Diablo III PS4 - lesz Remote Play funkció

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 12.
  • Hír
Link másolása
Habár a Blizzard korábban azt nyilatkozta, hogy még "vizsgálják" a Remote Play lehetőséget a PS4 és a Vita közt, ám a fejlesztés már előrehaladott, s a funkció működik. Maguk a fejlesztők posztolták ki a Twitteren.

A múlt hétvégén megrendezésre került BlizzConon a fejlesztők még csak annyit közöltek, hogy "vizsgálják" a Remote Play lehetőséget a PS4-es verzió esetében, ám a funkció lényegében már éles.

A Diablo III Twitter-csatornájára került fel az alábbi kép:

Szóval a Blizzard még a PS4-es verzió hivatalos leleplezésekor is altatta a népet, valójában a funkció már működik. Magyarán a PS Vitát egy második képernyőként használhatjuk majd.

A Diablo III: Ultimate Evil Edition 2014-ben jelenik meg.

Eközben a csapat az Eurogamernek megerősítette, hogy a PC-s verzió nem kap kontroller-támogatást, mivel számítógépen és Macen, "teljesen más ritmusú" az akció-RPG. 

5.
5.
Yetikee
#2: Nem tudom pontosan mi a Remote-play. Tényleg ezt jelenti,hogy bekapcsolom mondjuk reggel otthon a ps4em és elmegyek suliba ahol tegyük fel jó a wifi v 3g tudok játszani d3mal ?
4.
4.
Yami
#2: +1

Remek kis funkció, remélem minél több játékban elérhetővé teszik.
2.
2.
simon 555
"Magyarán a PS Vitát egy második képernyőként használhatjuk majd."

Ez nem teljesen igaz. Igen használhatjuk második képernyőként mint a WiiU tabletjét, de a Remote-Play azt jelenti, hogy játszhatjuk a PS4 játékainkot a VITA képernyőjén. Akár nagy távolságokból is ha van megfelelő internetkapcsolatunk.
1.
1.
tjames
A cikk vége.. "teljesen máS (!) ritmusú"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...