Watch Dogs - megdicsértek minket-előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
A Watch Dogs új előzetesében túlnyomórészt a korábban látott trailerek és gameplay videók anyagait vágta össze a Ubisoft, viszont ezek mellé az idei E3-on bezsebelt dicséreteket és díjakat is felsorakoztatja a cég.

A Watch Dogs nemcsak a tavalyi, de az idei E3-on is óriási népszerűségnek örvendett, és van egy olyan érzésünk, hogy a végleges verziót sem érheti majd panasz: mind a sajtó, mind a játékosok imádni fogják. A játék november 22-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, PS4-re és Xbox One-ra a konzolok premierjekor várható az érkezése.

29.
29.
medson
Én jobban örültem volna egy modern kori ac nek, bár az már megint egy másik játék lett volna. Valószínűnek tartóm hogy ubiék is gondoltak rá csak inkább hagyják azt a múltban és inkább a watch dogs fogja képviselni ezt az erát.
24.
24.
JBoy
#22: Jónak ígérkezik mind2 de hogy megérik-e az árukat az majd csak akkor fog kiderülni mikor végigvittük és elégedetten mosolyogni fogunk.
22.
22.
eximmice
Miért akarja itt egy két ember meggyőzni a másikat,hogy mi a jó?.....Mindenki döntse el maga miért fizet!...uram isten..(szerintem mind2 remek cím és teljes mértékben megérik az árukat..akinek van egy kis agya megveszi mind2-t)
20.
20.
renato999
#7: Te most golyót akarsz ?!?!?
13.
13.
Dontrip
#7: Google nélkül nem tudnál 3 Rockstar címet mondani a GTA-részeken kívül. Úgyhogy ez egy kicsit erős volt.
11.
11.
Lacek896
Ubiék nagyon értenek a hype-hoz. Majd ősz elején percenként csöpögnek a videók mint anno az FC3-nál nem, kell félni. Csak kár hogy ezekre a marketing eszközökre elment a pénz, maga a szoftver pedig a 28. patch után is egy bugtenger lesz.

Best Multiplayer? Lol. A fostalicska Uplay-en keresztül dedikált szerók nélkül? Most jót nevettem. :)
10.
10.
#7: Az Ubisoft kiadta a Shoot Many Robots-t, CoJ: The Cartel-t és a PoP: Forgotten Sands-et. Na azért azt ne mond hogy ezek jobbak akármelyik Rockstar game-nél...

#5: +1
Akármelyik játékból lehet még bukás..
8.
8.
daneelolivaw
#7: a gta-nak ez lesz az ötödik része, rengeteg kiegészítőt bele sem számolva, mind hatalmas kritikai siker volt, watch dogs viszont még csak "kezdő" ebben a témában.. nyilván lehetséges, hogy jobb játék lesz, de ne legyetek már ennyire magabiztosak így látatlanban
5.
5.
BrendOoN
#1: "Amúgy minek dicsérik a játékot, amikor még meg se jelent"

GTA V? :D A gamerek 90 százaléka már elkönyvelte GOTY-nak amikor kijött az első előzetes.
4.
4.
KeXxX
Remélem tényleg fasza játék lesz! Gépigényről már lehet tudni valamit?
3.
3.
giga321
Ubisoft trailerei mindig nagyon jók és hangulatosak. Remélem a játék is hasonló marad. Habár az eddigi látottak alapján nem fogunk csalódni.
2.
2.
simon 555
#1: Gondolom ők már próbálták az E3-on:)
1.
1.
Hú de menők akkor. Amúgy minek dicsérik a játékot, amikor még meg se jelent. Mondjuk az Examiner "Best Multiplayer"-je az év legnagyobb túlzása lehetne.
Még jó, hogy a GK csak a játék megjelenése után értékeli a játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...