Bayonetta 2 - érintésvezérlés csak kezdőknek

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 4.
  • Hír
Link másolása
A Bayonetta 2-t hagyományos kontrollerrel is irányíthatjuk, vagy opcionálisan a GamePad érintőképernyőjén keresztül. Bár ez utóbb csak az újoncok számára ajánlott, a mélyebb támadásokhoz nem jó.

Az Eurogamer előzetese alapján a Nintendo Wii U-ra érkező Bayonetta 2-t opcionálisan a GamePad érintőképernyőn keresztül is irányíthatjuk. Aki viszont igazi kihívásra vágyik, azoknak a hagyományos módszer a javasolt, lévén, a touchscreen simogatásának és pöckölésének csak a könnyebb nehézségi szinteken van értelme.

A tabletkontrollerrel való móka a legjobb mód arra, hogy az újoncok is megismerkedhessenek a sorozattal és szokják a gyors iramú akciót. A könnyű és nagyon könnyű nehézségi szinten a sima ellenségek és a bossok sem lesznek olyan kemények, bőven van idő arra, hogy ujjainkkal elvégezzük a szükséges mozdulatot a képernyőn.

A célzáshoz a megfelelő helyen kell megérintenünk az érintőképernyőt, a speciális mozdulatok, valamint a támadástípusok és kombók között egyik pillanatról a másikra válthatunk. Ha mélyebb kihívást keresünk a Bayonetta 2-ben, csak a sztenderd irányítási rendszert használjuk.

A bájos boszorkány második kalandja 2014-ben jelenik meg, kizárólag Nintendo Wii U-n.

6.
6.
M.invisible
#5: Oké, semmi gond. Azért ne sajnáld a Nintendo-t, ezt a generációt ők nyerték egy sokkal vyengébb hardverű géppel. Sajnos a Wii U-val az elején a rossz kommunikáció miatt indultak hátrányosan. Most pedig a third party fejlesztők kihátrálása nehezítti a dolgukat. Az sem fényesít sokat a helyzeten, hogy hardveresen ismét gyengébb a konzol a másik gyártó által képviselt gépeknél, és nem biztos, hogy kétszer el lehet játszani ugyanazt. Mindenesetre nem kell leírni az N-t, hiszen nézd meg, hogy a 3DS is rosszul rajtolt, és mégis jóval maga mögé szorította a PSV-át, hiába erősebb gép ez utóbbi. Bár nyilván itt a játékkínálat is közre játszik. Na meg ez sem lejátszott meccs még!
5.
5.
aordog
Igazad van! Nem azért írtam, mert a Nintendo karolta fel, hanem azért mert a N- nek nem megy jol a szekér és remélem, hogy ez, illetve a megjelenésre väro jätékok segítenek.
Természetesen, ahogy írtad...ha tudsz värni, akkor szerintem megjelenik mäsra is, mivel nem a Nintendo a fejlesztö, ezért ez szerintem 100%.
Nem akartam kötekedni, tudom, hogy ez jo jätéknak igérkezik, ezért mindenki megérdemli, hogy legyen lehetösége kipörgetni.
Peace!
4.
4.
M.invisible
#3: Nézd, én pl nagyon szeretem az első részt, és szeretnék a másodikkal is játszani! Viszont így, hogy csak Wii U-ra jelenik meg, kevés az esélye, hogy fogok is vele. Gépet azért nem szándékozok venni, mert a Nintendo játékkínálatából kevés olyan cím van, ami érdekel. Jó... azért Wii-n is össze tudnék rakni egy 30-as listát biztos, amit szívesen kipörgetnék, csak három jelen generációs konzolt már nem bírnék "etetni" anélkül, hogy ne más dolgok elől vegyem el a pénzt. Meg valljuk be, időm se lenne, hogy mindhárom platformon (Xbox360/Ps3/Wii) játszak mindennel, amivel szeretnék. Ez a következő generációban sem lesz máskép, így szegény Wii U kimarad a repertoáromból. Ennek ellenére, ha már 360-on letoltam az első részt, örülnék neki, ha idővel lenne lehetőség a 2. részre is, akár Xbox One-on, akár Ps4-en. Az sem érdekelne, ha 2 évet kellene majd várni rá. Akkor én most b@$#•€;@{ meg?
Tudom, ha a Nintendo nem karolja fel a játékot, akkor nem lenne 2. rész, viszont abban nem vagyok biztos, hogy így, hogy csak egy platformra jön eléggé sikeres lesz e ahhoz, hogy azt mondhassák végül, hogy megérte. Persze kívánom, hogy legyen így!
3.
3.
aordog
A Wii U nagyon jo kis gép! Akinek kell a game, de nem akar gépet venni..... tudjätok mit! Nem is mondok semmit, de remélem nem jön mäs gépre!
2.
2.
igen wii u-ra :-)
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem később kijön valamelyik konzolra a bővített kiadás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...