Nagy adag Nintendo-bejelentés érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap délután adták le a Nintendo Direct utolsó adását az idén, a kiotóiak természetesen nagy adag bejelentéssel, információval és látnivalóval készültek a műsorra. Összeszedtük őket mind!

Az alábbiakban címenként haladunk sorban, összeszedtünk minden fontosabb és kevésbé fontosabb újdonságot. Ha a teljes műsor is érdekel, itt visszanézheted:


Vágjunk bele!

Chibi-Robo: Photo Finder - Chibi-Robo a GameCube-sztár új játékot kap, a kizárólag 3DS-re, letölthető formában megjelenő Chibi-Robo: Photo Finder január 9-én jelenik meg az eShopban 10 dolláros árral - ugyanezen a napon egy demó is érkezik az anyagból. A Photo Finder főhőse Chibi-Robo lesz, akinek egy múzeum kurátorának kell segítenie a különböző kiállítási tárgyak összegyűjtésében: a játékos számára ez azt jelenti, hogy mindenféle tárgyról fotót kell készítenie a valóságban. A trailerből kiderül, hogy milyen ez:


Donkey Kong Country: Tropical Freeze -
A VGX sokkoló bejelentése után trailert kapott Cranky Kong, emellett a Nintendo azt is megerősítette, hogy Funky Kong is játszható karakter lesz a február végén érkező folytatásban.



Dr. Luigi -
A Dr. Mario című klasszikus puzzle-játék alapján készül a Dr. Luigi, amely december 31-én válik letölthetővé a Wii U-ra. A játékban számos játékmód kapott helyet, még kompetitív multit is találhatunk.


Hyrule Warriors -
Az egyelőre Hyrule Warriorsként emlegetett The Legend of Zelda spin-off a Nintendo Direct meglepetésbejelentése volt, a Tecmo Koei projektjének célja, hogy összefésülje a The Legend of Zelda és a Dynasty Warriors világát. A főszerepet természetesen Link kapja, aki a szokásosnál nagyobb vehemenciával kaszabolja le ellenfeleit. A producer a Zelda-sorozat mögött álló Eiji Aonuma lesz. Megjelenés 2014-ben, kizárólag Wii U-ra.


Kirby Triple Deluxe -
Végleges címet kapott az első 3DS-es Kirby-játék: a Kirby Tripe Deluxe 2014-ben érkezik a kézikonzolra. A játékmenet elsődleges érdekessége, hogy a pályának a mélysége is számít majd, ezen felül természetesen Kirby is kap új képességeket. A hagyományos platformer sztorimódon túl két másik játékmódra is számíthatunk: az egyik egy, a Super Smash Bros.-hoz hasonló bunyós játékfajta, a másik egy ritmusjáték.


Mario Kart 8 -
Új trailert kapott a tavasszal érkező játék, Rosalina játszható karakter lesz, és a bébimód sem marad el.



NES Remix -
A Nintendo 16 játékból álló gyűjteményének lényege, hogy bár a jól ismert NES-klasszikusok szerepelnek benne, azok mindig tartalmaznak valamilyen apró változtatást. Már tölthető is Wii U-ra, 15 dollárba kerül.



Pokémon-alkalmazások -
 A Nintendo bejelentette, hogy azok a játékosok, akik 2014. szeptember 30. előtt elkezdik használni a Pokémon Bank alkalmazást, ingyen megkapják a Celebi nevű pokémont. A Pokémon Bank és a Pokémon Transporter december 27-én válnak elérhetővé, január 31-ig lehet megkezdeni a 30 napos próbaidőszakot - Celebi azoknak is jár, akik csak a triallal próbálkoznak. A Pokémon Bank egyébként egy játékfüggetlen, online pokémon-tároló, ahol a játékosok 3 ezer pokémonjukat tárolhatják, a Pokémon Transporter pedig lehetővé teszi, hogy a Pokémon Black, White, Black 2 és White 2 játékainkból áthozzuk a pokémonjainkat a Pokémon X-be és Y-ba.

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney - Európába március 28-án érkezik a 3DS-es játék.

Sonic: Lost World - A Nintendo bejelentette, hogy két olyan DLC-t is kap a Sonic: Lost World Wii U-s változata, amelyek a Nintendo címeire építenek. Az első, egy Yoshi témájú már is elérhető, ráadásul ingyenesen.



Super Smash Bros. -
Megjelenési dátum még mindig nincs, de legalább azt már tudjuk, hogy Rosalina hercegnő és a kis csillaga, Luma is benne lesznek a játékban.



Wii Sports Club -
A golf is bekerült a Wii Sports Club felhozatalába, már tölthető is.


Yoshi's New Island -
A Yoshi's Island kizárólag 3DS-re készülő folytatása jövő tavasszal érkezik. A Yoshi's New Island producere a 1995-ös Super Mario World 2: Yoshi's Island kreatív direktora, Takashi Tezuka lesz, a játék pedig nagyban idézi majd a korábbi Yoshi-játékokat.


16.
16.
kpatrik0
#3: Nyereményjáték minden egyes nap, nagyon jó PC-s játékokat lehet nyerni!! :)
http://wgf.hu/index.php?meghid=8058
15.
15.
kpatrik0
#9: Nyereményjáték minden egyes nap, nagyon jó PC-s játékokat lehet nyerni!! :)
http://wgf.hu/index.php?meghid=8058
14.
14.
kpatrik0
#13: Nyereményjáték minden egyes nap, nagyon jó PC-s játékokat lehet nyerni!! :)
http://wgf.hu/index.php?meghid=8058
13.
13.
Megatroll
Vennem kell most már egy Wii-ut
12.
12.
XuChi
Micsoda újdonság lista. Nem találok szavakat. Ez aztán az újítás. Remek. Szaladok is venni egy wiiu-t.
11.
11.
DON GONDOCS
Hát úgyis mondhatnánk hogy a várható sikercímeket kapjuk jövőre is. De azért akad itt újdonság is. Hyrule Warriors például kifejezetten érdekesen nézki mégha a sokadik Dynasty Warriors klón látjuk viszont. A Super Smash Bros ugyan szintén folytatás, de beat em up játékból sosem elég.
10.
10.
Dugong
#5: Nyilván nem egy játékért venném meg. Van már néhány cím, amivel szívesen játszanék: Nintendoland; PartyU; Mario 3D World, MonsterHunter3; Pikmin3
Ezek közül mindbe 50+ óra játékidő benne van, ráadásul lehetne a feleségemmel, meg a gyerekekkel együtt játszani, de hiányzik az a kreatív új cím, ami megadja az utolsó löketet. A CrossPlatform játékokat mind viszi a PC-m szebb grafikával, kényelmesebb irányítással stb. WiiU-t az exkluzív játékokért vennék, mert szeretem őket, de amik eddig bejönnek, azok mind egy sorozat sokadik része, vagy minigame gyűjtemény, és ennél nekem több kell.
9.
9.
Norbiii
Yoshinak megint meg kell védenie a kis Mario-t, juj de szerettem. :) :)
8.
8.
Birkazoli
Nintendo 3DS-en továbbá van most egy promóció, mely szerint aki december 10.-től 2014. január 31.-ig regisztrál a 10.-én megjelent 3DS Nintendo Network-ön, azok kapnak egy ajándék Super Mario Bros. Deluxe játékot. :) Link a hírhez a hivatalos oldalon: http://www.nintendo.co.uk/News/2013/December/Register-a-Nintendo-Network-ID-on-Nintendo-3DS-to-get-Super-Mario-Bros-Deluxe-for-free--843960.html
6.
6.
Ooorky
3.konzolom tuti Wii U lesz, PS4 és Xbox1 semmi olyat nem tud nyújtani ami ne lenne PC-n.
Nintendo viszont... Zelda. Zelda. Zelda. Imádtam a Nintendo 64-es részeket emulátoron. Én a hard core ww2 simulator fan :D
5.
5.
#4: Meg 10 jatekert is felesleges penzszorasnak tunik megvenni egy konzolt, plane egyert .
4.
4.
Dugong
Még mindig nem győztek meg, hogy WiiU-t vegyek, pedig már nagyon várom azt a játékot a Nintendo-tól, aminek nem tudok ellen állni.
3.
3.
Thor Vath
Érdekes volt olvasni ezeket a címeket - újra a kilencvenes évek elején éreztem magam :)
Lehet, hogy kéne venni valami Nintendo konzolt, tisztára időgép :D
2.
2.
Cipo3
Tévedsz, mind az!
Ne hidd, hogy mindenki a Battlefieldre gerjed. Én lekaparom magam, hogy PS4-re sose lesz donkey kong. Dehát valamit valamiért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...