Diablo III: Reaper of Souls - 2,7 millió fogyott eddig

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 4.
  • Biznisz
Link másolása
A Blizzard szerint a Diablo III első kiegészítőjére annak rendje és módja szerint ráharaptak a rajongók, világszerte már 2,7 millió példány talált gazdára. Nagyjából a felük "megállította a Halált", azaz végignyomta az expanziót.

A Blizzard szerint a Diablo III: Reaper of Souls digitális és dobozos verzióiból világszerte 2,7 millió példány talált gazdára. A kiegészítő március 25-én jelent meg, és mindössze másfél hétre volt szüksége ehhez a remek teljesítményhez.

A fejlesztők tovább játszadoztak a statisztikákkal: már 1,5 millió játékos állította meg a Halált, azaz ennyien jutottak el a kampány végére. A megjelenés napján a Twitch-közvetítések is pörögtek: 2,4 millióan követték figyelemmel a játék streamjeit.

MIke Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója így nyilatkozott a remek startról: "Örülünk, hogy a játékosok élvezik a változtatásokat, és izgatottan várjuk, hogy velük együtt lépjünk Paragon-szinteket a következő hetekben és hónapokban."

14.
14.
KENKILL
Sokakkal együtt én is hajlamos vagyok mondogatni, hogy a blizzard már nem a régi, legalábbis ami a történetmesélést illeti. Játékmenet szempontjából azonban most nagyon összekapták magukat, és a Diablo 3 összes hülyeségét egy csapásra kijavították - nagy respect ezért. Szerintem maximálisan megérte a kiegészítő, akinek megvan az alapjáték és még mindig habozik, ne tegye, mennyen és vegye meg!
13.
13.
szinkron
#10: Igen, csakhogy az az első rész volt, most viszont, mondom: 12 millió potenciális vásárló van, akiknek megvan az első rész, ezeknek a 80 százaléka leszarta a hypeot.
12.
12.
mephi
Lesz a Gamekapocs oldalán teszt erről a kiegről? Csak kíváncsi lennék, hogy miként látják/értékelik ezt a kieget ezen az oldalon.
11.
11.
attila4545
#10: Ott egy hónap alatt volt 6 amit kb. ez is produkál eddig.
9.
9.
DarkLord
Jó lett a játék, de erről írtam is egy szép velős cikket ide az oldalra. De a Paragonról most már változott a véleményem, normál karival a megjelenés elött élveztem toltam, mint a meszes a szinteket...Amióta megvan a kieg a normál karival elértem a lvl70-et meg fejlődtem 2 paragon szintet miután leöltem Torment-en Malthael-t...viszont a Hc-ra megint ráfüggtem és, mint anno a célom csak egy volt a játékba más nem is érdekelt, hogy meglegyen az áhított Inferno Diablo achim, amit egyedül követek el ellene :D (volt videóm amikor behaltam nála a cél elött pár centivel, azt igen rossz visszanéznem, mert akkor elment a kedvem pár napra a játéktól arra emlékszem). Most is csak az hajt, hogy Tormenten lecsavarjam Malthaelt egyedül és ott legyen az achi-ja :D (Ezt mindenki tudja, hogy nem egyszerű mutatvány lesz :D...hisz a sima karimmal is vagy 50-szer gyilkolt le, mert azért Malthael csata nem epik, dehogy bazi erős azt nem vitatja senkise és aki ennek csak úgy nekifut hc-val az tényleg az életét teszi kockára :D)
8.
8.
p3ti
Jófajta. A patchel meg az újításokkal egészen jó lett, jelenleg én is koptatom ezerrel ^^
7.
7.
Cristiano
az igen nem semmi sok diablo fan van
6.
6.
Stiw
Nemsokára eggyel több. Szép szám, főleg ilyen rövid idő alatt egy kiegért.
5.
5.
Trapyd
Csak jöjjön meg a fizu és már tiplizek is egy példányért.
3.
3.
szinkron
12 milliót adtak el az alapjátékból, ez nagyon kevés.
2.
2.
headhunter86
Szép teljesítmény. Ráfüggtem én is elég keményen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...