Silent Hill: The Movie - filmelőzetes

  • Írta: Daks
  • 2006. január 20.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon megjelent a Silent Hill mozifilm első, nagyfelbontású letölthető trailere. A moziflm idén áprilisban már a mozikban is megtekinthető lesz!
A mai napon megjelent a Silent Hill mozifilm első, nagyfelbontású letölthető trailere. A moziflm idén áprilisban már a mozikban is megtekinthető lesz!

Ugrás a galériához

Trailer letöltése

10.
10.
DrEVIL
hahó ezt nem kedves uwe barátunk rendez,hanem aki a farkasok szövetségét sztem az se volt tucatfilmi amugyis 1 ilyen játékból nehéz lenne rossz filmet csinálni.
9.
9.
ekho
Dopti,miért lennék bebaszva, hmm?Akkor is tucatfilm lesz...én nem játszottam a gamékkal,így kizárólag mint filmet nézem,és nem mint játékból készült filmet.Így megmarad az objektivitás.Az más kérdés,hogy neked bejön,de ha én be vagyok baszva,akkor te meg segg vagy.Nem a személyeskedés miatt,hisz azt sem tudom ki vagy,nem is érdekel,csak mindenkinek megvan a maga véleménye,ettől még nem kell hülyének kikiáltani senkit.
8.
8.
Sybilla
Daks: LOL!!!



Nos, én imádom az SH-t, mint játékot, de ezt a filmet sztem nem fogom megnézni, főleg akkor, ha olyan, mint a többi, hozzáértők szt gagyi horrorfilm - én azoktól is halálosan rettegnék ... :D
7.
7.
fojesz
A trailer alapján nagyon tetszik a film, mégha nem is játszottam egyik játékkal sem.
6.
6.
ekho
Pff,szerintem nem sok mindent lehet ettől a filmtől várni.Mármint oké- oké borzongás,de megintcsak ugyanarra a sémára épülő szutyok:(Nagyon kíváncsi lennék,hogy mikor jut már eszébe valakinek,hogy valami igazi brutál horrort összerakjon,mert ezek így simán mehetnek a kukába.Tucatfilmek,egyszerűen tucatfilmek:(Pedig tök jó is lehetne,hiába,ez kelll a népnek...
5.
5.
Daks
stablista, akit erdekel:



Radha Mitchell .... Rose

Laurie Holden .... Cybil Bennet

Sean Bean .... Christopher

Deborah Kara Unger .... Dahlia Gillespie

rest of cast listed alphabetically:

Tanya Allen .... Alessa Gillespie

Christopher Britton .... Adam (as Chris Britton)

Kim Coates .... Officer Gucci

Jodelle Ferland .... Sharon

Alice Krige .... Cristabella

Janet Land .... Churchwoman
4.
4.
DrEVIL
Az rendezi aki a farkasok szövetségét rendezte az meg jo kis film volt
3.
3.
zoenn
Azkéne még, de nem. Egy bizonyos Christophe Gans nevű jóember a direktor.
2.
2.
zoenn
Hihetetlen, vagy 3x-or néztem meg, de még mindig beleborzongok. Jó, hogy a film átveszi a játék zenéit, sőt mi több a sztori nagyon hasonló lesz a game első részéhez, azzal az eltéréssel, hogy nem pali keresi a lányát a városban, hanem nő.
1.
1.
Daks
úúú ááá űűűűűű!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...