Forza Motorsport 5 - az Alpokban körözünk

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Kétperces gameplay előzetest kapott a Forza Motorsport 5, a körözgetés helyszíne ezúttal Svájc: egy 2012-es Pagani Huayra volánja mögül izgulhatjuk végig a Berni-Alpok pályáját.

A Forza Motorsport 4-ben bemutatkozott pálya átalakítva köszön vissza az újgenerációs Forzában, érdemes vetni rá egy-két pillantást: a panoráma és a hófödte Alpok látványa alaposan magába szippantja az embert.

A Forza Motorsport 5 az Xbox One nyitócíme lesz.

15.
15.
Dontrip
#14: Nektek meg van Uncharted és God of War, úgyhogy annyira nem sajnálkoznék! :D

#7: Ez nagyon igaz!
14.
14.
Falcon
a forza egyre jobb a gran turizmo meg egyre rosszabb már a béka segge alatt van minőségileg és ezt nagyon sajnálom ps3 és lehendő ps4 tulajként
13.
13.
crashpipi
12.
12.
kari92
Ez vajon jövőre megjelenik xbox360-ra is? Szerintem rengeteg ember örülne neki.. :)
11.
11.
crashpipi
#10: Háború? :) Ha tehetném PS3-am is lenne, csak nem tudnám érdemben megmagyarázni az asszonynak... :D
10.
10.
kharami
#9: Igen ha igy vesszük akkor más a szitu! :) De erre mondják kinek a pap kinek a papné! Gyerekkori barátomnak ps 3 ja van nekem x em, és mint ahogyan mi is ők is jó barátok!:) Nincs háború mint itt egynéhány shitface nél!:))
9.
9.
crashpipi
#8: Lehet, hogy igazad lesz. Ha az exklúzív gémek szépségét nem is veszem és elfogadjuk, hogy a multiplatform címek úgyis úgy fognak kinézni, amit a "szűkebb keresztmetszet" megenged, akkor is szempont a 35 ezer felár. Plusz bármennyire is cool lesz a Kinect 2.0, engem hidegen hagy.
És tudom, hogy még évek kellenek, de ha életre kell a Gaika, talán bepótolhatom azt a pár PS3 exklúzívat, ami kimaradt. :)
8.
8.
kharami
#5: Én még nem tudom mibe ruházok be, de szerintem nem is kapkodom el a konzol vásárlást!;) Az biztos, hogy nem lesz grafikában számottevő különbség, mivel akkor egyértelmű ki mit vinne! Ez még a ps2 es x es időszakban talán máshogy nézett ki! De én amondó vagyok, hogy aki a ps 4 től még szebb grafot vár az csalódni fog! A multiplat. cimek kivétel nélkül mindenhol ugyan úgy fognak kinézni, mármint a konzolokra értem, később max pcn lesznek szebbek, az exkluziv cimek között meg én úgy gondolom, hogy hol ez hol az lesz szebb! Aztán lesz ami lesz
7.
7.
kharami
#6: Van az a mondás gyerekek, hogy ameddig közönség van, addig produkció is!;):)
5.
5.
crashpipi
#3: Az eső és az éjszaka tényleg jó volna. Már a 4-re is várta mindenki és azzal lett kimagyarázva, hogy már így is a végletekig feszítették a 360-as lehetőségeit. Azért hátha... :) Mondjuk idén én speciel átpártolok a Sonyhoz. Sokallom is a 160-as árat játék nélkül az X1-re és attól tartok, hogy a DDR3-as memóriájának hátrányát már nem tudják kompenzálni a saját kis beépített bónusz ramjukkal. Tény, hogy a PS3 nem igazán profitált anno a plusz erejéből, de szerintem ez mégegyszer nem ismétlődik meg...
3.
3.
kharami
#1: Ezzel nem értek egyet, mert ott a Road America, a Mugello, Olasz pályák! Az tény és való, hogy belerakhatnának új pályákat, de régebbi forza 5 videókból látható, hogy igenis lesz egy pár! Ja a Le Man is nagyon jól volt kidolgozva! Szerintem, bár jöhetne pár új király technikás pálya és természetesen az esős és éjszakai vezetés!
1.
1.
crashpipi
Már a 2 után, amikor a 3 megjelent is azon rimánkodtam, hogy ha már ontják a dlc-ket, pályák miért nem jönnek?! Erre jött a négy és nagyjából az egyetlen új és egyben legjobban kidolgozott pálya a berni Alpok lett... (a Top Gear tracket nem számolom, mert az elég egyszerű volt) és ezek szerint feljavítva, max egy új pályával megint megkapjuk ugyanazokat az untig ismert unalmas pályákat. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...