CoD: Ghosts - képeken az Onslaught DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 15.
  • Képek
Link másolása
A rajongók nem maradnak sokáig bővítmény nélkül a Call of Duty: Ghosts esetében sem: január végén érkezik az Onslaught DLC, amely négy új multis térképet és egy Extinction epizódot tartalmaz. Itt vannak a képek!

A hétvégén még csak pletyka volt, hétfőre viszont hivatalossá vált az Onslaught DLC, melyben a Fog, az Ignition, a Containment és a Bayview multis térképek szerepelnek, de helyet kap még a csomagban a Maverick AR & Sniper Rifle fegyver, illetve az Extinction: Episode One – Nightfall névre keresztelt kooperatív móka.

Elsőként az xboxosok tölthetik le a DLC-t, egészen pontosan január 28-án.

15.
15.
kulabácsie
#12: Tehetek róla,hogy ótvar fos nettel tolod ?
Nekem zökkenőmentesen megy a BF,semmi gondom vele,van hangulata,télleg élmény ezzel lődözni.
A ghost ehez képest egy vicc,a respawnról nem is beszélve,bele születik a seggedbe a csávó,két meccs után földhözbaszod a játékot mert annyira igénytelen,a laggról nem is beszélve,szánalmas az egész.
14.
14.
meta7203
Nem vagyok se szellemi fogyatékos se 6 éves,mégis szeretek játszani online a Cod-al.Pont tegnap kezdődött egy új Clan Wars,vagyunk nyolcan és nagyon élvezzük az egészet. Aki olyanokat ír mint te,na az a szellemi fogyatékos. Ez van,szánalmas emberekkel tele a világ...
13.
13.
Hihetetlen
#12: megnézném a statisztikát hogy melyik játékból mennyi fogyott, nemiszervemet merném rárakni, hogy többen vették meg a codot csak xboxon mint az összes bf konzolon együtt. boxon 200k játékos online ps4 en meg 60k. Akkor elképzelheted hogy összesen hány fogyatékos van akinek jobban tetszik még így is ez a " szar " mint a te bf-ed ahol full fos élvezhetetlen a játék. Codba jók a perkek, killstreakek, kiegészítők a fegyverekre, a pályák is sokkal jobbak, A GRAFIKA MEG KI A F*SZOMAT érdekli ha a bf meg egy játszhatatlan sz4r. Kinek a pap kinek a papné, így is sokkal jobb a grafika mint 1-2 éve volt, nekem ez elég. Mégsem fogyatékosozlak le, legalább ennyi legyen benned, hogy csak a játékot ócsároljuk nem egymást.
12.
12.
kulabácsie
#10: Ugye te most viccelsz ?
Az nem tetszik a Bf-ben mert sokat kell szaladgálni ?
Miért a conquestet tolod rajta,miért nem a TDM-et,dominationt,vagy a squad TDM-et ?
Fényévekkel jobb a BF mint ez a ratyi Ghost.
És nem lesz változás,nem lesz szebb a grafika mert nem kap új motort,és ugyan olyan kis fos árkád gama lesz mint volt,aki a közeljövőben is megveszi ezektől a zsidrák Koticéktól a köv. COD-ot az egy szellemi fogyatékos,vagy 6 éves.
11.
11.
Hihetetlen
Egyébként ha van itt olyan aki ps4- en cod:ghosts -ozik akkor szóljon mert tolhatjuk partyba (néha idegbeteg vagyok)





UI: egyébként nekem tetszik a grafika, utoljára a blackops -sal játszottam pc-n. amúgy sem grafika miatt játszok.
10.
10.
Hihetetlen
Inkább ezt a kibeb*szott nyomorék fps laggot oldanák már meg ps4-en, vigye el őket a kaszás pénzéhes zs banda. Adogatják ki a dlc-ket meg a farkas skin-t ahelyett hogy kijavítanák a meglévő elemi hibát, hogy a játék majdnem minden második mapon fps laggol, a füstről nem is beszélve fps drop is van + mint a mario-ba na olyan az a füst. A spawnolásról nem is beszélve hogy a másik puskacsövére húzza fel a seggemet.

Összeségében azért még mindig a cod tetszik a legjobban, a bf járművei, mapok mérete játszhatatlan mikor 20 percet rohanok valameddig hogy aztán a kempelő nyomorult kiszedjen. A Kz ről nem is beszélve, ahol minden emberbe 40 golyót kell lőni, a minigun nevetségesen gyenge. Minden veréb rohangál a láthatatlan móddal és szerencsétlenek egymás hegyén hátán késelgetik egymást mert már lőni is kár egymásra. Ha maga elé rakja a pajzsot na akkor már 70 golyó sem elég. Perkek nincsenek, killstreak nuku össze vissza dülöngél az ember futás közben jobbra balra, elmosódik a kép miközben futsz LOL ez természetesen így van a való életben is hogy jobbra balra ugrálsz mint az ugróiskolában és közben vak is leszel amíg a sprint tart. De hát lehet fikázni magát a játékot hogy évről évre ugyanazt adják meg meg ez meg az... mégis a legjobb koncepció csak a nyomorult kapzsi sz*rládák b*sznak tenni is valamit a közönségért.

8.
8.
Lehet, hogy hipster vagyok, de szerintem ez a CoD fikázás már kiment a divatból. :D

Aki akar az játszik vele, aki nem az nem. Aki akar játszani, de nem bír az nem játszik. Aki pedig bírna vele játszani, de nem játszik az sem játszik vele. :D
7.
7.
randall13
#5: Ez olyan mint a Való Világ... Senki sem nézi, mégis mindenki utálja.
6.
6.
NinjaNorb
Ez már túl next gen kiég a szemem a gyönyörtől
5.
5.
Ghost26Dave
Bocs de ez kitérdekel?????Mért kell minden kibaszott codos hírnél benyögni valami faszságot"hihi a cod szar én meg buzi vagyok"Ha nem tetszik ott a farkad abban bizony van kreativitás..,,!!!
2.
2.
Riven
Az egyik mapon pedig irányíthatjuk Michael Myerst :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...