E3 2013: Képeken és videón a Thief

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix egy csokornyi screenshottal és artworkkel csillapítja a kedélyeket, nem beszélve a kiállított gameplay demóról sem. Garrett mohóbb és kleptomániája szinte csillapíthatatlan.

City hangulata egyedülálló: tombol a pestis, a városatyák pedig zsarnokabbak, mint valaha. Garrett a nagy zsákmány reményében keresi fel a szürke és komor várost, ám sokkal bonyolultabb a helyzetbe csöppen, mint azt elsőre gondolná. Reméljük, hogy az expón hallunk még felőle.

A Thief 2014-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

 

27.
27.
kalitka9
#22: Ugyan ezt gondolom én is :/ Én az összes részét kivittem és bár hülyeségnek látszott először a robotok meg a mozgó fák egy ilyen játékba, de bizony hozzá tettek a hangulathoz ^^ Főleg a Palaköhidai elhagyatott bölcső... Régi szép idők :(

Én eléggé nagy thief rajongó vagyok (bár ez kicsit csalódás volt) de remélem ,hogy mindent megtesznek a játékélmény érdekében és, hogy a misztikus elemek nélkül is tökéletesen vissza tudja adni a régi thief-ek igazi hangulatát (még ha ezt erősen is kétlem)
25.
25.
metercsiken
Egy kicsit én is másra számította, bár mivel nem ismerem az előző részeket, így igazából nem rossz!
Bár a lopakodásnál ,azért volt egy két alkalom, mikor simán észrevehették volna....
24.
24.
markoci555
szeretem amikor kiírjátok mennyi perc, közben kiderül csak fele, jelen esetben szerencsénk van, mert 10 perc kb
23.
23.
Shannaro
#22: +1
Mindenben maximálisan egyet értek, és hozzá tenném még, hogy az MI a Deadly Shadowshoz képest nem ugrott nagyot.
22.
22.
Veldspar
Grafikához nem szólok hozzá, én akár az első két résszel is elvagyok, pedig az ottani modelleket mintha az "Origami kezdőknek" c. kötetben találták volna.

A mozgás nem tetszik. Túl gyors. A régiekben lassú volt, vagyis inkább megfontolt, picit jobban előre kellett tervezni. Plusz volt ledülete a játékosnak, ha azzal nem számolt, könnyen túlcsúszhatott kisebb párkányokra ugrásnál. Itt meg mi van? Jah, oké, nyitunk a szélesebb közönség felé, ugri-bugri eksönhíró kell ide, press X to double takedown.

Meg a másik, headshot 40 xp. Egy Thief nevű játékban miért jutalmazzuk meg a játékost az öldöklésért? Jah, oké, nyitunk a szélesebb közönség felé...

A harmadik bajom a szokásos bullshit-o-visison, lassan már ki se adnak játékot ilyen mankók nélkül. A "ha nem tetszik ne használd" meg nem érv. Azért nem, mert ennek tudatában építik meg a játék, a pályák többi részét. Mondhatja a fejlesztő, hogy márpedig nem, de ezt bemondára már nem veszem be.

Szal, röviden annak lehetünk tanúli (sokadjára), hogyan válik sikeres rétegjátékból tömegtermék. Már csak a co-op zombis DLC hiányzik...
21.
21.
DevilGamer
Szerintem nagyon remek next-gen címnek ígérkezik.
20.
20.
randall13
#19: Ha nem játszottál az előzőekkel, akkor csak szimplán hidd el nekem: nem volt bennük szükség ilyenekre :)
19.
19.
felegyi
#18: Ezzel felelnek meg a mai rétegnek... nem mindenkinek van 5.1 otthon, és valamilyen szinten biztos kell majd használni ha nem is végig, 1-1 rész átjutásánál lehet örülünk majd hogy benne van...

Előzőeket ismerem, de nem játszottam velük... ez így elsőre kicsit Dark Messiah hangulat, annak is ügyebár a Thief karakterét idézi, ami személyes kedvencem :)
18.
18.
randall13
#17: Ezt meg lehetett volna oldani úgy is, hogy a lépteknek hangja van, minek ehhez még pluszban látni is? A sztereó manapság csodákra képes.
Általában igaz a legtöbb játékra, hogy nem tudnák eladni anélkül, hogy telepakolják marhaságokkal.
17.
17.
Simonus18
#15: Az lett volna hülyeség, ha kirajzolja a falon túl levő karaktereket, de így eléggé ésszerű megoldás, gyakorlatilag nem azt akarja mutatni hogy látja a "főhős" hanem hogy érzi hogy ott van valaki, elvégre ő hallja hogy lépegetnek az emberek.
16.
16.
simon 555
#15: Attól, hogy benne van a funkció még nem kell használni(falon átlátás)...
Nyilván az volt a céljuk, hogy ne csak annak tetsszen a játék aki hardcore lopakodni akar és már az oviban is settenkedett mindenhová.
Ezzel próbálták meg nagyobb körökben népszerűvé tenni.
15.
15.
randall13
Ebből kiöltek mindent amiért olyan jó volt a 3. rész és lebutították a 15 évesek szintjére. Falon át látom hol vannak az őrök, már a hülye is tud nyilazni, pályatérkép dinamikus... Az AI-hoz nem hinném hogy sokat nyúltak, és a grafika már most gyenge :\
14.
14.
simon 555
#13: Nekem teljesen új ez a sorozat szóval nekem ilyen gondom nincs:D
Persze lehet igazad van.
13.
13.
Clayman
#11: Mondjuk a grafika engem annyira nem zavar, elkönyvelem, hogy csúnya és ennyi. Viszont ami igen, hogy nem látom benne az újításokat az előzőekhez képest, Karakter animációk, meg AI javulás ok, de nem látom azt, hogy a fejlesztők törekedtek volna arra, hogy korszakalkotót csináljanak. Ezt a fent látható videó alapján mondom, később lehet mutatnak valami nyálcsorgatót is.
12.
12.
8:10 Csak nem "Cesare Borgia"? :D
11.
11.
simon 555
#9: Ezeket szerintem még fogják javítani. Van még idejük.
10.
10.
simon 555
#5: Tényleg nem a legszebb azok közül amiket láttunk, de az, hogy next-gen nem feltétlen csak grafikai javulást jelenti. Az AI jónak tűnik, a mozgás animációk is jól néznek ki, valamint a pályák is nagynak tűnnek.
A látvány meg olyan amilyen, egy jelenlegi generáció végei 1080p-ben.
Nekem kelleni fog:)
8.
8.
Clayman
Sajnos tényleg csúnya a grafika és a régi Thiefokhoz képest nem sok újítást látok.
5.
5.
dzsiádzsó
Látszik hogy nem nextgenre készült, csak átgyúrták rá, a grafikai motor 10 éves elmaradásban van, a fények borzasztó gyengék, biztosan nem veszem meg, ennyi igéretes jól kinéző játék után amit az E3-mon láttunk!
4.
4.
Simonus18
Érdekes dolog, hogy a nagy zörejre nem figyeltek fel, de amúgy ígéretes anyagnak tűnik, hangulata már most megvan, persze sokat nem változtattak rajta, bár a pár perces videóból természetesen oly sok mindent nem lehet kiszűrni.
3.
3.
gorbesz
old school modban lesz ez csak jo. ezek az akcio elementek nem kellenek
2.
2.
Tokodboy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...