Vanished - horrorjáték, csak hangokkal

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Vadonatúj horrorjáték landolt az Apple-kütyükön, a Vanished érdekessége, hogy kizárólag hangokkal operál, látni nem fogsz majd semmit. A képzelőerődre óriási szükség lesz, ez egészen biztos.

Megjelent a Pixel Heart legújabb játéka, a Vanished kizárólag iOS-en érhető el. A horrorjátékban nemhogy látványos grafika, de még grafika sincs: a készítők csak hangokkal ijesztgetnek majd.

A történet szerint hősünk egy olyan helyre kerül, ahol nincs világítás, és balszerencse, de még csak arra sem emlékszünk, hogyan jutottunk oda, ahova. A játék folyamatosan használja majd a telefonod vagy tableted gyorsulásmérőjét, iránytűjét és érintőkijelzőjét, támadás közben ráznod kell jó erősen, a közlekedéshez pedig forgatnod és tapicskolnod kell a kütyüt.

A Pixel Heart szerint a játék mögötti kulcsgondolat az, hogy "az emberi képzelőerő a legerősebb hardver". A projekt alapvetően kísérlet, amiről a készítők remélik, idővel kinőheti magát. A Vanished október 1-ig ingyenesen letölthető, utána 1 dollárt kérnek érte.

12.
12.
király j
#1: igazad van DevilGamer
10.
10.
Ghost16
Ez nem ér, androidra is kéne valami jó horror
9.
9.
markoci555
3d hanghatások fülhallgatóval? úgy el tudok képzelni egy valamit
8.
8.
kopic
7.
7.
Ó a cikk címéből azt hittem jó, vagy legalább érdekes játék lesz. Never have I been so wrong.

#6: Szerintem csak lyukasra megy be.
6.
6.
Gamerdavid
Érdekes ötlet. Kár hogy nem lesz PC-re.

#4: Tesire be szokott menni.
5.
5.
zsizsi
Igazából ez nem egy zsír új ötlet mert én már boxon találkoztam ugyanerre épülő indie címmel de már nem emlékszem a nevére.
2.
2.
azureknight0715
Hát ja, pedig ezt tuti vitte volna az én régi 10 éves gépem:D
1.
1.
DevilGamer
Hmmm, fincsien hangzik! Pláne, hogy a hangok is kelthetnek rémületet, és általában a hangok okozzák egyes játékokban a nyomasztó hangulatot. Azt nem értem, hogy miért csak iOS-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...