Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 2.
  • Biznisz
Link másolása
A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.

Az Activision Blizzard is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, mielőtt azonban rákanyarodnánk a számokra, foglalkozzunk a Blizzarddal, a jelentés utáni konferenciahíváson ugyanis Mike Morhaime, a csapat fejese mondta a legérdekesebb dolgokat.

Így például újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan jókora átalakuláson megy át: ennek részeként több Titan-munkatársat is más, sürgetőbb projektekhez vezényelnek, míg az MMORPG számára új utat köveznek ki. Morhaime szájából az is elhangzott: a Titan "valószínűleg nem havidíjas MMO lesz".

Más: az is biztosra vehető, hogy a Gamescomra várt bejelentés a Diablo III-mal lesz kapcsolatos.

És akkor a számok...

Az Activision Blizzard a naptári év második negyedére 1,05 milliárd dolláros forgalmat könyvelhetett el, ez némileg kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban: akkor 1,08 milliárd dollárnyi árbevétellel számolhatott a kiadó, állítása szerint azért volt csökkenés, mert nem akadt nagyobb megjelenése. Az összbevételből 387 millió dollárt a digitális eladások tettek ki.

Közben a World of Warcraft játékostábora újabb 600 ezer előfizetővel csökkent, így mára 7,7 millióan vannak a WoW-osok. Call of Duty-fronton a digitális értékesítések 100 százalékos növekedését emlegette a cég, de előkerültek a Ghosts-előrendelések is, amik állítólag alacsonyabbak a vártnál, de csak azért, "mert a játékosok nem tudják még, milyen platformon játsszanak majd a generációváltás után". A Skylanders teljesítménye továbbra is brutális, a teljes sorozat 1,5 milliárd dollárt hozott a cég konyhájára eddig.

A negyedév legfontosabb bejelentése a kiadó függetlenedése volt.

21.
21.
Szeda
Szerintem az lenen a poén ha Wow ban bejönne vmi kieg és a főboss leölése után átmehetsz egy csillagkapun és a karaktered a titans mmo ba csöppenne és ott folytathatnád tovább a játékot így a többéven keresztül fejlesztgetett szeretett karaktered megmaradna :D
20.
20.
Ecneb
#19: Pontosan, nem értesz ezekhez, akkor ne írd le a marhaságaidat! Ideje, hogy kiadjanak egy új mmo-t.

Kleppi te most ugyanazt csináltad, amit ő, mégsem kértünk meg rá!
19.
19.
Moltes
#18: En vagyok hulye? Mikor is keszult a wow? az elso, ugy 2004 ben igaz? akkor mirol beszelunk.....2015-ben is ugyan olyan jo lesz mint most. Ha abba hagyjak a fejleszteset is a wownak akkorse adjanak ki egy uj mmo-t. En nem ertek ezekhez de szerintem ez egy eleg nagy hulyeseg.
18.
18.
fail0verFlow
#17: te aztán tényleg nagyn hülye vagy.A Titan 2015 előtt semmiképp nem várható, sőt, bejelentették hogy elkaszálták az összes eddigi munkát és előlről kezdték a játékot készíteni.A WoW-nak feltehetően nem lesz több mint 2 kiegészítője szóval mikor a wow fejlesztését befejezik akkor jön nagyjából a Titan is...
17.
17.
Moltes
Ez azert mar valami :) Konkurenciat csinalnak a WoW-nak....pedig azt is ok keszitettek. En speciel nem orulok ennek a Titan-nak vagy mi ez. Nem tudom szeritem a WoW az olyan sikereket elert mar, es most felvaltjak egy ilyen ocska ingyen jatszhato valamivel? Elvezhetetlen lesz a jatek WoW szerverein mert mindenki a Titanal fog jatszani......Ezert fizetem a jatekot mar vagy evek ota? hogy most itt be kusszon egy ilyen semmilyen kis Divat jatek? Koszi Blizz.
16.
16.
Kleppi
Ti sem 18 évesen kezdtetek el játszani,erre is gondoljatok..
15.
15.
KőbányaKispest
#12: Kurvára igaza van neki. Eléggé divat lett mostanában analfabéta kommentelőnek lenni. Faszbaj ír be ilyet, most ezzel mi volt a célja? Értelme? Mit akart mondani? Hány éves? Aszt hiszi értelmes? Komolyan veszik?

A fasznak ír be. Vagy egy 6 éves, vagy pedig felnőtt, ami engem nem zavar, mert nem szint hozzám. Sőt, örülök neki, több ilyen kéne, mint ő.
14.
14.
Gamelord
Egy dolgot szeretek a havidíjas játékokba, hogy nem 14 az átlagéletkor. Így valószínűleg ebbe a játékba is lol szintű lesz az értelem.
13.
13.
Machiavelli
#12: Szerintem meg rohadtul igaza van. Kibaszottul unalmas már hogy mindenhova oda böfögi az értelmetlen szó halmazokat, amit állítok ő még mondatnak is merne nevezni. Nem hiszem hogy te nem unod még.
10.
10.
Birkazoli
#9: Pluszba még hozzátenném, hogy gyakorlatilag minden oldalon ezt csinálja. Egyik oldalon a 2.-ik kitiltásra megunta és nem jött vissza.
8.
8.
Elyas
Mi a halàl az a Skylanders ?
7.
7.
Thane
#6: Vagy pedig csak szimplán megveszed a játékot aztán játszhatsz, mint a D3.
6.
6.
Thane
#5: Valódi pénzes AH szerintem már nem lesz, D3-nál már mondták, hogy nem épp a legjobb, így inkább hanyagolják, ezt még pár hónapja vmelyik blizzardos mondta. Mikrotranzakciók meg alapból vannak minden f2p játékba, valamiféle bevétel kell, hogy legyen a prodoktumból.
5.
5.
Yami
Ha nem lesz havidíj, akkor valószínűleg mikro-tranzakciók meg valódi pénzes AH lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...