Wicked Paradise - erotikus kaland Oculus Riftre

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Már javában készül az világ első erotikus kalandjátéka Oculus Riftre. Várható volt, hogy a sikamlósabb téma sem kerüli el a virtuális valóságot kínáló perifériát, ám a Wicked Paradise nem lesz öncélú.

Az Irvine-i székhelyű stúdió vezetője, Jeroen Van den Bosch bejelentette a Wicked Paradise című alkotást, amely erotikus kalandokat kínál az Oculus Rift segítségével. A csapat olyan veteránokat vonultat fel, akik a korábban a Lost Planeten, a Maddenen és Rage-en vagy éppen a PlanetSide 2-n dolgoztak. Bosch elhintette, hogy a játék célja az, hogy olyan élményt szállítson, amit a legtöbb AAA-s cím még nem.

Az úriember kiemelte, hogy számtalan nagyszerű shooter látott napvilágot az elmúlt években, de az erotikus játékokból bizony hiány van. Persze voltak kísérletek a múltban, de mindegyikük nevetségesen rosszul sült el. Bosch szerint a lenyűgöző narratíva hiánya fogja vissza a műfajt, s ezen ideje változtatni.

A Wicked Paradise esetében nem explicit szexjelenetekre kell gondolunk, hanem sokkal igényesebb megvalósításra. Szerinte a Mass Effect sikamlósabb jelentei sokkal erotikusabbak, mint pl. a 3D Sexvilláé. Egy játékos soha nem fog vonzódni egy virtuális karakterhez, ha azok érdektelen eszköznek tűnnek számára.

A játék epizodikus formában lát napvilágot, csakúgy mint a Telltale-féle The Walking Dead. Az első részben egy hetero férfit irányítunk, aki nők után koslat, majd jönnek a hetero lányok kalandjai, azt követően pedig a leszbikus, biszex és homoszexuális tartalmak.

A fejlesztők ott találtak váratlan fogadtatásra, ahol nem is számítottak rá. A fogyatékkal élők elmondásai alapján az Oculus Rift egy csodálatos eszköz lehet, amely segítséget nyújt a szexuális életük felvirágoztatására.

A Wicked Paradise 2014-ben jelenik meg PC-re.

20.
20.
Mortis
Miben élünk...
19.
19.
Ghost26Dave
Lula 3d a jó öreg freddyD beszarok
18.
18.
Moltes
16.
16.
Yanez
#12: Az nem, csak spriccscreen XD
15.
15.
rayden02
Itt a videó aki esetleg nem találja ^^
http://vimeo.com/68550959
14.
14.
Ecneb
#12: Köszönöm, eddig ezt nem tudtam, viszont nem lehet nagyon elterjedve, ha még nem hallottam róla.
13.
13.
Kazuya
JAJ Istenem, milyen határtalan az emberi hülyeség.
12.
12.
EBR2000
#11: Már van pc-re is kinect :D!
Spletscreen is lesz?
11.
11.
Ecneb
#10: Tudom mire gondoltál, jót röhögtem! XD

Viszont utolsó sorban írják le, mire jelenik meg. Sajnos boxosoknak nem lesz "ki veri gyorsabban" achievement.
10.
10.
EBR2000
Egy kérdésem lenne:
Kinect kompatibilis lesz?
8.
8.
Hidalgo
#2: Nekem pedig az első Lula jutott eszembe (The sexy Empire), imádtam.
De ha már ez a stílus, a Bonetown-ból király lenne egy remake PS3-ra :)
7.
7.
kanos005
64 fős multi gangbang :OOO
4.
4.
MoRT2195
#2: Youtube-on azt hiszem nem sok lesz, ha már a hivatalos videó is letörlésre került :D
3.
3.
Torque
Annyiba igazuk van, hogy tényleg nincs már évek óta egy ilyen jellegű játék sem, de nem hinném, hogy a Larry által hagyott űrt egy ilyen striptease szimulátorral kéne betömni. Habár erre legalább álna az M$ szlogen, Better with Kinect :)
2.
2.
azureknight0715
Nekem erről eszembe jutott a Lula 3D XDXD Nagy játék:D Valszeg én maradok a pornóknál, de azé majd belekukkantok youtubes videókba:D
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...