Betrayer - FPS a F.E.A.R. alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Új FPS-en dolgoznak a F.E.A.R. alkotói, no nem éppen a Monolith Productions, hanem néhány szakadár veterán, akik stúdiót alapítottak és saját pénzmagból kezdték el finanszírozni az új fejlesztésüket.

Történt ugyanis, hogy néhány fejlesztő, aki egykor a F.E.A.R. és a No One Lives Forever játékon dolgozott a Monolith Productionsnél, kivált a csapatból, és a saját stúdiót alapított Blackpowder Games néven.

A független csapat első projektje a Betrayer lesz, ami Virginiában játszódik, 1604-ben. Korhű fegyverekkel tehetünk majd rendet mindenféle szellem között, muskétát és íjat is használhatunk, közelharcra pedig egy jó kis fejszét kapunk majd. Szellemes sztorit megalapozandó, az Unreal Engine 3 sajátos látványvilággal operál:

A játék kizárólag PC-re jön, a Steamen válik majd letölthetővé 15 dollár fejében. Early Acces augusztus 14-től.

12.
12.
p3ti
http://www.youtube.com/watch?v=ehy4TGX_s50
11.
11.
KopyAti
Hát én már nem tudtam megnézni! :(
10.
10.
Sznfctm
Milyen faja játékot építenek a srácok MS Wordben...! ;)
9.
9.
markoci555
a szemüvegem koszos, a monitor minimum fényerőn, és ez meg valami hihetetlen elcseszerintett cucc, látványilag, konkrétan b*szta a szememet, ügye nem fekete fehér lesz, kis vérrel?
8.
8.
Rakottkrumpli
#6: Gondolom talált egy szót a szövegben, ami ismerős volt neki és megörült magának...

Amúgy nekem tetszik az egész, csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez a képi megjelenítés mennyire lesz zavaró játék közben. Várom az első gameplayt.
7.
7.
McDuff
Engem ezzel a képi világgal megvettek kilóra!full beteg:P
6.
6.
Ecneb
#4: Most ezzel mit akartál mondani?
5.
5.
Pharaoh
A F.E.A.R. bejött, nagyon, a második része is, a harmadik elég gyenge lett, ezt pedig valami Call of Juarez: Gunslinger szerű kiadásban tudom elképzelni, de gyengébb színvonalon és sikerességi mutatókkal! Az "egyedi"(-nek szánt) képi világ a MadWorld-öt idézi, és nagyon zavaró, főleg, hogy egy (feltehetőleg) reflex shooter-ről beszélünk, a korszakból kifolyólag a fegyverek sem túl változatosak (hacsak nem Painkiller szerűen elrugaszkodnnának a valóságtól etéren és fun-olós stukkerekkel dobnák fel), az ellenfelek szintén ötlettelenek! Lehet már túl sok mindent láttam gamer szemszögből és azért tartom ezeket negatívumnak, de lehet pl. egy tizenévesnek be fog jönni!
4.
4.
dBLOOD
3.
3.
Split
A sztori nem igazán fogott meg, valamint a grafika is kifogásolható (túl kontrasztos, ráadásul a videó tanulsága alapján alig lehet különbséget tenni a mozgó, és a statikus objektumok között).

Itt egy másik link a videóról: http://www.youtube.com/watch?v=Gy_NG6CqVz8
1.
1.
Machiavelli
Elég parának néz ki. Jó kis éjszakában fejhallgatóval játszós játék lesz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...