GC 2013: A Sony készíti a Watch Dogs-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy a Sony Pictures készíti a Watch Dogs filmadaptációját a New Regencyvel közösen. Természetesen a játék sem maradt ki a sajtótájékoztatóról, egy friss előzetest nézhetünk meg.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a Sony sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy készül a Watch Dogs-film a Sony Pictures és a New Regency közbenjárásával. Annyit tudunk róla, hogy a mozi hasonló izgalmakat ígér, mint a videojáték. A projektet a Ubisoft Motion Pictures felügyeli.

Az új trailerről sem kell lemondanunk, Aidan Pearce megint nem bír magával, Chicago CTOS biztonsági hálózata a lábai előtt hever.

PS3-on és PS4-en exkluzív tartalomnak örülhetnek a tulajok, övék a Hacking Boost és Deadsec-ruha, valamint négy máshol nem fellelhető küldetést nyomhatnak végig.

A Watch Dogs november 22-én jelenik meg PC-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Köszönjük, giga321!

14.
14.
kekvillam
Már csak játszani kéne a játékkal
12.
12.
11.
11.
Pizza74
Még valami, amire verheti majd a sok 14 éves LE ANONIEMOUSE NEVER FORGET MASTER HAXOR!4441337 gyökér. Nagyszerű!
10.
10.
#6: Aki azt mondja, hogy a WD az AC-re hajaz, az eléggé laposlátó.
9.
9.
EBR2000
Ez jó hír!
Amúgy lehetett gondolni hogy a Sony is benne van mert most nagy öribarik.
Remélem valami jó színész fogja játszani Aiden-t.
8.
8.
Dugong
#2: Ez szerintem elsősorban attól függ (mármint, hogy bukta vagy sem), hogy mennyire sikerül elég folyékonyra megcsinálni a játékmenetet. Nagyon jó a koncepció, de van egy olyan félelmem, hogy frusztráló lesz. Például, ha nem sikerül egy-egy hekkelés, akkor csak a menekülés és lövöldözés marad. Vagy járkálhatunk körbe-körbe, ha nem találtuk ki a készítők szándékát, és nem indult el a következő script.
De ha ez nem így lesz, akkor tuti siker.
7.
7.
bergkamp
Engem ez a játék a Person of Interest-re emlékeztet nagyon. A sorozat tetszett szerintem a játék is fog :)
6.
6.
RangerFox
#5: Azért az AC elég epic játék sok epic jelenettel és erős sztorival. Egy jól elkészített AC filmbe jobban bele tudja magát élni az ember mint a játékba. Azt mondják hogy a WD is az AC-re hajaz csak épp a jelenkorban. Szerintem ezzel nincs baj, a baj akkor kezdődik amikor totál elszúrják a filmet és örökre megpecsételődik a játék sorozat és a film is. (pl.: Max Payne)
5.
5.
#4: Én az AC-t sem értem, dehát a Doom-ról is készült film.
4.
4.
gabee97
Mi a jó istennek kell minden játékból filmet csinálni? Assassin's Creedet még valahogy megértem egy GTA V-t is megértenék,de Watch Dogs??Gran Turismo??Need for Speed??Miééért??
2.
2.
RangerFox
Még meg sem jelent a játék de már mozifilmet készítenek... Eléggé el vannak bizakodva a srácok, de ha bukás lesz a játék akkor kétlem hogy lenne mozifilm... Bár kétlem hogy megbukna a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...