GRID 2 - elérhető a Peak Performance Pack

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 24.
  • Letöltés
Link másolása
Már tölthető a GRID 2 legújabb DLC-je, aminek az amerikai izomautók és az európai benzinfalók szerelmesei örülnek majd. Természetesen nem alapmodelleket kapunk, hanem tuningolt benzinfalókat.

A Peak Performance Packban hat új jármű áll a rendelkezésünkre, amiket a kampányban, az osztott képernyős és a többjátékos módban is bevethetünk majd. A következő verdákról van szó: Dodge Charger RT, Ford Mustang Mach 1 Twister Special, Chevrolet Camaro Z28 RS SS 1970, VW Golf R, BMW E30 M3 és BMW 1 Series M Coupe.

A csomag ára 400 MS pont az Xbox Live-on, PC-n és PSN-en pedig 3,99 euró. Az alábbi képek és videó az új jövevényeket ábrázolja:

 

10.
10.
Juha
#9: Ezért érdemes inkább türelmesnek lenni :)

Én is sokszor jártam már úgy, anno a Mass Effect 2-nél, hogy megvettem megjelenéskor, akkor adtak hozzá plusz két DLC-t ingyen azt hiszem, de rá két hétre már jött ki hozzá még egy DLC, az ajándék kettőt pedig ingyenessé tették... Emiatt nem veszek többé megjelenéskor játékot, a Fallout 3-at is csak GOTY Editionben vettem meg, olcsóbban, mint ha megjelenéskor csak az alapért fizettem volna. Mostmár inkább várok egy évet is a vásárlással, úgysincs most már sok időm jászani, de akkor legalább a teljes játékkal játszok, nem pedig hiányossal.

Mondjuk a Witcher 2-t meg mertem venni első nap, mert bíztam a lengyelekben, és nem is kellett csalódnom, ilyen csapatot szívesen támogatok.
9.
9.
jonyjok33r1991
#8: Igaz,igaz. Én a battlefield 3-al jártam jól szerintem,mert vártam csak vele és amikor kijött a premium edition akkor szántam rá magam h megvegyem boxra, és még is ugyan olyan áron vettem meg az összes dlc-el mint amikor a sima játékot adták ki anno :)
8.
8.
Clayman
Na igen, de pont itt jön a lényege az egésznek. Megvettem annak idején a DIRT3-at, kipörgettem, multiztam vele egy kicsit, majd mikor már meguntam csorgó nyállal néztem a DLC-ket és inkább fogtam és visszaraktam a polcomra a játékot. Ez kiadó szempontjából a jelenlegi felfogásuk szerint jó, ugyanis csak megvettem a játékot, de hangsúlyozva DE, azóta egy áruházban amikor elmegyek a játékok mellett, mindig visszagondolok erre az esetre. Ugyanúgy, ahogy egy oprendszert is támogatnak X évig, a játékokat is kéne legalább 2 évig támogatni. Szinte biztos vagyok benne, hogy sokkal több játékot tudnának eladni.
7.
7.
jonyjok33r1991
#5: igaz arra igen meg kell venni arra én is szoktam de ezért csippelem ki a boxot majd és akkor talán ezzel már nem lesz gond :)
6.
6.
Gamer70
#1: Helyes az okfejtés!!!
5.
5.
danez11
#4: mivel pécés vagy. fogod, letöltöd azt heló.
nekem, mint konzolosnak meg kell venni, hiába jön rá 50 dlc.
4.
4.
jonyjok33r1991
#3: Nem akarok beleszolni de azért Kemuri-nak és Clayman-ak igaza van. Mert ilyen verdáknak alap szabály h benne legyenek. Meg attól hogy új játék még nem azt jelenti hogy meg kell venni mert érdemes előtte egy letöltött verziót kipróbálni és utána dönteni hogy mégis meg e éri megvenni,mert általában egy ember azért veszi meg a játékot mert mutival akarja tolni,vagy csak nagy rajongó vagy nem akarja h egy szériából egy kimaradjon ugy h az írott,(én pl. nagy Ghost Recon rajongó vagyok meg Splinter Cell és most akarom beszerezni,mert most is jött el rá az idő. :P :) És ha valaki tudja és van rá mód hogy egyen megszerezzem akkor az írjon mert a régi kiadások is érdekelnek :) azt tudom a sima GR és SC-ből van egybe csomag :) Akkor légyszi írjatok privátba Köszi :) )
És danez11 ezt nem piszkálódásként akart írni csak hát van azért igazság benne :) De ez csak a mi véleményünk :) Am nekem sincs sok játék a polcomon eredetibe csak ami érdekel és örök kedvenc a többi az inkább letöltött :)
1.
1.
Clayman
Pont a rohadt DLC-k miatt nem veszek mostanság játékokat. Ha már eladnak egy nyomorult játékot több ezrekért, elvárnám hogy ezt a 6 szájbaszexuált kocsit ingyen kapjuk már meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...