The Division - egyre biztosabb a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 25.
  • Hír
Link másolása
Az IGN leült csevegni a Ubisoft sikervárományosának fejlesztőivel, akik hangsúlyozták, hogy a The Division PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, "de nem zárják ki a más platformokat sem". Mi ez, ha nem egy baráti kacsintás?

Három héttel fekete péntek után a vírus már egész New York Cityben elterjedt. A bankjegyek szinte mindenkit megfertőztek, hiszen a pénz folyton gazdát cserél. Így jár az, aki nem bankkártyával fizet! A játékban egy Divisionnek nevezett speciális alakulat tagját irányítjuk, aki a rendetlenség nyomába ered.

Több frakció, PvP, társalkalmazás és nyitott világ vár ránk a Ubisoft Massive alkotásában - a korábbi információkkal nyit az IGN interjúja. Nemrégiben indult egy petíció a PC-s verzióért, s a jelek szerint az aláírók értő fülekre találtak. Amikor a csapat fejesénél, Ryan Barnardnál szóba hozták a többi verziót, a szakember ennyit válaszolt: "A játék 2014 elején jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de nem zárjuk a más platformokat sem, mert mi is olvassuk az internetet."

A mondat utolsó részén van a lényeg. S mikor a PC-s verzióra kérdeztek rá, Barnard biztatóan nyilatkozott: "a Ubisoft, mint vállalat a játék maximalizálása mellett dönt, ha úgy ítéli meg, hogy van rá közönség és kereslet."

S miért ne lenne? Már csak a formális bejelentés hiányzik.

21.
21.
metercsiken
Én még mindig nagyon sajnálom, hogy ez "csak" MMO ! : (
És ez a "sajnálat" így is marad.....
20.
20.
ez remek hír! az egyik legérdekesebb játék volt az E3-on.
19.
19.
alex512
#3: A fejlesztők részéről ez igaz, de a Sony és az MS attól még fizethet a konzol exkluzívságért. Bár szerencsére a manapság sok cím épít a masszív online részre, ami kivédi a warezt és innentől kezdve szerintem több lenne a PC-s bevétel, mint amit a konzolgyártók fizetni hajlandóak a címért. És ugye a pénz beszél.
18.
18.
alex512
#15: Az ne zavarjon, hogy általában az ilyen kiszólogatásoknak egy PC-s port a vége. Az már tényleg lehet, hogy a konzolos verziók után érkezik, ahogy már sok Ubisoft játék. A Ubisoft egyébként a játékait PC-n is megjelenteti majd 100%-ban. Sztem csak az új konzolok hype-ja miatt nem jelentették be már PC-re eddig is.
17.
17.
hedzsooo
Igyekeztem rá felhíni a figyelmet a YTubeon is, az előzetesénél a petícióra, ott is elég sokan reagáltak rá, hogy jöhetne PC-re. Szerintem tuti jönni fog. :)
16.
16.
simon 555
#13: Szóval nincs benne single... :D
Ha lenne benne akkor nem kellene folyamatos online kapcsolat. Ha meg van akkor miért lenne benne single?
Nem lesz. Ez egy MMO. A készítők is mondták, és úgy is reklámozták a trailer végén. Olyan módon lesz benne single, hogy nem kötelező csapatba verődve játszani, hanem egyedül is bóklászhatsz.
15.
15.
Chrome1986
Már megint mindent belemagyaráztok mindenbe ó ti kis PC-s gamerek.

Olvassátok el figyelmesen:
"A játék 2014 elején
jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox
One-ra, de nem zárjuk a más
platformokat sem..."

Egy szóval se mondta, hogy PC! Lehet, hogy ők pl a legújabb Samsung hűtőkre, vagy esetleg vmi next gen Siemens autós GPS-re adják ki majd.

Lehet...
14.
14.
Tokodboy
#3: Hülyeségeket azért ne bezséljünk már. Ég és föld a 2 HW.
Itt egy kis művelődni való, kivételesen jól megírva:
http://prohardver.hu/teszt/pc_konzol_avagy_uj_generacios_jatszma/mi_a_konzol_elonye.html
13.
13.
MoRT2195
Van single benne, de folyamatos online kapcsolatot igényel.
12.
12.
giga321
11.
11.
Dresa
#9: "Sokszereplős online multiplayer" gyakorlatilag, ez ebben a játék esetében valami olyat fog jelenteni h felcsatlakozol a szerverre aztán a "világot" bejárhatod de mindezt nem egyedül teszed hanem tőled függetlenül is játszanak rajta tehát bármikor belefuthatsz barátba v ellenségbe..
10.
10.
simon 555
#6: Mivel ez egy MMO, nincs single része...
Volt egy hír amiben ugyan az volt írva, hogy a játék "egyedül is ugyan olyan élmény", de ezzel arra gondoltak, hogy a világban magad is tudsz játszani, anélkül, hogy társulnál. Tehát mint minden más MMO-ban. Minden MMO játszható egyedül, mégsem mennek offline.
9.
9.
én eddig nem nagyon játszottam mmo-val, asszem régen a cabal online-nal egyszer...szóval hogy kell ezt elképzelni? ugye nem valami olyan lesz, hogy majd fizetgetni kell a városrészek megnyitásához, vagy hasonlók?
8.
8.
Necreon
Ötlet!

Mi lenne, csak egy ötlet, tényleg, hogy ha a petíció link alatt - most figyeljetek - Az aláírásgyűjtés lenne linkelve? Nem pedig még egy GK hír még egy linkkel.

Csak egy ötlet, move along, move along.
5.
5.
simon 555
Ezt speciel megérné kiadni PC-re.
Ezt ahogy Fontos96 is mondta, nem lehet warezolni sem, tört szerverek már nincsenek az újabb MMO-knál, de ha van is, az meg sz*r...
Csak ne legyen havidíjas egyik gépen sem:)
3.
3.
galmat
Már csak azért is lenne értelme fejleszteni PC-re is, mert a mostani generációk konzolos CPU-i (Cell és IBM) helyett a next-gen gépekben ugyanolyan AMD proci lesz, ugyanolyan architektúrával, mint a PC-ben. Tehát elméletben egyszerűbb fejleszteni a 3 platformra. Más kérdés, hogy anyagilag mennyire éri meg.
2.
2.
Kougat
jöjjön csak, én nagyon kíváncsi vagyok rá :)
1.
1.
fnonika
nem sok info de a kép jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...