E3 2013: Mobilokra jön a Man of Steel-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai trendeknek megfelelően szintén mobilos cím lesz a Man of Steel-mozifilm játékadaptációja. Az iOS-re és Androidra érkező produktumot már a jövőhéten megvásárolhatjuk. Superman-rajongók előre!

Úgy látszik észbe kaptak a kiadók, s megannyi kritikai kudarc után kizárólag mobileszközökre jelentetik meg a sikervárományos mozifilmek játékadaptációit. Az Iron Man 3 és a World War Z után a Man of Steel is hasonló cipőben jár.

Az alkotás június 14-én érkezik iOS-re és Androidra, a fejlesztést a mobiljáték-specialista Phosphor Games végzi. A címben természetesen Supermant irányítjuk, aki rosszfiúkkal harcol, a levegőben repked és változtatja álruháját.

A kalandok során számos "egyedi, konzol-minőségű filmes szekvenciákkal" találkozunk, a sztorimódon kívül magas pontszámokra törekedhetünk a Challenge módban.

Az androidos és iOS-es változat 3 dollárt kóstál, míg az iPad HD kiadásért 5 dolcsit kell leszurkolnunk.

11.
11.
budk
Kicsit bugyuta a grafika :D
10.
10.
Dreadlox
ennek jobb grafja van mint a lococyclenek:D:D
9.
9.
DON GONDOCS
Nem tudom mit vártok egy mobilos címtől? Teljesen korrekt játék! Tessék megvenni :D
8.
8.
L4tz33
Ez mi ez?! Így a trailer alapján max. ingyen próbálnám ki, de még úgy is gondolkodóba esnék... Ezt bőven tovább kellett volna csiszolniuk.
7.
7.
dcba
nekem tetszik olyan mint a batman arkham city locdown, en sztem elleszek vele hamar a boreger olyan finnyas h csak tabletten hajlando megmozdulni.
6.
6.
pjoco
#3: Hallod tegyük össze a két kezünket hogy csak mobilokra adják ki és nem PC-re! Mint anno a Hulk meg az Iron man játékokat! :S
4.
4.
Bone 02
Azt a betyár mindenit de gagyi. :D
3.
3.
Ecneb
Miért kell minden filmből egy ilyen szar adaptációt csinálni? Ezzel csak magukat járatják le, összedobott retek. Legalább vennék a fáradtságot és tényleg egy hangulatos, jól kidolgozott játékot dobnának össze, nem egy ilyet.................
2.
2.
Akee92
Hát igen... a trailer alapján erre, a tavaly megjelent mobilos Batman és Pókember játék is köröket ver... :/
1.
1.
count69
Hát láttam már jobbat mobilra is :DDD Borzalmasan gagyi, főleg a hangok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...