Company of Heroes 2 - játszható az E3-as demó

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega és a Relic Entertainment elérhetővé tette a Company of Heroes 2 E3-on kiállított demóját, igaz, a kipróbálható változatot nem külön, hanem a nyílt bétateszt kliensén keresztül lehet elindítani.

Az E3-on bemutatott, most pedig kipróbálható demó az egyjátékos kampányból származik, a The Land Bridge to Leningrad című küldetést mutatja be, ahol csapatainkkal át kell vergődnünk egy befagyott tavon, miközben a németek megállás nélkül soroznak bennünket. A próbaverzió egyébként egy nagyobb pálya részeként a végleges változatban is benne lesz.


Most jön a csavar: a demót ugyanis nem külön kell letölteni, hanem a nyílt bétateszt kliensén keresztül válik elérhetővé, elvileg már aktiválódott is a Campaign gomb - na, erre kell kattintani! Ez nemcsak azt jelenti, hogy aki nem bétázott, annak most kell bétáznia, de az is velejárója a dolognak, hogy a demó csak a bétateszt végéig, június 18-ig lesz játszható.

Utána jön a végleges változat, június 25-én. 

10.
10.
.intel
#9: Én 2 magos gépnél (nem mai), csak a vga-t cseréltem (középkategóriásra). És most fullon megy, pedig előtte low beállításokkal ment csak folyamatosan.
9.
9.
PAtr0n
#5: Hát azért nem futott el az sem minden szaron, komoly kompromisszumokat kellett kötni ha látványt is akartál, de azt legalább jól lehetett skálázni. Ez viszont valami katasztrófa.
Abból gondolom, hogy gond van az optimalizációval, mert általában minden stratégia első sorban CPU éhes szokott lenni, a VGA csak másodlagos. Remélem hogy ezen majd még javítanak.

.intel:
Van asztali gépem is, az C2D E6750, HD4870OC, 4Gb RAM, majd azon is kipróbálom. Tudom hogy VGA tekintetében nem túl erős a noti, de erős középkategória, azért azt durvának tartom, hogy minimumon 27fps-el kell lefutni a benchmarknak, holott szemre alig változott a játék az első részhez képest.
8.
8.
Quent1n
Nem ájultam el a játéktól egyelőre.. De ez is majd jó pár száz óra játék után mutatja meg magát igazán :)
7.
7.
.intel
#6: Bocs, átsiklottam felette. Hát, igen. Laptop... Szerintem hasonló árú asztalival jobban jártál volna játék szempontból (szerintem).

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

Itt azt írja, 2010-es játékok fullon mennek vele, de pl. 2011-es, például Skyrim már csak Low-Medium között megy vele folyamatosan.
5.
5.
randall13
#3: Ezt valahogy nem tudom elhinni, az engine nem változott, az első rész meg valami eszméletlen jól volt optimalizálva, minden szaron elfutott.
4.
4.
.intel
#3: Vga is számít, az milyen neked?
3.
3.
PAtr0n
Az a baj vele, hogy rohadt gépigényes a béta alapján. Az azért durva hogy i7 GT540M és 8 Gb RAM-mos notin minimum beállításon átlag 27 fps-el fut le a benchmark. Normal beállítással 21-22 fps. Ne mondja senki, hogy ez normális.
2.
2.
Lorthirash
Szerintem nem nagy szám ugyanolyan mint a CH1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...