Titanfall - még több gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 20.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a Respawn Entertainment játékának zárt alfatesztje, de hiába a titoktartási kötelezettség, annak rendje és módja szerint szivárognak ki a látnivalók a korai változatról. Közel húsz percen át mozog a Titanfall.

Habár a kiadó foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy a zárt alfatesztről semmi sem szivároghat ki a külvilág felé, ez nem zavarja a lelkes játékosokat. Ezúttal két gameplay videót zsákmányoltunk a Respawn multiplayer lövöldéjéről.

Nézd meg melegében, hiszen könnyen lehet, hogy hamarosan törlésre kerülnek a videók! Letölthető változatok itt és itt.

A Titanfall március 13-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

24.
24.
number361
#23: Mint ingyenes alternatíva ajánlottam a Blacklight-ot. Nem professzionális aréna játék, mint a Titanfall (legalábbis annak készül), hanem pénznyelő automata, arra jó, hogy kipróbáld a sci-fi robotos shooter élményét. :P

Amúgy nem szídom én a Titanfallt, sőt, amazon.de-n már elő is rendeltem az acéldobozos változatot, mert szeretem az ilyesmi játékokat és a Blacklight nekem túlságosan is P2W, főleg, ha komolyabban akarunk vele játszani.
23.
23.
alex512
#18: Én játszottam vele. Az a játék egy katyvasz, nem értettem mi miért és hogy a menüben, nem kicsit túl van bonyolítva szerintem. (Nem játszottam vele sokat szóval lehet, hogy csak idő és rátanulsz, de már nagyon régóta játszom különböző, akár bonyolultabb játékokkal, de ilyet még nem éltem.) A játékmenet nagyon minimalista, a pályák se annyira jók, legalábbis találkoztam pár botrányosan megalkotottal. Nem kéne azért egy lapon említeni a Titanfallal , mert az sokkal minőségibb minden téren (bár nem lehet biztosra tudni). Most az hogy scifi shotter és vannak benne robotok (azoktól sem ájultam el benne), még nem lesz a Blacklight egy Titanfall.
22.
22.
Unrad
Egyébként az alfában látható textúrák nem véglegesek, ezek csak a végleges textúrák felbontásának 75%-al visszaszedett változatai. Tehát a végleges megjelenés nem ilyen lesz. Itt a Respawn szoftvermérnökének egyik Twitter üzenete.

https://twitter.com/RaymeCVinson/status/424334084307828736
21.
21.
NinjaNorb
Elég tetszetős eddig ha már a 343 szétcseszte a halo multit legalább jön megint valami pörgős amiben lehet patogni meg vannak járművek is
19.
19.
Antonov77
#18: Egész jó! Kipróbálnám csak az a baj hogy XBOX 360-al rendelkezem és nincsen egy rendes PC a tulajdonomban csak egy vacak laptop. Ahogy az áraka nézem lehet, hogy nem is lesz. (SE Xbox one se PC). Megveszem X-re aztán tolom LIVE-on! Köszi.
18.
18.
number361
#17: Blacklight: Ret. című játék. Keress rá és próbáld ki, igaz P2W, de ugyanez és legalább nem 60 euroba kerül, ha hülyülni akarsz a haverokkal vagy csak egymagad. :P
17.
17.
Antonov77
Nálam nagyon várós. Kicsit unom már az "édes hármast" felállást (BF, COD, HALO). Valami újdonsára vágyom. Ja... miért csak nekik jutott eszükbe a BOT-ok használat a jobb játékélmény eléréséhez? Igazuk van a játékosok ölni akarnak nem pedig percenként meghalni. Hmm március 14. nincs is olyan messze.

UI.: Igen a rombolhatóság azért elfért volna, pláne 2014-ben.
16.
16.
#15: Azért kérdeztem, mert 720p az összes videó.
15.
15.
Ra1D3n
13.
13.
biohazard rex
#1: Frostbite? lol Scriptelt az egész rombolhatóság. Mert ugye se havok-ot se dmm-et nem használ. Hiába mondják, hogy destruction 4.0 stb. A source is képes arra amit a frostbite 3 tud. Mert pálya készítésnél kell a rombolható dolgokat bele rakni.
http://www.youtube.com/watch?v=N7MYttLnHpA
ez a videó tökéletesen prezentálja :P
12.
12.
Az alsó videón tiszta Crysis 2.

Egyébként ez 720p-ben fut az xcsonton?
8.
8.
atesz89
#6: Egyet értek scoo-val. Ezzel lehet besegítenek nekünk játékosoknak(Respan), hogy talán így az actinek is lépnie kell valamit.
7.
7.
randall13
#3: Ettől az első mondattól kiégtem xd
6.
6.
Scoo
#4: Nem fog bealkonyulni se a codnak, se a bf-nek. Az ok roppant egyszerű: a Titanfall mostanában fog megjelenni, a cod az év végén. Addigra már nem lesz újdonság a Titan, sokan már kicsit unni is fogják, így szintén kötelező vétel lesz nekik az új cod is. Annak örülök ha minél inkább többszereplős az FPS multi piac, mivel így muszáj lesz fejleszteniük mindegyik szériát. A verseny csak nekünk tesz jót.
4.
4.
atesz89
Ha rendesen támogatni fogják a játékukat. Sztem a Codnak és a BF nek bealkonyodott. Úgy mondom hogy a ghost-ot is nyomom meg a bf4-et is.
3.
3.
Souljah
Voltam olyan szerencsés és bekerültem az alfába, engem nagyon megofogott a gamma, tuti preorder. Pörgős nagyon a játékmenet wallrunning, jetpack, titanek.. Nincs időd unatkozni! És még a 6v6 sem gáz egyáltalán.
2.
2.
DON GONDOCS
Legalább jól optimalizált lesz és nemlesz egy bug tenger. A mecháknak ígyis fontos szerepe lesz a csatamezőn.
1.
1.
Scoo
Kár, hogy source motort használ. Szépnek szép, de milyen király lenne ha a frostbite motornak hála a mechákkal szanaszét lehetne zúzni az épületeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...