InFamous: Second Son - megjelenés, trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Spike TV PS4-es adásából nem hiányzott a Sucker Punch nyitott világú akciójátéka sem, amely végre kőbe vésett megjelenési dátumot kapott. Ennek örömére itt az új előzetes és némi játékmenet is.

Ahogy az az alábbi trailerből kiderül, az inFamous: Second Son 2014. március 21-én jelenik meg PlayStation 4-re. Ami annyit tesz, hogy korábban megszellőztetett februári premier nem fedi a valóságot, szép csendben, csúszik egy keveset Delsin kalandja. Hősünk immáron a neonfényeknek is parancsol:

Játékmenet felvételünk is van:

9.
9.
Zombiekiller6
Nagyon várom már, így is úgy is PS4-et veszek, de ez a fő ok arra, hogy ne várjak még a next-gennel. PS3-ra az 1 talán a 3. játékom volt és azt is meg a 2-t is imádtam bugokkal, ronda járókelőkkel mindennel. Mert a szereplőt bírtam, a képességek bejöttek és a sztori... és ahogy látom itt mindenből többet kapok, multival megspékelve meg Delsin képessége is tetszik, hogy el tudja venni mások erejét!!! Március 21-e meg 2 nappal a születésnapom előtt nagy boldogság lesz :D
8.
8.
NinjaNorb
az egy picit kidob az élményből hogy karakterünkkel öljük halomra a katonákat és ilyen mintha mi sem történne nyugodtan beszélgetnek a rádión:) de ezt leszámítva ha lesz sok képesség szívesen megismerkednék már a sorozattal mert eddig kimaradt ps3 hiányában
7.
7.
metercsiken
Nekem egy kicsit könnyűnek tűnik így a videóból.
Remélem azért lesz benne kihívás, és nem válik majd monotonná?
( nekem az első része az volt sajnos )
6.
6.
giga321
Szép és látványos. Kell.
5.
5.
csonti02
collectors-ba meg kéne venni csak nem tom mennyi lesz...tetszik az a sapi meg a mellény
4.
4.
DON GONDOCS
Jól nézki, a harc is pörgős.
3.
3.
KeXxX
Hát ez nagyon király!
1.
1.
Rabit Wars
Nagyon várom , már ezt a játékot, ez az egyetlen exkluzív cím, ami miatt személy szerint aPS4 mellet teszem le a voksom úgy hogy jövő év elején be szerzem a ps4-et. Csodás grafika és fizika , az eddigi videók alapján "él" a város, és nem persze különleges képességek, számomra ennél több nem is kell! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...