőlni látszik jön a "mindenki csak azért veszi meg mert hülyék". Kíváncsi vagyok mi lesz a következő fokozat.
36.
36.
PolluxHUN
#35: a válasz az h opciós...de nincs rajta! ;) Azt meg végképp nem akarnám h a konzolomban is legyen!
35.
35.
supair
#33: De bíz azt akarja a piszok:-)
34.
34.
Zombiekiller6
#12: Szerintem úgy szép kis béke lenne a piacon ami engem nem zavarna. Csak az a kérdés, hogy hardcore gamerből van több vagy casual/családi játékosokból és azt nem akarom, hogy ilyen hülyeség miatt mert a 8 évesek szeretnek ugrálni a Kinect előtt, az 5 évesek állatot simogatni, a casualok/családok meg táncolgatni, sportolgatni ezért győzzön az Xbox One.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...