Batman: Arkham Origins - itt az új TV-szpot

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 17.
  • Videó
Link másolása
Bruce Wayne-ről szól a Batman: Arkham Origins legújabb TV-reklámja. Még gyerekkorában elveszti a szüleit, ám nem tör meg, felnő és felveszi a harcot a bűnözéssel. Felölti menő hacukáját, ő lesz a Sötét Lovag.

Rövid, de annál tartalmasabb TV-szpotot kaptunk a Batman: Arkham Originsről. A főszerepet ki más kaphatta volna, mint Bruce Wayne: az ő hitvallását ismerheted meg a kezdetektől fogva mindaddig, míg magára vállalja az igazságosztó szerepét.

A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

26.
26.
rics92
#12: '93-as Batman: The Animated Series-t merem ajánlani vagy a most indult Beware the Batman-t. De meg lehet próbálkozni az Igazság Ligájával+Új küldetéssel is (azért csak próbálkozni mert ott nem mindig Batman van a középpontban, az RTL újraindította Szuperhősök Ligája címen, kellően tré szinkronnal megáldva pffffff) vagy pedig még a Young Justice is egy nagyon jó választás.
25.
25.
lackosor6
#22: OFF:
A gétéaa egy komposztra való hulladék gané. Fogalmam sincs, hogyan van ekkora rajongótábora és, hogy hogyan képes bárki is komolyan venni azt a játékot (sorozatot). Mert az tényleg csak egy - baromkodás - játék, erre az ötödik részt már olyan jelzőkkel illették (itt a GK-on), hogy "monumentális" és "tökéletes" pff...Ilyenkor gondolom azt, hogy egy barlangban, remeteként kellene elvonuljak a világtól. :)
24.
24.
lackosor6
#21: Pont ez a gond. Az első két játék istencsászár volt, de azok sikerén szépen felkapaszkodik ez is. Másik csapat fejleszti, előzmény játék lesz, tehát az összes ismert főgonoszt elő lehet venni újra stb. Minden porcikám ezt súgja, hogy ez nagy lerántás lesz. Korábban írta valamelyikőtök, hogy előrendelte...nos, szorítok érted! :)
23.
23.
#7: Batman meg vasember a legjobb.
22.
22.
#20: Akkor a GTA5 is sz*r, mert annak volt a legnagyobb HYPE-ja.(bár nekem tényleg sz*r a GTA5).
21.
21.
bitbandita
#20: Ez így nem igaz. A hype nem azért nagy, mert feltétlenül rossz, és nem attól lesz annál nagyobb minél szarabb. Ennek gazdasági okai vannak. Egy ilyen játék kurva sokba kerül, beleölnek annyi pénzt mint egy kisebb ország éves gdp-je, ezért muszáj nyomniuk. Minél több pénzt tolnak bele annál jobban. Nem csak a szarnak van szüksége hypera, reklámra, és nem is attól lesz szar, mert sok pénzt raknak bele sőt, az csak kedvező a végeredmény szempontjából. Máson szoktak elcsúszni (nem megfelelő hozzáértés, rossz hozzáállású ember pozícióban, idő előtti kiadás, eleve szar ötlet, ilyenek). Az első két játékból (és amit eddig láttunk ebből) kiindulva nagyon szar nem lesz ez.
20.
20.
lackosor6
#12: Szar lesz...Sajnos az a tapasztalat, hogy minél hitványabb valami, annál nagyobb hype-ot igényel! Tuti kipróbálom, de félek, hogy nagy pofára esés lesz!
19.
19.
RetecH
Jó kis videó, bár nem bántam volna ha egy 20 másodperccel hosszabb. Batman szerintem egy nagyon jó karakter. Akármikor akármit is tesz, arra nem lehet haragudni, teljesen úgy viselkedik mint egy igazi példakép.
Bár ellenségei viselkedési stílusa tényleg kidolgozottabbnak tűnik. Jokert semmi sem tudja überelni. A másik kedvenc karakterem pedig Scarecrow, az Asylumban valami zseniális hangja volt és elméletileg ebben az epizódban is kap majd szerepet.
17.
17.
swadawa2
#14: Amugy ez a vicc, batman az egyik leg nem emberibb karakter :), ja igen, ő nem szuperhős, mégcsak nem is hős, neki a feledés homályába kéne léteznie, erre van mikor kiáll közönség elé ??? wut?
16.
16.
Yami
Az előző két rész messze az elvárásaimon felül teljesített, ezért ezt a részt megtiszteltem azzal, hogy a gyűjtői változatot rendeltem elő belőle. Remélem most sem fogok csalódni.

Amúgy nekem Ironman a kedvenc hősöm, csak hát az abból készült játékok kritikán aluliak...
15.
15.
Drazhar
14.
14.
aordog
Batman a legjobb, nincsen idiota pokösztön vagy Taft- os frizura pizsamaban, esetleg villäm okozta szuper rohanäs...ami van az szämomra emberibbê teszi, de semmiképpen nem szuperhös a végzete.
13.
13.
Ghost26Dave
A video odabasz.Nekem személyszerint ő a kedvenc hősöm.Vele lehet legjobban azonosulni.
12.
12.
bane
Furcsálva olvastam itt a hozzászólásokat értelmesen kezdenének az emberek beszélni nem szidni hogy egy szar lesz és hasonlók..:O Megdöbbentem.

Joker, Bane(de csak a Tom Hardyféle), Madárijesztő (filmekből csak őket ismerem) nekem ilyen a sorrendem.
Tudna valaki ajánlani olyan filmeket sorozatot(kat)amiket teljes számban betudnék szerezni és megismerhetném a karaktereket? Imádom Batman világát de nem tudom hogy hol kezdjek bele. A filmeket láttam mind a Tim Burton, mind a Christopher Nolan
.
11.
11.
DarkLord
#9: Konkrét nincs de Wolverine, aztán ha itt tartunk Joker egy nagyon jó karakter, Deadpool, DeathSpank (legjobb!),
10.
10.
Gamerdavid
Remélem hogy a predator(lopakodós) részeknél lesz sok új takedown mozdulat.
9.
9.
Claymen
#8: a két játék zseniális, már nagyon várom az origins-t.
az ellenségeinél nálam jellemre joker viszi a pálmát, de stílusra riddler jobban bejön.

Neked ki a kedvenc szuperhősöd? (Nem akarok az én apukám megveri a te apukád szituációt kialakítani, csak érdekel, hogy neked kiben sikerült Hősre találnod.) :D
8.
8.
DarkLord
#7: Én soha nem tudtam vele azonosulni talán, mert "gagyinak" tartom az öltözékét még gyerekkorból ez maradt meg bennem :D de a 2 játék, mint írtam ott a toppon és ez is ott lesz :) még jóhogy az ellenfelek között azért sokkal jobb egyéniségek vannak .
7.
7.
Claymen
#6: Szerintem messze Batman a legjobban eltalált karakter. Nekem kiskorom óta egy példakép. A képességei, a hozzáállása és a tenni akarás tudata teszi egy igazán emberi karakterré. Nem hibátlan, de kezelni tudja azokat. A szuperhősök közül szerintem őt a legkönnyebb valóságosnak elképzelni.
6.
6.
DarkLord
Batman-t mint karaktert egy rakás sz@ ..-nak tartom viszont a Arkham Asylum (zseniális!) és a City ( baromi jó) játék mindkettő (de a két játék után is batman-t ugyannak tartom, mint amit leírtam elöször :D) Ez a rész is odafog vágni rendesen abban biztos vagyok (ja mondtam már, hogy batman akkor is egy ... ? hehe)
5.
5.
Necreon
#2: Már hogy ne lenne!

You could hit Batman. THE Batman! What you do now?
A: Keep hitting him
B: Do nothing and laugh, see what happens.
4.
4.
metercsiken
A" kard kivédése "résznél, úgy néz ki mint Vin Diesel. : )
Amúgy király lesz!
3.
3.
b48xll
szenzációs.várom már nagyon :)
2.
2.
kivenoko
Hát Batman feeling nem sok vehető benne észre. :)
1.
1.
Nagyon jó lesz remélem lesz benne vissza utalások a múltba (amikor kiképzik.....stb).:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...