E3 2013: Xbox One-nyitócím a Ryse: Son of Rome

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 10.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt sejteni lehetett, a Microsoft konferenciáján felbukkant a Crytek szandálos akciójátéka, a Ryse. Már nem csupán egy egyszerű kinectes címmel van dolgunk, brutális akciójátékot kapunk Son of Rome alcímmel.

A Crytek illetékese újra bemutatta a Ryse: Son of Rome-t a Microsoft sajtótájékoztatóján. A játék teljesen új arculatot kapott: immáron egy vérbeli akciójátékot kapunk, brutális közelharci elemekkel. A gameplay bemutatóban egy fiatal római katonát láthattunk aki az arcvonalban repkedő nyílvesszők záporában a célpontként szolgáló tornyot. Természetesen nekünk is van íjunk és kardunk, amit mesterien forgatunk.

Totálisan filmszerű hangulat uralkodik a játékon - ki hitte volna, hogy kezdetben magyarok dolgoztak rajta? A Ryse: Son of Rome novemberben jelenik meg az Xbox One startjakor.

15.
15.
zadori75
#10: mivel, senki nem tudja, hogy milyen volt az ókori világ, nyilván csak fantázia világ lehet, de úgylátom, te onnan jöttél és sok tapasztalatod van :)
14.
14.
Xabikapapi
300: Rise of an Empire Official Trailer #1 (2014) - Frank Miller Movie HD
ebböl is lehetne játék
13.
13.
moonborn
Azért végignézve a Spartacus 3 évadját nem lenne olyan nagy kedvem rómaiakkal öldökölni :D Na abból csinálhatnának játékot öcséém :O
12.
12.
boti95
Lesz Xbox 360-ra is?
Oké, hogy Xbox One exkluzív, de jó lenne 360-ra is.
Remélem arra is kiadják, még, ha később is. :)
11.
11.
equinox42
Eljátszanék vele pc-n szívesen, de azért annyira nem fogott meg. Nem elég pörgős-folyamatos.No meg ókori háborúhoz képest elég cenzúrált is lett.
10.
10.
markoci555
ez fantázia világ akar lenni?, mert annak még elmegy, de semmiképp sem életszerű
9.
9.
felegyi
Jól néz ki, de ez a QTE megöli a játékmenetet... grafikailag top5, bár technikailag durván jobbat vártam!
8.
8.
moonborn
most ez mii? most mivan ? nem FPS nézetes lesz kinect irányítással ? Eddig nem arról volt szó ? :D
4.
4.
Drazhar
nem rossz, de valóban elég "szuperkatona"-feeling van itt is, hogy egyedül - és baromi repetitív módon qte-vel - lenyomunk mindenkit, persze szigorúan csak 3-5 fős csoportokban.
2.
2.
Rakottkrumpli
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...