WRC 4 - képek és dobozfotó

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 8.
  • Képek
Link másolása
Ha minden igaz, még ebben a hónapban napvilágot lát a Milestone alkotása, amely az idei rali-világbajnokságot dolgozza fel. Egy csokor friss screenshotot kaptunk a WRC 4-ről, pluszban befutott a borítókép is.

A Milestone immáron negyedjére próbálkozik ralis játékkal, remélhetőleg az idei epizód fel is nő a brandhez és méltó adaptáció születik. Remélhetőleg a rajongói kívánalmakat is meghallgatták a srácok, s sikerült az előző részek félkész megoldásait kigyomlálni. Még ebben a hónapban meggyőződhetünk a végeredményről PC-n, PS3-on, PS Vitán és Xbox 360-on.

15.
15.
Szerintem jó a sorozat, csak next-genre is jöjjön a következő, mert ez úgy néz ki még nem érkezik arra.
13.
13.
Sysy
Richard Burns Rally a rallys játékokban olyan, mint pókerben a royal flush. A WRC 3 az 1-2 képest szerintem nagy előre lépés volt. A grafika már elfogadható volt, az irányítás ugyan még nem volt a legjobb, de elment. A szakaszok annyiban voltak rosszak, hogy össze voltak ollózgatva. Állítólag a 4-ben ezek már nem ilyenek lesznek. Jobb grafikát, irányítást igérnek, ill. más és más szakaszok lesznek. Bízok bennük, mert tervezem, hogy megveszem a gamet. A WRC4 egy varázs szám. PS2-n volt(van) egy rallys játék, mely szintén WRC4 volt. Ez egy nagyon jól összerakott és sikeres játék. Aki játszott vele, az tudja miről van szó.
12.
12.
Falcon
#10: http://www.youtube.com/watch?v=UMUjq2oGC1s
itt tényleg nagyon jónnak tűnik a Richard Burns Rally, nem ismerem és rákerestem:)
nagyon sajnálom hogy a rally ennyire háttérbe szorult és a rally-s játékok is egyre ritkábbak pedig 1000x látványosabb és izgalmasabb mint az agyonsztárolt f1
5.
5.
Falcon
szakadj már el a múlttól elmúlt és kész, ez van helyette! és ha szimulátora csinálnák akkor negyedanyain se vennék meg erről ennyit
JELENLEG EZ A LEGJOBB RALLY-S JÁTÉK
3.
3.
Morzsi1
Én már várom. A harmadik speciel nekem jobban tetsztet, mint a dörtök, de ezt már korábban kifejtettem. Remélem ez még jobb lesz.
2.
2.
Cooper911
Remélem az irányitás és a játékmenet is olyan "szép" lesz mint ezek a képek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...