FIFA 14 - TV-szpot érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Igazi sztárözönt boronált össze az EA Sports a FIFA 14 TV-reklámjához. Itt lesz Gareth Bale, Lionel Messi, Tim Cahill, Stephan El Shaarawy, Chicharito Hernandez, Robert Lewandowski és a rapper, Drake.

Ágyak, székek, furgonok és szép leányok robognak a sivatagban. Mi a közös bennük? Naná, hogy a FIFA 14. Mindenki szép, mindenki boldog. Mindenki a FIFA 14.

A játék szeptember 27-én jelenik meg szinte minden platformra.

18.
18.
Henry82
#11: Miben nagyobb tehetség Neymar? Jobban cselez? Többet tud dekázni? Ja, és kit érdekel? Értsétek már meg, hogy a foci kőkemény fizikai sport lett, a joga bonitora már a szar sem kíváncsi. Bale azért ekkora sztár, mert kurva gyors, kurva erős és 30 méteren belül akárhonnan bebassza a felső léc alá, ami nagyon kevés játékosról mondható el. Ha nem értitek miért került ennyibe: 1. nem követitek hétről hétre a PL-t, 2. nem értetek a focihoz.
17.
17.
Norbiii
#16: Még az Ajaxról is elmondható, legalábbis 10-15-20 évvel elmondható volt, hogy a saját fiataljaira épített. Mindig erről voltak híresek, talán még most is. A Real esetében (Realos vagyok 13 éve) igen, inkább vásárolnak, őket nem érdekli, hogy hogyan, csak nyerjenek. :)
16.
16.
floax
A Real mindig is inkább vásárolt mint nevelt !! Emellett a Barca inkább nevelt mint vett !! Minden csapat máshogy költi el a pénzt !!! Bayern is igazolt csomó játékost , Dortmund meg elkezdi kinevelni a sajátokat !!
15.
15.
kopic
#2: Nem er annyit. Sztem 30-40 millional nem er tobbet....
14.
14.
torrovictor2006
Otletes kis reklam:D..es itt egy vidi az ultimate teamrol a fifa 14ben..http://adf.ly/VIVgb..jonak nez ki..:)
13.
13.
kulabácsie
#2: Kéne egy plafon ami fölé nem mehetne egy csapat sem,mert ez már hányinger,Bale-ért 100 miska,vicc.
És az is röhej hogy a győztes meccsek után bónuszt kapnak,a fizetésüket mi a faxért kapják akkor ???
Akkor a vesztes meccsért meg vonják le,ennyi,így lenne fair.
12.
12.
K.Bandi
Nagyon bírom ezeket a fifa reklámokat :D
11.
11.
aRkye
A reklám igazán ötletes! :)
Nos, ha már Bale és a többiek... Neymarért jóval kevesebbet fizettek a katalánok, pedig nagyobb tehetség mint a walesi, bár ő viszont több poszton is bevethető. Az lenne a nagy húzás a madridiaktól, hogy vissza tennék bal bekknek :))
Szerintem Bale nem akkora tehetség mint amennyit fizettek érte, inkább csak egy jelenség per pillanat. (és most fognak megkövezni néhányan) Érdekes lesz két gizdát látni egyszerre a pályán, hisz Bale is legalább annyira öntelt mint Ronaldo.
9.
9.
SLi
#7: lol az aranylabdás, egy szezonban 40 gól felett termelő, bl győztes, többszörös pl győztes, angol gólkirály, aranycipős, eb 2., vb 4. Cristiano Ronaldo kevesebbet ért 2009-ebn mint most az egyszer 21 gólig jutó Bale
ezt nem lehet megmagyarázni, a Real meg akarta mutatni hogy ők még ezt is megtehetik
8.
8.
Norbiii
#7: Kéne csinálni egy Gamekapocs Foci válogatottat. XD Lehet írok is róla, majd egyszer. :D

SupahUbuntu lennél edző? XD
7.
7.
Dontrip
#6: Te sem gondoltad komolyan...
5.
5.
SpilerOne
Bale-nek is ennyi maradt. Özil ellopta tőle a showt az utolsó napon.
Messike lába vajon leér a pedálig?
4.
4.
EBR2000
#2: Nem ér annyit csak nagyzolni kell a pénzel... Sokkal jobb, tehetségesebb játékost vehetttek volna meg fele annyiért.

A tv reklám nem rossz de ez az évenkénti fifa kezd az agyamra menni... Lassan lemaradok!
3.
3.
Norbiii
#2: Van abban valami, amit Wenger mond, hogy ez így nem fer. Itt szinte már csak a pénz dominál. Kínáltak neki ennyit, ebből még a gyerekének is tud majd enni adni......! Régen nem így volt. Ha jól játszottál, akkor elvittek egy nagy csapathoz, TISZTESSÉGES összegért, most meg leigazolnak akit akarnak, azért mert van pénzük! :)
2.
2.
Dontrip
Még mindig nem értem Bale miért ér 100 milliót.
1.
1.
Gamerdavid
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...