Call of Duty: Ghosts - irány Alaszka!

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 24.
  • Videó
Link másolása
Nem ússzátok meg a mai napot sem Call of Duty-előzetes nélkül, a legfrissebb trailer az új Extinction-epizódról rántja le a leplet, ami az Onslaught DLC-vel válik majd játszhatóvá.

A Nightfall Program keretei között egy alaszkai kutatóbázison vizsgálták az idegeneket, amikor minden összeomlott: most rajtatok a sor, hogy behatoljatok a létesítménybe, ledaráljatok minden csúnyaságot, és kihozzátok a róluk szóló kulcsfontosságú információkat!

Az Extinction Nightfall című epizódja az Onslaughttal együtt érkezik, először Xbox Live-ra, január 28-án.

14.
14.
Zombiekiller6
Fúúúúúúúúúú de egy ratyi zombi lopás!!!
13.
13.
Elyas
10. Ki kell hogy ábrándítsalak a legjobb multinacionális messze nem az MW3 nak van. Az a játék csak a survival miatt jó +az infected... minden más szar. Nem azt mondom h játszhatatlan a haveromnak megvan ps3ra és gyakran elővesszük de a BO2 t gyakrabban.
12.
12.
nukleotid
#9: És ez hogyan is kapcsolódik ahhoz, amit én mondtam?
És hol ne sírjon egy CoD tulajodonos, ha nem egy CoD hírnél?

ússzál tovább, haver.

11.
11.
Scoo
#10: Ízlések és pofonok. Nekem a bo2 multija sokkal jobban bejön, mint az mw3. Viszont legeredményesebb a ghostban vagyok. Az valahogy jobban megy.
9.
9.
Falcon
#1: ha láttál már platformokra leosztott eladási statisztikát akkor tudhatnád hogy a a cod nem a pc-s tábornak készül ami az őszeladás 5-6% teszi ki úgyhogy ne itt sírjál
8.
8.
Elyas
Az utolsó értékelhető COD a BO2 volt az még próbált újjat hozni... Az az előtti meg az MW2. Erről ennyit.
7.
7.
Scoo
Várós nagyon a DLC. Érdekesnek tűnnek az új pályák, az Extinction pedig haverokkal nagyon bírjuk. Így, hogy összefüggő sztori is lesz...Szinte kiadhatnák külön gameként is.
6.
6.
JBoy
Én 20 perc után töröltem. Nem vagyok grafika b.zi, de az miatt.
BF4 után nem tetszett. Az meg egy kicsit uncsi volt, ez állítólag izgalmas. Számomra a kettő (BF4+COD) jó tulajdonságainak az ötvözete lenne megfelelő.
5.
5.
Uhu123
#1: Én 40 perc után töröltem. :D
De hozzá kell tenni, hogy a Battlefield 4 sem húzta sokkal tovább a gépemen, pedig Bf fan vagyok.
2.
2.
meta7203
Kinek a pap, kinek a papné vagy úgy is mondhatnám, hogy ízlések és pofonok...Nekem megvan a Season Pass és várom szeretettel a DLC pályákat.Az első jónak tűnik, remélem a többi is jó lesz!Peace!!:)
1.
1.
nukleotid
Tudom, hogy szokás fikázni a CoD-ot, de ez az a Call of Duty,, amihez egy dlc-t sem veszek meg és megígérem magamnak, hogy soha többé nem veszek IW-s CoD-ot. Treyarch-al semmi baj, de ez szörnyű

7 órát játszottam eddig vele, aztán uninstalltam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...