A Bethesda levédette a Fallout 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 18.
  • Hír
Link másolása
Egyre valószínűbb, hogy hamarosan Fallout 4-bejelentésnek örülhetünk. Mire alapozzuk mindezt? Például arra, hogy a Bethesda levédette a játék nevét Európában. Lehet, hogy már az idei VGX-en lerántják a leplet az RPG-ről?

Normál esetben nem is kerítenénk nagy feneket neki - bevált szokás, hogy a kiadók egy-egy bejáratott frencsájzuk következő részét jó előre levédetik maguknak. Ám a múlt héten indított teaser oldal és a közelgő VGX kapcsán újra előkerülhet a Fallout 4. Ahogyan a harmadik részt is ezen a rendezvényen szellőztették meg 2007 decemberében.

 

Tény, hogy az ezen az oldalon található adatok szerint a védjegy tulajdonosa a Bethesda Softworks. A korábbi pletykák szerint a folytatás Bostonban játszódna a nukleáris háború után, ismét egy nyitott világú szerepjátékkal lesz dolgunk, de ezt a rajongók már jól tudják.

Annyi biztos, hogy a december 7-én megrendezésre kerülő VGX-et figyelemmel kísérjük majd - lehet reménykedni a Fallout 4-ben!

25.
25.
br1Koo
en istenigazabool csak a harommal jatszottam, de utaana neztem az elso ket resznek es rtem mirol beszelnek a harom ellenesek. Meg kell erteni, hogy a regi grafikaaval egyszeruubb komoly hangulatot teremteni. Megvettem a dobozos triloogiaat, majd ha lesz idoom kemenyen nekifekszek :D
24.
24.
andy976
A fallout 3 ban ha az operation anchorage DLC t csinálod meg először és megkapod a chinese stealth armort, az egész játék megváltozik. Ha gugolsz láthatatlan vagy, tiszta predator érzés :) Jó sneak skill-el sok gránátot raktam a supermutánsok zsebébe :D
23.
23.
Berencsit
#8: A játékélményt a grafika nagyban befolyásolja. Ha éveken, év tizedeken keresztül, ugyanazt kapnánk, nem lenne játékpiac. Persze jó visszagondolni a régi szép időkre... A minap is elővettem barátnőmmel egy régi Dos-os kedvencünket, (Dyna) csak úgy nosztalgiázni, és jobb élmény volt, mint némely mai darabbal. (Főleg, hogy szex lett a vége... :P)
Nekem bejött a 3. rész, kiváncsian várom a 4.-et.
22.
22.
heganelo
Egy ilyen remekművet egyszerűen folytatni kell! Nagyon örvendetes hír.
21.
21.
ratchetfan
a new vagest imádtam remélem ez is jó lesz és egy co-op nak is nagyon örülnék :D
20.
20.
Gamerdavid
Jobban várom mint a Jézuskát.
19.
19.
medson
#17: Gondoltál már arra hogy írsz egy könyvet? :D
18.
18.
elfdefender
Csak ne legyen annyira bugos, crash-központú, mint a 3. rész.
17.
17.
Jani379
Végre valami mozgolódás. Várom a hivatalos bejelentést.

Azok közé tartozom akiknek tetszik a Fallout 3 irányvonala. Kegyetlenül beszippantott, és istenigazából még el sem engedett. Ha nem is napi rendszerességgel de olykor-olykor visszatérek, hogy Megaton elött, miközben a látképben gyönyörködök érezzem ahogy a szél az arcomba fújja a port, hogy egy hosszabb út során igyak abból a mocskos radioaktív vízből amiből egy kétfejű tehén előttem ugyanígy tett. Visszatérek mert ezek a szemétláda raiderek mindenkire és mindenre lőnek ami mozog, a Brotherhood of Steel pedig nem lehet ott mindenhol, jól jön nekik a segítség.Visszatérek hogy halljam a két részre szakadt Rivet City csontig hatoló nyikorgását.

Magaménak érzem ezt a világot.
16.
16.
p3ti
Számomra az 1ik legjobb játék amivel valaha játszottam... iszonyat várom a 4. részét
15.
15.
medson
Hát nem értem egyesek mit akadnak fent azon hogy nem olyan mint az első két része, azok egy másik kor remekművei, a 3 és a NW pedig a mostani generáció szülöttei, mások az igények, a világ változik. Csak legyen hivatalos és pezsgőt bontok :D.
14.
14.
Skyer
#1: Mivel a stalkeren kívül napjainkban nincs normális(!) poszt-apokaliptikus "túlélős" játék (fps) ezért szerintem jó, hogy ezt a vonalat választották.
11.
11.
Teuton
#8: Nem játszottam vele, de ahogy én látom a Legends of Grimrock már megmutatta hogy van igény a klasszikus cuccokra és hogy lehet azt szépen (Indie pixelfest nélkül) is csinálni.
10.
10.
tundrish
#6: Mivel itt egy sorozatról beszélünk, talán nem teljesen irreleváns, milyen alapokat rakott le az első két rész.
8.
8.
Juha
#7: Így van, de sajnos a mai játékosoknak nem lenne jó az első két rész megvalósítása, nekik a grafika többet számít, mint a játékélmény. Én még szívesen előveszem az első két részt, viszont a 3-al is szívesen játszok, bár tényleg nem ugyanolyan a hangulata.

Na majd a Wasteland megmutatja, mennyire van igény klasszikus játékokra...
7.
7.
HunDrenus
#5: Ott a pont. Az első jó játék volt, a második pedig egyenesen szuper a rengeteg karakter, mellékküldetés, poén miatt. A harmadikban eltűnt a Fallout érzés és dobták a szerepjátékot (az, hogy lehet pontokat osztani szintlépéskor, nem tesz valamit szerepjátékká). Inkább tűnt egy Elder Scrolls Oblivion posztap átiratnak, mint tényleges Falloutnak.
6.
6.
Sun9us
#1: Az eper fagyi pedig jobb, mint a gázkonvektor, mert piros.
5.
5.
tundrish
#2: Olyan fokon volt inkonzisztens az első részekhez képest, hogy hihetetlen.Természetesen nem követelmény egy játéknál, hogy valósághű legyen, de az első két résznél legalább minimálisan törekedtek rá, hogy a játékban mászkáló személyeknek valami céljuk legyen, azon kívül, hogy mozgó céltáblának szolgáljanak.
4.
4.
tundrish
#3: Jól látod, semmit sem jelent. Maximum annyit, hogy a hozzád hasonlóak (jajjdehülevagymer'nekednemteccett) imádták.
3.
3.
Dízel
#1: hát te hülye vagy.
az év játéka szted nem jelent semmit ugye? :)
über nagy game volt a F3. nem is tudok mást irni ezzel kapcsolatban.
az h. jön a F4?! várjuk nagyon. :)
2.
2.
Stack
#1: Szerintem nem nagyon lehet egylapn említeni az 1-2 meg a 3-t.
Én imádtam a 3-t, remekül sikerült eltalálni a hangulatot, a nyitottságot, a zenéket, a szinkronokat, mindent.
Az első kettőt már inkább klasszikusnak tartom a 3 és New Vegassal viszont bármikor le tudok ülni és játszani :-)
Az mindenképp örvendetes hogy új rész várható.
1.
1.
tundrish
Hááát, a Fallout 1 és 2 zseniális volt, a három viszont olyan szinten rombolt le mindent, amit képviselt a név, hogy azóta igen megcsappant az érdeklődésem a sorozat iránt. Még akkor is, ha a New Vegas valamicskét javított a dolgokon, mivel azt már nem lehet teljes hulladéknak hívni, elérte a tűrhető szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...